Reklama

Orange TV s veľkou ochutnávkou, do konca augusta sprístupní až 20 staníc pre všetkých

Operátor Orange sprístupní počas celého augusta, v rámci letnej ochutnávky, pre všetkých predplatiteľov IPTV a internetovej služby (OTT) Orange TV väčšie množstvo televíznych staníc. Najviac, až 20 televíznych programov, môžu sledovať zadarmo predplatitelia najnižšieho základného balíka.
Pokračovanie nižšie:

Súčasťou augustovej ochutnávky sú programy TV Folklorika, LaLa TV, TV 4, Galaxy 4, Film+, Story 4, AXN, AXN White, AXN Black, History, Crime and Investigation, MTV, MTV00s, JOJ Cinema, Fishing and Hunting, TV Sláger HU, CS Film, CS Horror, CS Mystery a CS History.

Ochutnávka nie je dostupná pre klientov satelitnej služby Skylink TV pre Orange.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Ochutnavka sice pekna,ale okrem toho ze zdrazuju oficialne tak vo FA v tichosti zdrazili aj Doplnkove TV stanice teda tie ceske z 0,20 na 0,59€ a ked som hladal na ich stranke, tak z jedneho balika su uz 3. Mne dalo automaticky doplnkove balik S. Viac o tom je na linkstation.cz s ktorymi to maju v spolupraci.. No a to asi zabudli spomenut.. takze ak zbadate celkovu FA vyssiu o 39 centov, dovod je v tomto..

  2. Z môjho pohľadu má Orange najhoršiu ponuku na trhu. To ich balíčkovanie, kde je azda aj 30 balíkov je otras.

  3. No nič moc za TV stanice na ochutnávku, ďakujem neprosím !

  4. Dajte poriadne zakladne programi ktore chcu ludia a prejdem kvam aj ja a nie programi davate naviac co nik nepozera dakujem pekne

  5. Mal som Orange Sat ale už nikdy viac žiaden Orange a uz vôbec nie TV.

  6. Nikdy nic co i len minimom zapacha Skylinkom, nebrat…

Komentáre už nie sú povolené.