Reklama

DIGI TV bude mať nový a drahší programový balík Platinum, ponúkne viac kanálov

Televízna služba DIGI TV plánuje už čoskoro predstaviť svojim klientom úplne nový základný programový balík s názvom Platinum. Balík bude obsahovať všetky stanice doterajších balíkov Štandard a Premium, ktoré doplnia nové programy.
Pokračovanie nižšie:

Balík Platinum bude k dispozícii zákazníkom od augusta 2022. Definitívna cena ešte nie je oficiálne známa. Mala by sa však pohybovať okolo 20 € mesačne. Súčasťou balíka budú podľa zistení SatelitnáTV.sk napr. programy ako Travel XP (SD/MPEG-4), Cinemax 1 HD (HD/MPEG-4), Cinemax 2 HD (HD/MPEG-4), Film Europe (SD/MPEG-4) či XMO (SD/MPEG-4).

Po rozšírení ponuky o nový programový balík bude mať DIGI TV už tri základné balíky Štandard, Premium a Platinum, ako aj doplnkové prémiové balíky Extra HU+ a Extra HBO. V ponuke zostáva aj archív vysielania za ktorý si zákazníci priplatia 1,90 € mesačne.

Programový balík Platinum bude dostupný aj v kombinácii s internetom. Detailnejšie informácie má operátor zverejniť v najbližších dňoch.

Aktuálnu ponuku satelitnej služby DIGI TV si môžete pozrieť v sekcii Frekvencie, kde sú tiež dostupné pre jednotlivé programy všetky parametre pre príjem.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

    1. Premier League bude práve v tom najvyššom balíku…uvidíš…daj na moje slová.

  1. Ja už mám Magio a som spokojný. Do Digi by som sa už nevrätil ani keby mi ponúkli Platinový príjmač a balík by bol aj celý rok zdarma.

    1. Prezradím tajomstvo, Magio a aj Digi patrí spoločnosti Slovak Telekom, čiže majú rovnakého vlastníka.

    2. Roli, to nie je tajomstvom, ale napriek tomu sa obaja tvária tak, že nemajú nič spoločné.

  2. Arnold ja som mal Magio a nikdy viac ani keby vysielali zadarmo mám ANTIK za 5,90 mesačne a som veľmi spokojný kámo……

    1. Satelitná verzia ANTIK je za 3.90 € a v cene je aj IPTV zahrnutá, teda môžeš používať Box/app rovnako ako teraz, a máš to za menej (len potrebuješ kartu – v Nay je do 5€)… Inak ja mám ANTIK (SAT TV) a aj Magio (optik)…

    2. zakaznik, je uplne jedno ci kartu Antiksat kupis za 2€, 5€ alebo 10€…Pretoze velky rozdiel v cene na prospech Antiksatu je v tom, ze pri Skylinku alebo DIGI SK platis za aktivaciu karty od 20€ do 30€, co u Antiksatu neexistuje…Nakolko Antiksat ma aktivaciu karty zaratanu v cene mesacneho nizkeho predplatneho 😀

    3. Však preto sa oplatí dokúpiť kartu, a miesto 5.90 bude to stáť 3.90, ale samozrejme v tej čisto IPTV za 5.90€ je asi o niečo viac programov, ako v tom SAT balíku. Pri IPTV je IPTV na asi 2 boxy, pri SAT neviem, či tiež, ale možno áno. Pri obidvoch sú ešte aj 4 mobilné zariadenia myslím. Okrem toho kartu je možné mať v inom vlastnom prijímači, teda keď SAT nepotrebuješ, môžeš kartu niekomu posunúť, kto má záujem o SAT, a nechať si IPTV službu, ktorá je súčasťou tohto SAT balíka.

  3. Čiže reálne každý potenciálne nový kanál pôjde do tejto „platinovej“ ponuky… a z tých nižších sa už bude len uberať… Huncútska stratégia Digi Slovakia. Ale kým do nej nezaradia Canal plus s LM, nebude mať zmysel priplácať si, keďže na filmy sú už lepšie alternatívy a dokumentárnych TV je už v ponuke dosť (aj keď mizerných). Možno práve týmto si Digi chystá priestor na zdieľané programy so Skylinkom…

    1. C+ bude mať len EPL, alebo je to inak? Práva na LM má niekto iný.

    2. Canal + bude vysielať anglickú Premier League, Ligu Majstrov vysielať nebude. Tú vysiela niekto iný.

    3. Ma ísť aj cena hore za balík Štandard? Alebo cena ostáva (09,60€)? +3,00 zaradenia? Za odpoveď vopred ďakujem.

    4. Podľa zákona majú operátori informovať o úpravách cien minimálne jeden mesiac dopredu. Prišlo ti niečo? Presne tak, DIGI to robí šikovne. Pridá nový balík a všetky ďalšie programy budú v ňom.

    5. zero. aka uprava cien? pokial viem stare baliky sa cenvo nemeia a vznika novy . takze neviem akym zakonom sa tu ohanas.

