Reklama

Cez anténu možno teraz sledovať dva športové kanály zadarmo

Prevádzkovateľ terestriálnej platformy Plustelka, ako aj všetkých celoplošných DVB-T a DVB-T2 vysielačov, operátor Towercom, pripravil počas celého septembra ochutnávky dvoch športových kanálov z dielne AMC Networks International. Počas celého mesiaca sa tak môžu diváci, ktorí prijímajú programy cez terestriálnu anténu, tešiť na nekódované (FTA) vysielanie športových staníc Sport 1 (SD) a Sport 2 (SD aj HD).
Pokračovanie nižšie:

Vysielanie športových kanálov môžu sledovať diváci, ktorí prijímajú signál z prvého a štvrtého celoplošného DVB-T2 multiplexu. Okrem toho je k dispozícii Sport 2 aj v druhom celoplošnom DVB-T multiplexe (MUX 2) a to pre divákov, ktorí ešte nemajú zariadenie s podporou kompresného formátu HEVC. Z uvedeného dôvodu je šírený kanál v druhom multiplexe v SD kvalite a v staršom kompresnom formáte MPEG-4. (SD/MPEG-4).

Počas nekódovaného vysielania sa môžu diváci tešiť napr. na priame prenosy z formuly 1, z tureckej futbalovej Süper Lig či hokejovej CHL. Vždy aktuálny program staníc môžete nájsť v TV programe.

Aktuálny zoznam DVB-T/T2 a DAB+ vysielačov môžete nájsť v sekcii Vysielače, ktorú pravidelne aktualizujeme.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Keby dáke nové tv programy zaradili do Plustelky , nielen premienali každý mesiac Tv kanaly a dávali ich na promo pozíciu ako ochutnávky tv kanály .
    Potom samozrejme , že pozeratelná Plustelka nieje a navyše , ked spolupracuju zo Skylinkom .
    Mali by premenit CT 1 a CT 2 do HD – kvality a pridať aj tie ostatne CT – čky . Ako všetko a všetci Slováci sú 100 – rokov za opicami . Kvalitu do ponuky nedajú len šmejd ako Joj a ich ostatne stanice a Markízu a ich ostatne stanice . Zákon o vysielaní je deravý . Pre slovensko a česko by mal byť verejnopravny sektor , teda verejnopravny balík RTVS a CT – Tv staníc voľne šírený ak by vysielatel namietal , že niesu platené , tak mohol by byť aj platený , ale za rozumnu cenu

    1. Nechápem, že v dnešnej dobe ešte niekto vôbec pozerá TV stanice cez terestrické antény…
      Choď na satelit ,príp. internet
      Potom sa nebudeš môcť sťažovať, že Sport 1, Sport 2, ČT 1,2,3, atď. máš stále len v SD rozlíšení…

    2. Jaro Klasik – to že ty pravidelne nič nechápeš je každému úplne jasné a dnešnú dobu obzvlášť .
      Inak aj ten tvoj satelitný prijímač je už technika na úrovni minulého storočia rovnako ako SD rozlíšenie čo ponúkajú takmer všetci čo chcú ušetriť a preto ak bude možnosť tak sprístupnia aj na top modernom prístroji šírenie mazaníc

    1. Markíza a jej odnože mi vôbec nechýbajú… platené s kopou reklamy a úbohým programom

  2. Pokim není stopercentne pokri tie všetkých multiplex ov 1.2.3.tak to nemá význam chytať, unas chystáme len jednotku, dvojku, trojku, jojku, jojplus, wavku a viac nič a ta3 ale je kódovania, hanba

    1. TA3 – sulíkovu hlásnu trúbu propagandy môžu kľudne vypnúť.

  3. Milan, u nás to isté. Doplním, že ešte Sport 2 SD. Musel som sa zariadiť inak, satelitom a ako doplnok Skylink Live TV cez internet.

  4. Kúp jsi sledovanie tv internetovú tv prístelka je odpat 2 roky stačili máš i to Markíza krimi máš programu že te bude bolet pestrých programu bolet hlava 7 dní jsu späť parada

    1. ANTIK SAT s IPTV boxom (pôjde aj bez paraboly cez internet) a je tam archív 20 dní a len za 3.90…
      PS: aktuálne je akcia 1+1 zdarma a teda len za 1.95 až na 2 roky a prípadne maximálny balík v tejto akcii za 5.95 😀

  5. Terestriálne vysielanie bolo dobré v dvb t ak prešli na dvb T2 tak to začalo škrípať nie každý tv prijímač mal tú možnosť . Zrušenie staníc ČT 1 a 2 tiež bolo hlúpe. Národy ktoré boli roky spolu. Nemôžu sledovať verejno právnu tv. Tak to je zlé.

  6. Jede někomu opravdu ten Sport 1 SD v Muxu 4 opravdu FTA? Včil jsem to zkoušel a ukazuje to že je pod kódem

    1. Už to včjl jde volně, asi si tam někdo z Towercomu hrál s kódováním.

Komentáre už nie sú povolené.