Reklama

Nová TV JOJ 24 bude dostupná u vybraných operátorov, ako aj v DVB-T

Skupina JOJ dnes oficiálne informovala, že o pár týždňov spustí svoju novú spravodajskú televíziu s názvom JOJ 24, ktorá bude dostupná u vybraných operátorov, ako aj prostredníctvom terestriálnych DVB-T vysielačov po celom Slovensku. V DVB-T vysielanie JOJ 24 kódované nebude, k dispozícii tak bude pre všetkých divákov zadarmo (FTA). Podobne ako SD verzie staníc JOJ, JOJ Plus a WAU.
Pokračovanie nižšie:

Televízia JOJ 24 vzniká pod vedením riaditeľa spravodajstva a programu Rolanda Kubinu. Šéfredaktorom televízie sa stal dlhoročný redaktor a moderátor televízie JOJ Dárius Haraksin. Tvárami JOJ 24 sú skúsení a vzdelaní profesionáli, ktorí pôsobia dlhé roky v televíznom spravodajstve. V moderátorských stoličkách uvidíme napríklad Hanu Zavřelovú Gallovú, Adama Zavřela, Petra Petrusa, Máriu Ȍlvedyovú, Júliu Zelenkovú, Hanu Liptákovú, Bruna Cibereja, Martinu Štefánkovú, Samuela Migaľa, Alenu Stračiakovú, Pavla Michalku, Ivetu Krupovú, Michala Farkašovského, Stanku Kováčik, Jána Mečiara, Ivana Jandu a ďalších. Chýbať nebudú ani mladí redaktori ako Lenka Ježová, Klaudia Malovcová, Lucia Nagyová či Jakub Mitter.

Spravodajská stanica je náš dlhodobý projekt, na vývoji ktorého sme pracovali mesiace. Teraz môžem povedať, že som nadmieru spokojný s verziou, ktorú divákom ponúkame a veríme, že budeme ich prvou voľbou v poskytovaní komplexných, spoľahlivých a vždy overených spravodajských informácií,“ hovorí Roland Kubina, riaditeľ spravodajstva a programu TV JOJ.

Rovnako ako naša televízia, aj ja som oslávil 20 rokov pôsobenia v JOJke nielen ako redaktor v spravodajskom tíme. O to viac sa teším, že som pri zrode novej spravodajskej televízie a verím, že spolu s kolegami budeme divákom denne prinášať objektívne, overené, aktuálne, užitočné a dôležité informácie,“ povedal Dárius Haraksin, šéfredaktor JOJ 24.

Vysielateľ dnes presný termín štartu neoznámil, podľa dostupných informácií by to však malo byť 2. októbra 2022.

Program JOJ 24

V programovej štruktúre JOJ 24 sa so Správami 24 budú striedať ďalšie pravidelné relácie. Počas celého dňa chce televízia ponúknuť divákom aktuálne spravodajstvo a vysielanie naživo z dôležitých tlačových konferencií a politických a spoločenských udalostí. Novinkou budú denné Udalosti o 17:00 a Udalosti o 22:00, ktoré tvoria pevné piliere vo vysielacom dni. Každý pracovný deň sa objavia vo vysielaní Analýzy 24 od 18:00 – diskusná reláciu, v ktorej sa budú moderátori venovať témam rezonujúcim v aktuálnom týždni. V utorky v tom istom čase dostanú priestor Analýzy Na hrane s moderátorkou Janou Krescanko Dibákovou, ktorú doteraz jej fanúšikovia mohli sledovať na webe a sociálnej sieti.

V týždennej frekvencii chce JOJ 24 ponúknuť divákom relácie Spektrum 24 zo sveta vedy a výskumu, ktorú bude moderovať Ján Mečiar, Svet 24 o rôznych zaujímavostiach s Hanou Zavřelovou Gallovou, hodinovú reláciu Topstar Plus, ktorá ponúkne divákom zaujímavosti zo šoubiznisu a reláciu 24 minút, ktorá zhrnie a okomentuje najdôležitejšie politické udalosti uplynulého týždňa. Vo štvrtok večer sa na JOJ 24 usídli renomovaná politická diskusia s Janou Krescanko Dibákovou Na hrane, ktorú bude vysielať rovnako aj TV JOJ. Každý večer o 20.35 dostane vo vysielaní JOJ 24 priestor dokumentárny film. Vo vysielaní JOJ 24 sa objaví premiéra obľúbenej relácie Sedem s moderátorkou Elenou Vacvalovou a známymi glosátormi. Chýbať nebude ani Podcast 24, ktorý je vysielaný na webe už niekoľko mesiacov a ktorý prináša rozhovory s odborníkmi z rôznych politických, diplomatických či spoločenských oblastí.

Programové plány JOJ 24 k dispozícii aktuálne ešte nemáme. Ak nám ich vysielateľ sprístupní, bude program televízie dostupny pre všetkých v sekcii TV program.

Dostupnosť JOJ 24

Nová spravodajská televízia JOJ 24 bude v ponukách TV služieb u operátorov Canal+ Luxembourg, Slovak Telekom, Digi Slovakia, Towercom, Antik Telecom, Satro, Martico, DSI Data a ďalších.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Už sa idem dotrhať a ladiť ju v televízore .
    U žiadnych operátorov “ netreba “ aby bola zaradena spravodajská Tv Joj 24 teda ani v DVB – T/T2.
    Spravodajské tv su len na vymyvanie mozgov . Je to jeden veľký hnus .

  2. Ak si niekto myslí, že spravodajská TV je kvôli objektívnym info, tak je na omyle. V prvom rade má majiteľom zarobiť peniaze a je jedno ako. Priestor vždy budú mať ľudia s peniazmi a ich názory. Nie skutočné dianie.
    Konkurovať môže platenej TA3 a verejnoprávnej 24. Najhoršie, že platíme RTVS 24 povinne a TA3 operátor vnúti do balíka a platíme balast a nie správy. Tak lineárna TV už aj tak má svoje zlaté časy za sebou. Zdroje z netu sú lepšie a netreba 20 minút počúvať botoxovú „celebritu“, ktorá ani nevie o čom točí. Koľko vydržia „zdarma“? Ako kedysi TA3 už nie. 🙂

Komentáre už nie sú povolené.