Reklama

DIGI TV má technickú údržbu systémov, zákaznícka linka a eKonto sú v obmedzenom režime

Telekomunikačný operátor DIGI Slovakia oznámil, že v dňoch 13. a 14. júla 2022 bude mať technickú údržbu IT systémov. Z uvedeného dôvodu bude fungovať zákaznícka linka a eKonto v obmedzenom režime. Údržba sa nijako nedotkne poskytovaných služieb. Televízia a internet preto budú fungovať klientom bez obmedzenia.
Pokračovanie nižšie:

V čase údržby IT systémov DIGI Slovakia nebude možné prostredníctvom zákaznícke linky či eKonta zmeniť balík televíznych a internetových služieb, nebudú dostupné informácie o platbách a na pobočkách nebude možné prijímať hotovostné platby. Okrem toho si nebudú môcť klienti vytvoriť ani eKonto.

Obmedzenia budú iba do štvrtka. Od piatka 15. júla 2022 budú všetky systémy plne funkčné a bez obmedzenia.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. DIGI TV kábel- Prievidza, od 1.9.2022 bude kódovať svoj tv signál v káblových rozvodoch. Pre ďalšie sledovanie ich služieb- je nutné prenajať ich zariadenia: CI modul, alebo STB.
    Cena za 1 zariadenie : +1,50€
    Cena za 2 zariadenie: +1,50€
    Cena za 3 zariadenie: +3,00€
    Cena za 4 zariadenie: +3,00€
    V týchto dňoch rozposielajú zákazníkom info o pripravovaných zmenách.

    1. To platí aj pre ďalšie mestá. Asi zistili, že susedia v panelákoch si koaxiálnymi rozbočkami delia signál medzi sebou. Platia za jedného – čo si delia – ale pozerajú viacerí.

  2. Ak ss dohodnú tak možno aj áno ale kto vie ci to nebude od balíka Premium ako Liga Majstrov. Škoda ze v tedy zrušili ten balik Extra Šport mohli ho nechať, ako samotný balik. Športových kanálov.

    1. Šanca, že sa dohodnú Telekom s Canal+, sa limitne blíži k nule.

Komentáre už nie sú povolené.