Reklama

Od 18. augusta platí pre klientov Orange TV nový cenník, zaplatia viac

Od štvrtka 18. augusta si zákazníci Orangeu priplatia za televíziu viac. Do platnosti vstúpil nový cenník, ktorý podľa operátora odzrkadľuje neustále rastúce ceny televíznych práv a televízneho obsahu vo všeobecnosti. Cena všetkých programových balíkov Orange TV sa tak od 18. augusta zvýšila o 1,10 €.
Pokračovanie nižšie:

Súčasťou všetkých programových balíkov je aj prístup k videopožičovni Filmotéka štart. Klienti však nemôžu využiť Digitálnu odmenu, ktorá sa na balíky Orange TV nevzťahuje.

Prehľad cien programových balíkov Orange TV platných od 18. augusta 2022

ProgramMesačný poplatok (24 mes. viazanosť)Počet TV kanálovBezplatný prístup do videopožičovne Filmotéka štart
Home TV Basic13 €50áno
Home TV Optimal18 €102áno
Home TV Premium23 €130áno
Go TV Basic9 €25áno
Go TV Optimal13 €58áno
Go TV Premium18 €73áno

Love – spojenie mobilných a fixných služieb

Zmeny sa nevyhli ani konvergentnej ponuke Love. Po novom nebude obsahovať 10 %-nú zľavu z mesačného poplatku za hlasový paušál, zákazník však naďalej môže využívať všetky ostatné výhody, konkrétne:
– extra zľavu až do 3 € mesačne na hlasový paušál
– extra zľavu 1 € mesačne na pevný internet
– extra zľavu na zariadenie
– 2-násobné dáta k hlasovému paušálu a ďalšie 3 GB dát navyše pri spojení s domácou televíznou službou
– extra dáta pre členov skupiny Navzájom zadarmo
– 50 % zľavu na mesačný poplatok služby Spojenie dát
– k domácej televízii aj TV archív obľúbených programov zadarmo
– ďalšie 2 tematické TV balíky programov podľa Vášho výberu zadarmo
– prémiový TV balík HBO a prístup do knižnice HBO Max na 1 mesiac zadarmo

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. @Redakcia, Digi TV neplánuje dvíhať ceny? Balika Premium?

    1. Aktuálne nemáme žiadne info o zvyšovaní cien v DIGI TV.

  2. Ja som toto druhe zdrazenie riesil zmenou NETu z Premium na Optimal a TV z Optimal na Basic. Ked skonci viazanost v 01/23,rusim TV v Orange a ostava UPC a Skylink CZSK. Ale co ma prekvapilo u Orange a povazujem to za nie moc rozumne je nemoznost aktivovat si tematicky balik. U Optimal a vyssie to ide,u Basic len Premiove ci doplnkove.. Skoda. @ redakcia, viete prosim preverit v DigiTV,kedy pridaju Rik TV? Pisalo sa ze v lete.. zatial nic.. alebo mi daco uniklo?

    1. Aktuálne nie je žiadny konkrétny dátum pridania detskej Rik TV do DIGI TV.

    2. Robia to tak aby si volal na ich linku a za spojenie platil. Alebo cez WhatsApp.

    3. Ja mám UPC a čudujem sa ti že rušíš práve Orange ???
      Aj UPC Broadband Slovakia od novembra zdražuje o 1,9€ a pritom je ich programová ponuka veľmi slabá oproti minulosti a poslednú dobu viac programov ubúda než pribudlo ☝️.
      Žiadna M Krimi, AXN – 3 krát a dokumentárne veľká slabota oproti ORANGE a radšej priplatím zopár eur , ako nemať čo pozerať

  3. @ Libor, Orange som vzal vo velmi dobrej akcii v 01/2021. Ale uz druhe zdrazovanie nne by dvihli cenu z 23.20 na 29 behom 1,5 roka. Kedze to mam z mobilom v Love tak mi 800/160 staci. Terajsia real 960/290,prakticky male vyuzitie. Co sa tyka TV,mam UPC kabel lebo CA moduly mam odkupene z roku 2014, u UPC mam TV klasik s detskym balikom a HBO. Dalej mam Skylink kde mam vsetky Novy a Primy so servis poplatkom Slovenskym na jednej karte + vsetky Slovenske zakladne. Od svokry mam Digi modul pozicany,ten novy a vsetko to mam vo VU+ Ultimo 4K kde si nahram co chcem a kuknem kedy chcem. Novy modul tam funguje perfektne,testujem to.. Takze Orange TV si zapnu iba deti, iba Rik. Ja to nesledujem. Takze nema zmysel to zivit. Preto som sa pytal na ten Rik ci sa vie kedy bude v Digi kedze sa to spominalo.. A AXNka mam v Digi.. Orange TV po optike je ale po technickej stranke dobra,to suhlasim. Ale balickovanie maju strasne divoke,daleko viac mi vyhovuje v UPC..

    1. Este jedna vec. Orange potichu zmenil doplnkove tv stanice,takze ak si pozriete linkstation.cz uvidite co budete mat. 20 cent balik siel na 59cent a to iba S. A doslo i k redukcii stanic,cize aby som doplacal miesto 20cent uz 0,59 / 1,,29 alebo 1,99 Eura(podla balika S/M akebo L) za to co bolo za 20centov.. to sa neoplati ked za 104 kc cca 4Eur daco.. mam vsetko CZSK..
      Ako kto to ma nech si pozrie.. aj FA..
      @ redakcia- vedeli by ste preverit ako to skutocne je s tym doplnkovym balikom? Mam za to,ze islo o zdrazenie viac ako 2-nasobne.. Na jednej strane fajn,zrejme i rozsili pocet stanic no a na strane druhej to mohli aspon oznamit.. to som nezaznamenal.. Znie to ako > Sak to si nik nevsimne v tej druhej vlne zdrazovania.. takyto pristup ale nie je moc korektny.. to moje dovody preco skoncim s Orange TV..

    2. Ty máš asi všetko. 🙂
      Sleduj cenníky všetkých operátorov. 🙂

  4. @L17 – Mam to co som chcel mat. Srandista 🙂 Aby som sledoval cenniky.. 🙂 Orange si to teraz zlizol, lebo ma to vo FA prekvapilo a tak som po tom patral.. Kedze Orange zasa zdrazuje, tak ja konsolidujem .-)
    Nemat v Orange akciu z 2017 kde mi stale bezi na mobile zlava 50% z Go30, tak tam asi uz nie som..
    A Skylink 104kc mam od 2019 – kym to nezrusia, ja to rusit nebudem, tak, ako to je = mne to vyhovuje..

Komentáre už nie sú povolené.