  4. vy ste nároční každý a vymýšľate nestačí iba slovenské programy ja mám slovenské programy a som spokojní a nevymyslam toľko veľa

  5. Filozofia dnešných dní je iná – minimalizovať mesačné náklady € na lineárnu tv (sat, kábel, dvbt) s množstvom nepozerateľných kanálov, ktoré vám vnucujú ich statický obsah. Áno…. stačí minimálny základ SK+CZ okorenený niektrou, pre vás vhodnou streamovacou službou ( HBOmax, Disney+…..atď)

  6. XMO – to uz ano, som zvedavy na cielovku ? zeby kaviarenske typy s mac bookmi ?

  7. Ak Telekom zariadi v pakete Platinum pay-tv DIGI SK obidve tv stanice Cinemax HD Cinemax2 HD a Canal+ Sport HD, tak potom si nemusim platit Antiksat paket Film ani Skylink paket Canal+sport. Pre mna by to bola super sprava ak by som nemusel platit troch pay-tv operatorov a vsetko by bolo na DIGI SK v pakete PLATINUM 😀

    1. Dohoda je na spadnutie…práve v balíku Platinum by mala byť Premier league. Zatiaľ oficiálne nepotvrdené, ale malo by to tak byť.

    2. Domnievam sa, že Telekom M7 sú dohodnutí. M7 teraz kúpil EPL aby mohol Telekom zaradiť novy drahší balík. Ak by to urobil aj keby mal kúpenú EPL tak by bolo veľa negatívnych reakcií. Teraz môže Telekom argumentovať, že M7 chce po nich viac peňazí za EPL a ani ju chcú mať. Takáto rotácia bude v budúcnosti aj pri iných ligách raz to kúpi jeden potom druhý a bude sa zdražovať.

  8. Povie mi niekto čo za kanál je „XMO“? Že či sa kvôli tomu oplatí platiť viac.

  9. samo, XMO je Porno kanál aspoň podľa Wikipédie ide o gay TV kanál z Holandska len pre informáciu. Mohli spraviť aj Štart balík ako maju Česi. Iba čisto základné kanály. Čo poznám starších ľudí tak sledujú iba Základné SK kanály.
    Tak by to bolo lepšie
    Štart (07,60€)
    Štandard (09,60€)
    Premium (14,60€)
    Platinum (19,60€)
    Dúfam ze cena za Štandard ostane taka aka je.

  10. Iné pecky…€€€, zabudnite. Zrušiť+odhlásiť. Stačí RTVS + NETFLIX, alebo Disney plus.

  11. Chabe pokusy vytrieskat z linearnej TV posledne eurace. Ved na toto nikto sudny nemoze skocit. To ozaj RTVS / CT + niektora zo streamingovych sluzieb podla vyberu, alebo ich 1/4 rocna rotacia.

    1. ved tam nic uz nieje poriadne. ani neviem , ze ich mam .som aj zabudol na nich.

    1. Ludia nemaju? By si sa cudoval. Kazdy druhy ma viac ako Ty 😀

    2. Ľudia vyhadzujú peniaze za predražené somariny, ktoré nepotrebujú – lebo reklama, marketing, sused má tiež, ten predajca tak pekne rozprával… – a potom sa sťažujú, že nemajú peniaze. A nadávajú na vládu, EÚ, USA, Rómov, imigrantov, gayov, liberálov, jašterov, ufónov… – lebo tí všetci môžu za to, že ľudia nemajú peniaze. Namiesto toho, aby si trochu skonsolidovali výdavky a škrtli zbytočnosti. Lebo to je také namáhavé, použiť mozog… Príklad: známy sa mi sťažoval, že mu zdraželi kadejaké služby, pritom už predtým platil za net + TV + mobily pre celú rodinu vyše 200€. Sadol som si k tomu a za 3 minúty mal riešenie, ako to okresať na cca. polovicu bez straty pohodlia. Ale musel by kvôli tomu obehať troch operátorov a čo on bude kvôli tomu dvíhať zadok z pohovky, však… Alebo: každý sa sťažuje na extrémne drahý benzín, ale všetci musia jazdiť autom aj z kuchyne do obývačky – a autom obsadeným jednou osobou. Ak by sa aspoň polovica ľudí na chvíľu uskromnila a presadla aspoň dočasne na „socku“ (MHD), alebo sa aspoň dohodli susedia či kolegovia, že budú jazdiť viacerí jedným autom, hneď by ceny paliva klesli, lebo by klesol dopyt (hovorím o celej EÚ, náš miništátik sám by tým iste nepohol). Lenže my sme si príliš zvykli na pohodlie. Ok, lenže – za pohodlie sa platí! Tak kto chce pohodlie, nech cáluje a nefrfle.

  12. Roli ak to patrilo mne s tým tajomstvom tak viem o tom kedže mám magio.Napriek tomu rozhodnutie neľutujem

  13. Digi.mam viac ako 15 rokov, jednoznačne najlepšia ponuka

    1. Skylink sa má vyjadriť až okolo 8.8. Teraz som sa to dozvedel.

Komentáre už nie sú povolené.