Reklama

Skylink rozšíri ponuku športových kanálov v internetovej TV

Internetová služba Skylink Live TV, ktorú prevádzkuje Canal+ Luxembourg, rozšíri v priebehu tohto týždňa svoju programovú ponuku o slovenský športový kanál RTVS Šport v HD kvalite. Podľa informácií portálu SatelitnáTV.sk budú mať prístup k verejnoprávnemu športovému programu všetci klienti od utorka 23. augusta 2022.
Pokračovanie nižšie:

Športový okruh RTVS spustil vysielanie 20. decembra 2021. Vysiela 24 hodín denne. Športovým fanúšikom prináša najmä prenosy so slovenskými športovcami. Zatiaľ čo v mobilnej službe to bude novinka, tak užívatelia satelitnej služby majú program dostupný od jeho štartu. V mobilnej službe však budú mať užívatelia dostupný aj archív vysielania.

Kompletnú ponuku nielen internetovej služby Skylink Live TV môžete nájsť v sekcii IPTV/OTT. Porovnávať ponuky vybraných operátorov môžete v Porovnávači.

Aplikácia Skylink Live TV je dostupná ako pre mobilné zariadenia s operačným systémami iOS a Android, tak aj pre vybrané Smart TV značky Samsung, LG, Finlux, Hitachi, JVC, Telefunken, Toshiba, Gogen, Hyundai, Orava alebo satelitné prijímače KAON MZ-102 či špeciálne boxy Tesla Mediabox QX4. Popri tom je možné službu využívať aj cez webové rozhranie na akomkoľvek PC.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Len tento ???RTVS ŠPORT A ČO TAKTO AJ MARKIZU KRIMI ASPOŇ….

  2. Priznám sa, že pri vzhliadnutí nadpisu som sa na sekundu tešil, že Skylink pridá NS 3 a 4 či PS 1 a 2…

    1. @ Rišo 22.08.2022 o 17:11 :

      Nevidím jediný důvod aby musel mět úplně každý operátor automaticky na Slovensku nebo v České republice aj ty stanice „NS 3 a 4 či PS 1 a 2…“ co uvádíš a podobně?

      Pokud jsi maniak do fotbalu tak by jsi měl byt už dávno např. u DIGI Slovakia který je cenou přijatelné a nebo u Magio.

  3. Chyba viac programov v zaklade. Take ako Markiza Krimi, Trojka. Sport je fajn, ale snad nevyhodia CT Sport.

  4. @Zero: Uvedené programy (okrem PS 1) mám cez Orange TV 🙂

  5. Aj tak slovenský zákazník skylinku dopláca na zákazníka českého….

    1. @ Juraj 22.08.2022 o 21:03 :

      Představ si že já su moravský a ne český zákazník Skylinku a tak já vlastně podle tebe zase opačně měsíčně doplácím po 3x 7,20 Eúr měsíčně na slovenského zákazníka. Tak prosím laskavě zanech ty nacionalistické řeči

    2. Aj tak platíte do zahraničia aj za to čo ide cez anténu zdarma. Nezostane to v ČR ani SR. Pri IP TV vytvárate aj uhlíkovú stopu zo spotreby serverov. Tak sa pobite na rieke Morava. 🙂

    3. Zdenek
      To nie sú žiadne nacionalistické reči ale fakty… už len stačí zobrať do úvahy okruhy verejnoprávnych tv… skylink má české verejnoprávne tv v skylink live tv všetky…. zato slovenské nie… dnes víťazoslávne zaradili športový kanál do ponuky… po 8 mesiacoch… to ako vážne? Trojku zatiaľ nezaradili a slovenská spravodajská 24 vysiela v nižšej kvalite oproti spravodajskej českej 24 …. česká 24 má archív, slovenská nie…. koho je to chyba?

    4. @ L17 23.08.2022 o 12:56 :

      My osobně máme přes anténu jedině Jednotka HD, Dvojka, Trojka, RTVS 24, RTVS Sport HD, TV JOJ, Joj Plus, WAU a už nic víc!!! A to ještě podle počasí a ty Jojky poslední dobu víc nejdou než jsou. A ta tvoja IP TV mě absolutně nezajímá a je mi totálně u zadnice. TV uznávám jedině pře SAT, kabel, případně pozemák a nikdy ne přes internet!!!

