Reklama

Satro oslavuje 30 rokov, ponúka ochutnávku a zľavy

Telekomunikačná spoločnosť Satro oslavuje 30 rokov. Pri tejto príležitosti pripravil operátor pre svojich zákazníkov služieb SATROanalog, SATROdigital, SATROnet a touchTV, špeciálne ponuky.
Pokračovanie nižšie:

Pre našich zákazníkov sme pripravili jubilejné akcie“, povedal František Kadúch a pokračoval: „Keby som to mal zhrnúť jednou vetou, tak by som povedal – Objednajte si akúkoľvek našu službu na 24 mesiacov a získate túto službu na prvé tri mesiace bezplatne.“

Akcie sa vzťahujú na objednanie si akéhokoľvek balíčka služby SATROdigital, SATROanalog, SATROnet, či touchTV a budú trvať do konca tohto roku.

Spoločnosť okrem iného v spolupráci so svojimi partnermi pripravila pre zákazníkov TV služby SATROdigital špeciálnu ochutnávku. Od piatka 28. októbra 2022 od polnoci, do nedele 30. októbra 2022 do polnoci, budú môcť sledovať takmer všetky stanice bez ohľadu na to, aké balíčky majú predplatené.

Ďalšou zaujímavou akciou je, ak si zákazníci objednajú programový balíček Deti alebo Hudba, získajú ho pri 24-mesačnej viazanosti na celý prvý rok zadarmo, pri 12-mesačnej viazanosti prvých šesť mesiacov zadarmo. Akciu je možné kombinovať aj s Vernostnou zľavou, až do výšky 10 %.

Od júna tohto roku začalo Satro s postupným zvyšovaním rýchlostí internetovej služby SATROnet, bez zmien ceny. Zvýšenie rýchlostí sa začalo najskôr v meste Myjava a týkalo sa služby SATROnet cez ethernetové prípojky. Išlo najmä o službu SATROnet Professional, kedy sa rýchlosti zvýšili na 1Gbits/1Gbit/s (1 000 Mbit/s / 1 000 Mbit/s). Zvyšovanie rýchlostí bude pokračovať do konca tohto roka, zvýšením rýchlosti v Galante, v službe SATROnet cez etherentové prípojky.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. To boli časy, keď išli programy zadarmo cez MMDS, vrátane českej TV Nova.

    1. To hej. Bejvavalo.
      A čo je teraz na satro analóg? Čo to je, ešte to funguje?
      D.

    2. Satro analóg cez MMDS už nefunguje, iba DVB-C. Analóg ostal iba v káblových koaxiálnych rozvodoch, a tam je len ten základ.

    3. Analóg už nefunguje vzdušnou trasou iba digitál.

      Satro:
      MVDS – Bratislava – DVB-C
      MVDS – Nitra – DVB-C
      MMDS – Nitra – DVB-C
      UPC:
      MMDS – Bratislava – DVB-C
      OSTV:
      MMDS – Nitra – DVB-C
      KonferNet:
      MMDS – Dvory nad Žitavou – DVB-C

  2. V analógu fungujú ešte niektoré káblovky a STA-čky – dá v nich riešiť napr. terestriálny a satelitný príjem individuálnymi DVB-T / S a DVB-T2 / S2 prijímačmi so vstavanými modulátormi alebo externými. Je to lacnejšie riešenie ako drahé skupinové stanice (transmodulátory).

  3. Aaa, tak uz tomu rozumiem.
    Takze uz len dostat sa k nejakej TV zasuvke 🙂 kde je ukonceny kabel a merakom premerat pasma, DVB-C a hladat nejaky analog signal 🙂 mozno sa tam nieco najde
    Akoze … Mat zadarmo napr. ORF1, ORF2, CT aj ked v analogu je MILIONKRAT lepsie ako ich nemat vobec, ci za to zaplatit 🙂
    Urcite by som za take stanice na digital nedal ani cent 🙂

  4. Aká lakocinka bude v Plustelke voľne v novembri ?

    1. Plustelka ochutnávka: Viasat Nature 2.11 – 15.11 & Viasat History 15.11 – 30.11. :O

    1. Ak mas velku placku, tak sa na SD rozlisenie moc netes 😀

    1. No, to urcite…Plazmy s uhloprieckou 200cm sa kedy a kde vyrabali? Nikdy, nikde…

Komentáre už nie sú povolené.