Reklama

Nová streamingová služba SkyShowtime odštartuje o pár dní, na Slovensku až v budúcom roku

Streamingová služba SkyShowtime oznámila začiatkom tohto týždňa , že oficiálne odštartuje najskôr v Dánsku, Fínsku, Nórsku a vo Švédsku a to už 20. septembra 2022. Nasledovať bude spúšťanie v Holandsku, Španielsku a Portugalsku a neskôr tiež v krajinách strednej a východnej Európy.
Pokračovanie nižšie:

Ešte pred koncom tohto roka sa dočkajú SkyShowtime aj v Holandsku. V prvom štvrťroku 2023 bude k dispozícii tiež v Španielsku, Portugalsku, Andore a krajinách centrálnej a strednej Európy (CEE). V rámci regiónu CEE bude služba spustená v Albánsku, Bosne a Hercegovine, Bulharsku, Chorvátsku, Českej republike, Maďarsku, Kosove, Čiernej Hore, Severnom Macedónsku, Poľsku, Rumunsku, Srbsku, Slovensku a Slovinsku. Konkrétne dátumy spustenia a cenník služby v týchto krajinách budú oznámené v nadchádzajúcich mesiacoch.

SkyShowtime ponúkne televízne premiéry kinofilmov od Paramount Pictures a Universal Pictures – dvoch najstarších hollywoodskych štúdií, ktoré dohromady tvoria takmer 50 % hollywoodskych kasových trhákov. Služba sa tiež stane domovskou platformou celého radu nových filmových trhákov, ktoré na ňu zamieria po svojich kinopremiérach. Medzi nimi nebudú chýbať napríklad Top Gun: Maverick, Jurský svet: Nadvláda, Mimoni: Zloduch prichádza, Severan, Spievaj 2, Ježko Sonic 2, Stratené mesto, Panstvo Downton: Nová éra, Nie, nie či Belfast, Sanitka alebo Smradi.

Okrem toho ponúkne SkyShowtime svojim divákom premiérové seriály, programy pre deti a rodinu a výber ikonických titulov od značiek Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios a Peacock a to všetko na jednom mieste. SkyShowtime tiež prinesie vlastnú pôvodnú tvorbu, dokumenty a špeciálne série z trhov, na ktorých bude dostupný.

V severských krajinách, vďaka svojmu partnerstvu so značkou Paramount, nahradí SkyShowtime službu Paramount+. Súčasným aj budúcim zákazníkom umožní sledovať ich obľúbené programy doteraz dostupné na Paramount+, ako sú Halo, Yellowstone, The Offer a Star Trek: Strange New Worlds, ale aj originály od SHOWTIME® ako Yellowjackets, Dexter: New Blood, Super Pumped: The Battle for Uber a First Lady. Predplatitelia navyše po prvýkrát získajú prístup k väčšiemu množstvu obsahu, exkluzívnym premiérovým seriálom a filmom naprieč tým najlepším od Universal Pictures, Sky Originals a NBCUniversal.

Od dátumu spustenia budú môcť zákazníci sledovať premiéry vysoko očakávaných dramatických seriálov od SHOWTIME® – American Gigolo, Sky Originals – The Rising, The Fear Index, The Midwich Cuckoos a 21. sériu seriálu Zákon a poriadok od Peacock.

V nasledujúcich mesiacoch pribudnú ďalšie premiérové ​​seriály, ako napr. 5. séria Yellowstone, Pitch Perfect: Bumper in Berlin, Vampire Academy alebo novinky od SHOWTIME® – 2. séria seriálu Yellowjackets a Let the Right One In.

Služba bude zákazníkom dostupná cez aplikáciu SkyShowtime, a to pre zariadenia Apple iOS, tvOS a Android, a cez webové rozhranie: www.skyshowtime.com. Cena mesačného predplatného bude: 6,99 € vo Fínsku, 79 SEK vo Švédsku, 79 NOK v Nórsku a 69 DKK v Dánsku.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

    1. Je to tak. Vidím to aj v okolí. Ľudia zhadzujú satelity a antény a mladá generácia už klasickú TV nesleduje.

    2. No okrem streamovacich sluzieb, coraz vacsiu oblubu ziskava IPTV a OTT a na tie antenu nepotrebujes.

    3. Ale zasa ak vypadne internet, tak majú po ptákoch a kozách … tak ako keď vrtuľník strhol vysoké napätie na východe a polovica východu nemala 6 hodín internet, ale DVB-T cez anténu vysielalo, takže tí ktorí mali anténu mohli pozerať futbal, ale tí cez káblovky, IPTV internet… nie.

    4. @Signal: Tak ono ked 6 hodin nejde telka, nic hrozne sa nedeje. Aj tak je to len kulisa. Skor zamrzi tych 6 hodin pre business bez internetu.

    5. Na ten prípad s vrtuľníkom vo vedení VN sa pamätám – paradoxne ja som vtedy nemal prúd, takže TV s DVB-T nula bodov, ale net cez LTE mi šiel a notebook tých 6 hodín vydržal… 🙂

    6. Sú aj prenosné DVD prehrávače s DVB-T. Tie by taktiež fungovali…

Komentáre už nie sú povolené.