Reklama

Sledovanie TV rozšírilo svoju ponuku o videotéku Starmax OD

Internetová služba Sledovanie TV pridala do svojej ponuky novú videotéku Starmax OD. Prístup ku nej majú aktuálne, v rámci ochutnávky, všetci klienti zdarma a to až do konca septembra 2022. Následne si ju budú môcť záujemcovia predplatiť na prvý mesiac za 0,10 € a potom za každý ďalší 3,99 €.
Pokračovanie nižšie:

Starmax OD ponúka viac ako 1000 snímok rôznych žánrov. Na výber sú komédie, drámy, horory, české klasiky, rozprávky aj animované filmy. Každý týždeň sa môžu zákazníci tešiť na novú porciu titulov. Od 1. septembra to je Twilight sága: Úsvit, Requiem pre bábiku či Cesta Samuraja. Od 9. septembra potom Posledná aristokratka, Hodinárov učeň, Vlk z Wall Street alebo Levie srdce.

Prístup k filmom je veľmi jednoduchý, filmy sú k dispozícii priamo na webe alebo v aplikácii SledovanieTV v sekcii Filmy. Nie je teda potrebné sťahovať ďalšiu aplikáciu, alebo sa registrovať zvlášť.

Mám radosť z nášho partnerstva so Starmaxom. Vďaka tomu môžeme našim zákazníkom priniesť skutočne veľkú porciu obsahu. Videotéka Starmax OD doplní dve súčasné VOD služby, ktoré môžu naši zákazníci využiť v našej platforme Sledovanie TV. Spolu s Edisonline OD a FilmBox OD tak budú mať používatelia prístup k viac 1500 filmom a seriálom z českej i zahraničnej produkcie,“ hovorí marketingový manažér spoločnosti SledovaniTV Matěj Čičák.

Sledovanie TV ponúka klientom aktuálne tri základné balíky. Za balík Základný zaplatia klienti 7,49 € mesačne, balík Štandardný stojí 13,49 € mesačne a balík Prémiový aj s kanálmi HBO 22,49 € mesačne. K trom základným balíkom si ešte môžu užívatelia doobjednať ďalšie doplnkové balíky a služby ako Športový, Relaxxx, HBO + HBO Max, Filmový, HBO Maxpack, Maďarský balíček, Mojich 7, FilmBox + FilmBox OD, Pre deti, Dokumentárny, Šport+, Starmax OD, FilmBox OD a Edisonline OD.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. obstarozne tituly od Bontonu a Bckove a Cckove filmy, mal to aj Antik, na novinky sa cakalo x y mesiacov

  2. V starsej aplikacii SledovanieTV na tv Samsung NEFUNGUJE.

Komentáre už nie sú povolené.