Reklama

Antik rozšíril bezplatnú videotéku o novú kategóriu AXN Now

Antik Telecom rozšíril v týchto dňoch svoju bezplatnú videotéku o novú kategóriu s názvom AXN Now. „Bezplatne pridávame až 350 epizód najznámejších seriálových projektov ako sú Policajtky z L.A., Bremeno pravdy, S.W.A.T., Návrat do života, Strážca poriadku či Zelenáč. Pre pohodlie divákov sme pridali celé série, takže si môžete pozrieť práve toľko častí, na koľko máte chuť a čas,“ uviedol operátor v správe pre médiá.
Pokračovanie nižšie:

Špeciálnu kategóriu AXN Now nájdu klienti operátora Antik Telecom v sekcii s názvom Movies, ktorá je dostupná v boxoch pre klientov TV služieb cez optické siete Antiku, v aplikácii Antik TV cez internet (zatiaľ iba pre vybrané zariadenia), ako aj v set-top-boxoch Antiku pre užívateľov satelitnej služby Antik Sat. Operátor už teraz avizuje, že má v pláne službu postupne pridávať aj do ďalších populárnych platforiem/zariadení.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

    1. Špeciálnu kategóriu AXN Now nájdu klienti operátora Antik Telecom v sekcii s názvom Movies, ktorá je dostupná v boxoch pre klientov TV služieb cez optické siete Antiku, v aplikácii Antik TV cez internet (zatiaľ iba pre vybrané zariadenia), ako aj v set-top-boxoch Antiku pre užívateľov satelitnej služby Antik Sat. Operátor už teraz avizuje, že má v pláne službu postupne pridávať aj do ďalších populárnych platforiem/zariadení.

  1. Ja to menu movies v boxe nikde nemam,nepridava sa to normalne medzi programy?

    1. Na mobile v apke je to v menu. V LG TV to este v menu nie je. Mas ich box?

  2. ich archiv skapal. vobec nezacne streamovat a zamrzne. live stream funguje ako ma. nieco tam nejaky chytrak zmenil a nikomu nic nepovedal. apk sa neda aktualizovat.

Komentáre už nie sú povolené.