Reklama

4ka TV rozšírila ponuku o detskú Turbo TV

Operátor Swan rozšíril ponuku svojej 4Ka TV (bývalá Swan TV) o nový detský slovenský program s názvom Turbo TV. Novú TV nájdu klienti v ponuke od pondelka 10. októbra 2022. Zaradená je do programových balíkov Digitálna Televízia L a Digitálna Televízia XL (IPTV a Internetová TV). Dostupná je tiež aj v archíve televízneho vysielania.
Pokračovanie nižšie:

Turbo TV je nový slovenský detský televízny kanál, ktorý ponúka 24 hodín denne vlastné programy so zameraním na deti vo veku od 3 do 12 rokov. Televízia chce ponúknuť približne 100 hodín originálnych programov ročne. Jednotlivé programové témy sú vysielané v 15 minútových blokoch. Okrem vlastných programov sú tiež súčasťou vysielania koncerty známych slovenských detských kapiel a autorov. Vo vysielaní sa bude objavovať aj reklama, podľa vysielateľa to bude približne 12 minút za hodinu.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. TV operátor RiK Plus – taktiež zaradil do ponuky detský kanál TurboTV. Tento týždeň navyše operátor zaradil do ponuky všetky stanice skupiny PRIMA, ktoré sú označené logom „TEST“. (Coll, Love, Krimi, Max, Zoom, CNN Prima News).

    1. Aj ANTIK SAT má v IPTV časti Turbo TV a to aj súčasťou pôvodného pre začiatok.

Komentáre už nie sú povolené.