      PS: Jenom jestli vobec víš kde je vůbec ta řeka Morava?

    5. @ Juraj 23.08.2022 o 17:35 “

      Nevím za jakého důvodu mě tu poučuješ s tímto: “ už len stačí zobrať do úvahy okruhy verejnoprávnych tv… skylink má české verejnoprávne tv v skylink live tv všetky…. zato slovenské nie… dnes víťazoslávne zaradili športový kanál do ponuky… po 8 mesiacoch… to ako vážne? Trojku zatiaľ nezaradili a slovenská spravodajská 24 vysiela v nižšej kvalite oproti spravodajskej českej 24 …. česká 24 má archív, slovenská nie…. koho je to chyba? “ když sem jasně psal že si platím pouze Skylink SK a to po 3x 7,20 Eúr pokud si četl pořádně (nebo neumíš pochopit psaný text?).

      Místo toho že nesneseš kritiku a následně ně tu poučuješ a podobně raději konkrétně napiš v čem přesně podle „slovenský zákazník skylinku dopláca na zákazníka českého….“

      Tyto fakty napiš místo té tvojí zemákovice v odpovědi na moji adresu.

      Jinak jak přesně myslíš to „slovenská spravodajská 24 vysiela v nižšej kvalite oproti spravodajskej českej 24“. Po myslíš ze jako ze strany kvality obrazu jako je výška datového toku a podobně nebo v čem přesně? přesně?

    6. Zdenek
      Verím, že si natoľko inteligentný, že vieš o čom hovorím….

  6. Skylink škoda reči, stojí za veľké hovno ako aj ostatný

  7. Ja som sa vy…l na nenažrany Slizolin pred 7 rokmi mám ANTIK a som spokojný.Kto má zdravý rozum nebude podporovať nenažrancov.Tak čo tu riešite.

    1. @ Peter:

      Antik SAT bohužiaľ vôbec nemá podľa mňa jeden z nakvalitnejších filmových kanálov Film Europe a DIGI Slovakia s Magio ho má cez satelit iba v SD kvalite. A pokiaľ viem tak nikto iný ten Film Európe cez satelit okrem Skylinku a DIGI s Magio neponúka.

    2. @Zdenek – tu si hotovy polygot kamos – alebo si len slovak co sa hra na moravaka a na vsetko mindzuje ?!?

    3. @ zdendo 23.08.2022 o 14:37 :

      Ty sám si hotový a jestli já su podle tebe Slovák tak si ty potem Maďar a nebo nějaký hotentot.

      Ta sa nauč radši slovensky protože ta tvoja hatlina nemá vobec nic společného se slovenštinou. Aj když su Moravák z Moravy tak vidím že určitě dovedu lépe psat slovensky než ty aj když ty si Slovák a ze Slovenska!!!

    4. ty si akurat tak vsetkym na smiech ty jedovate jelito – raz tu pises po slovensky a potom po cesky, tak sa rozhodni ty inteligent – ponozky alebo sandale ?

  8. Na to stačí anténa a je to zdarma (ak nerátam koncesionársky poplatok RTVS).. No niektorí ľudia nerozmýšľajú…. 🙂

  9. Pre Zdenda,nepoužívam ANTIK sat ale IPTV od Antiku ,a nejaky film Európe je mi ukradnutý

    1. Peter 23.08.2022 o 12:51 :

      Mě je zasa totálně ukradnutá jakákoliv IPTV je úplně jednou kdo ji poskytuje. IPTV TV je za mne pouze jedině tak na nouzové sledování v mobilu a ne na hlavní velké obrazovce!!! Než IP TV tak to raději vůbec nic a TV pak vyhodit z okna ven.

  10. Musím pochváliť skylink za upgrade internetovej služby vo webovom rozhraní… aj keď sa ešte nájdu nedostatky

Komentáre už nie sú povolené.