Reklama

Disney+ teraz so špeciálnou zľavou a novým obsahom

Pri príležitosti Disney+ Day pripravila internetová služba Disney+ pre všetkých fanúšikov špeciálnu ponuku so zľavou na prvý mesiac. Okrem toho služba uviedla vo štvrtok aj niekoľko noviniek.

Od 8. do 20. septembra do 8:59 hod. môžu noví či vracajúci sa predplatitelia získať prvé mesačné predplatné Disney+ len za 1,99 EUR. Následne sa im bude po prvom mesiaci účtovať už štandardná cena, pokiaľ nedôjde k zrušeniu predplatného.
Pokračovanie nižšie:

Predplatitelia Disney+ získali od štvrtka 8. septembra prístup k viacerým novým titulom ako MIKE, Pinocchio, Autá na cestách, Svadobná sezóna, Obi-Wan Kenobi: Jedi sa vracia, Tierra Incógnita, Thor: Láska a hrom alebo Assembled: Ako sa natáčal Thor: Láska a hrom, BTS: Permission to dance na javisku – LA ako aj špeciálnu ukážku z pripravovaného pôvodného Disney+ seriálu Andor z produkcie Lucasfilmu.

Disney+ ponúka od svojho štartu pre divákov zo Slovenska množstvo titulov z pôvodnej tvorby Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic. Bežná cena predplatného služby Disney+ je 7,99 eur/mesiac, v prípade ročného predplatného je zľava na dva mesiace. Ročné predplatné tak stojí 79,90 eur.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Odsledované v diskusiách, aj keď nová doba ponúka neskutočné možnosti, 21.storočia, človek praveký 🙂 radšej zaplatí za reklamy v telke, a bude nadávat na pixelizujuci obraz, keď príde búrka.

    1. Tak mne TV vyhovuje, lebo vždy niečo ide v nejakom čase, a viem si vybrať z niekoľkých možností, ktoré sú v ponuke a nie hľadať, čo sa oplatí pozrieť.

    2. Moj koment je o tebe a pod.. sadnes pred bednu, bez rozmyslania zapnes uz bežiaci program a cumis do bedne a libujes si v reklamach, sorry za uprimnost, ale toto nikdy nepochopim

Komentáre už nie sú povolené.