Reklama

Disney+ pridalo päť filmov o Spider-Manovi, väčšina je so slovenským dabingom

Od dnešného dňa rozšírila streamovacia služba Disney+ svoju službu o päť filmov o Spider-Manovi v produkcii Sony Pictures. Vďaka ich pridaniu môžu fanúšikovia pozerať ešte väčšie množstvo titulov z kolekcie Marvel na jednom mieste. Konkrétne ide o filmy The Amazing Spider-Man (2012), The Amazing Spider-Man 2 (2014), Spider-Man: Paralelné svety (2018), Spider-Man: Homecoming (2017) a Spider-Man: Ďaleko od domova (2019). Prvé dva filmy sú dostupné s českým dabingom a s českými a slovenskými titulkami. Zvyšné sú už k dispozícii aj so slovenským a českým dabingom a titulkami.
Pokračovanie nižšie:

Ďalšie tituly od Sony Pictures budú postupne pribúdať. „Očakáva sa, že ďalšie tituly z filmového a televízneho archívu Sony Pictures budú mať premiéru na Disney+ na Slovensku neskôr v tomto roku,“ uvádza Disney+.

Disney+ ponúka od svojho štartu pre divákov zo Slovenska vyše 700 filmov, viac ako 700 seriálov a zbierku 130 exkluzívnych titulov z pôvodnej tvorby Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic. Bežná cena predplatného služby Disney+ je 7,99 eur/mesiac, v prípade ročného predplatného je zľava na dva mesiace. Ročné predplatné tak stojí 79,90 eur.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Super , ale výrazne chýba dabing sekcie -National Geographic .

Komentáre už nie sú povolené.