Reklama

Antik TV ponúka vyšší balík na 6 mesiacov so zľavou

Antik Telecom dnes predstavil novú jesennú akciu, v rámci ktorej ponúka novým aj súčasným klientom, vyšší balík internetovej TV so zľavou. V období od 20. do 31. októbra si tak môžu záujemcovia predplatiť Antik TV balík na 6 mesiacov za 50,40 €, čo je v prepočte 8,40 € mesačne. Štandardná cena Antik TV balíka na 6 mesiacov je 71,40 €. Reálne tak môžu klienti ušetriť 21 €.
Pokračovanie nižšie:

Antik TV balík so zľavou si môžu predplatiť klienti iba cez webové stránky služby. Operátor upozorňuje, že akcia neplatí pre automatickú mesačnú platbu. Je teda nutné si objednať špeciálny balík so zľavou a zaplatiť predplatné na 6 mesiacov dopredu.

V porovnaní s nižším balíkom ponúka Antik TV balík navyše programy z dielne TV Nova (Nova Sport 1 HD a Nova Sport 2 HD), Warner Bros. Discovery (Discovery HD, Discovery Science HD, DTX HD, HGTV HD, ID HD, Travel Channel HD, TLC HD, Food Network HD, Animal Planet HD, Eurosport 1 HD, Eurosport 2 HD a Eurosport 4K), SPI (FilmBox Extra, FilmBox Premium, FilmBox Family, FilmBox Stars, FightBox, Filmbox Arthouse, FashionBox, Fast and Funbox, DocuBox, 360 TuneBox) a MTV (MTV Hits. MTV 90s, MTV club a MTV80s).

Internetová služba Antik TV ponúka viacero programových balíkov, z toho základný (Vstupný) balík je úplne bez mesačných poplatkov. Stačí si len stiahnuť aplikáciu do mobilu, tabletu či smart TV a zaregistrovať sa. Kompletnú ponuku služby Antik TV môžete nájsť v sekcii IPTV/OTT, ktorú pravidelne aktualizujeme. Ponuka satelitnej služby je dostupná zase v sekcii Frekvencie.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Aj vám štvorčekuje kánál Arena Sport 1 na AntikSate?

    1. Neviem z aktuálne pozerám jednotku. Potom možno pozriem, ale štvorčekuje stále alebo len občas? Niekedy na jar takto štvorčekovala Markíza. To akurát počas oteckov som si všimol. Potom to už išlo OK a iba asi JOJ Plus mala problém jedno dopoludnie v Júni alebo ešte v Máji – myslím, že v Nedeľu dopoludnia niekedy.

    2. Poslednú dobu ale nič som nezaznamenal, že by malo nejaký problém…

    3. Na Antiksate 16E sa podchvilou drbkaju niejake 2-3 tv stanice. Nie vsak stale a vzdy tie iste…Co by som vsak chcel za predplatne 0,99€/ mesiac? Som spokojny s tym, co mam predplatene este na dva roky. Niesom otrok sledovania tv vysielania. Pozeram na Antiksate tv stanice, co idu bez chyby…Funguje mi 40 SK+CZ tv stanic z PAY-TV 16E + 23E FTA.

    4. Inak aké pozície máš k dispozícii? Máš 2 LNB – jedno pre 23.5E a druhé pre 16E? Alebo máš ich viac – napríklad aj 19.2E alebo 13E? Alebo máš motor?

  2. Mam na jednej 85cm antene dva konvertory pre Eutelsat + Astra. Teraz som poratal a prijimam az 41 SK+CZ stanic za 0,99€/ mesiac. Mne to bohato dostacuje.

Komentáre už nie sú povolené.