Reklama

UPC sa stále nedohodlo s Markízou ohľadom pridania novej TV stanice Markíza Krimi

Televízny kanál Markíza Krimi vysiela už viac ako dva týždne. Vysielanie odštartoval v pondelok 6. júna 2022. Od štartu ho zaradili do svojej ponuky takmer všetci väčší operátori, nájdu sa však aj takí, ktorí ho v ponuke nemajú. Jedným z nich je napr. UPC Broadband Slovakia.
Pokračovanie nižšie:

Podľa najnovších informácií rokovania medzi UPC a Markízou stále prebiehaju. K dohode však nateraz nedošlo. Markíza Krimi tak nie je preto stále dostupná klientom káblovej televízie UPC, ako aj internetovej Horizon TV.

Markíza Krimi sa zameriava vo vysielaní na detektívne a kriminálne seriály či filmy. Počas leta sa objavia v programe seriály ako Sherlock a Watsonová, Odložený prípad, Mŕtvy bod alebo Smrtonosná zbraň, diváci sa môžu tešiť napríklad aj na premiérovú 18. sériu seriálu NCIS – Námorný vyšetrovací úrad. Aktuálny program stanice je dostupný v sekcii TV Program.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Mam aj ja Horizon TV a vôbec ani som nevedela že je nie v ponuke, nepotrebujem také krimi!

  2. Ja mám ANTIK SAT (ešte za pôvodný 0.99€) a ide aj tam a aj cez satelit Eutelsat 16, nie iba v IPTV. Naopak cez SAT nemám trojku, ale na tú mám kartu RTVS.

    1. Akoze na co je dobre sledovat na Eutelsat 16, ked to Skylink dava na 23,5 °

    2. Rozdiel Skylink a ANTIK SAT je 0.99€ VS 5.80€. Teraz už len po novom 1.95€ (1+1 zdarma) VS 6.90€…

    1. Ja mám Magio od Telekomu
      a tam je Markíza Krimi aj cez Optiku Satelit aj Internetovú službu Magio Go.
      Ty ktorí nemáte možnosť sledovať tento program nemáte naozaj čo ľutovať lebo hluposti aké tam dávajú je príšerná katastrofa.
      Ak by to bolo v mojich možnostiach vzal by som licenciu tomuto kanálu už po dvaciatichštiroch hodinách od spustenia .

  3. @ Miki Mouse 23.06.2022 o 0:42 :

    V Plustelce to není protože tam už není volná kapacita. O tom byl zde ještě před spuštěním Markíza Krimi aj článek pokud o tom nevíš.

    Pokud by vyřadili ten nesledovatelný český odpad Prima Cool (od Primy se dost dlouho dá sledovat maximálně jen Prima Zoom a k tomu ještě jen občas Prima Max) kde stejně furt melou dokola to samé ta by to mohli zařadit.

    1. Veď sú ešte k dispozícii dve siete – 5. a 6. multiplex DVB-T / T2

    2. Signal
      A kto je vlastníkom a prevádzkovateľom tých sietí?

    3. No Monopol… pokiaľ to Regulačný úrad, Vláda a poslanci čím skôr nezmenia…

      Zrušiť M O N O P O L ! ! ! !

      Je potrebné zrušiť MONOPOL na celoplošné šírenie signálu, aby sa vytvoril konkurenčný trh, tak ako v ČR, kde je viacero prevádzkovateľov pre celoplošné šírenie FM, DAB+ a DVB-T / T2 a nie MONOPOL ! ! ! Potom sa zvýšia aj počty staníc a znížia sa aj ceny za šírenie signálu vo free FM, DAB+ a DVB-T / T2. Napr. prečo FM a DVB-T / T2 signál staníc RTVS – SRo (za ktorý platia koncesionári) nemôžu šíriť aj iní prevádzkovatelia a lacnejšie, ale len monopol?

    4. Signál, asi ti uniklo, že Towercom v spolupráci s RÚ potichučky nenápadnými zmenami kanálov na jednotlivých vysielačoch pretransformovali 6 skoordinovaných DVB-T2 sietí na len 4 použiteľné. Do súťaže v roku 2020 potom išla len jedna sieť namiesto troch a tak to aj dopadlo.

    5. @ MUX9:

      V tom prípade by to mala riešiť EÚ a dať to na EÚ súd ako neefektívne využívanie frekvenčného spektra pre DVB-T / T2 v prospech monopolu.

    6. Otras
      Frekvenčné spektrum je národné bohatstvo každej krajiny, do toho sa zvonku nikto montovať nemôže, za to, že to bohatstvo štát efektívne nevyužíva. Medzinárodne je postihnuteľné len to ak štát nedodržuje medzinárodné dohody o koordináciách frekvencií, výkonoch a pod. (ITU).
      To len na objasnenie, nie že by mi to tiež nevadilo.

  4. My tú krimi tiež nemáme a nikomu z rodiny ten program nechýba.

  5. Je možné, že UPC končí zmluva s Markizou a tá žiada predĺženie zmluvy a tým aj navýšenie platieb, tým podmieňuje zaradenie Krimi.

    1. K prvému augustu ak sa UPC nedohodne s vysielateľom ( AMC Network) na predĺžení zmluvy pre Sport 1 / 2 , tak som zvedavý či to nebude znamenať aj koniec aj zbytku staníc , ktoré patria AMC Network ☝️ : Spektrum , Spektrum home , Paprika , AMC , Film+ , Minimax, JimJam . Počkáme a uvidíme a to bude riadny hrmot nie skrze Markízu krimi

    2. ANTIK SAT má všetky AMC programy vrátane športov. Je tam balík ANTIK SAT všetko za 11.90€. Teraz v 1 + 1 zdarma na 2 roky vopred aj za 5.95€ v prepočte na mesiac.

    3. V cene ANTIK SAT aj internetová ANTIK IPTV na ANTIK boxe, alebo v aplikácii a satelitná TV na vlastnom prijímači. RTVS Trojka nejde cez satelit, ale dá sa doplniť cez kartu RTVS, pomocou multi LNB alebo motora. RTVS karta je bezplatná, na mailovú žiadosť RTVS. Na webe je kontaktný formulár (nie formulár na vydanie karty, ale kontaktný, kde treba štandardne napísať). Ak vyhovejú, kartu následne zašlú na danú adresu. ANTIK SAT kartu treba registrovať na najbližšie 2 roky vopred do 31.7.2022, získate dvojnásobné predplatné služby za cenu jedného. Pri zaplatení na rok to budú 2 roky. Prijímač je použiteľný napríklad Ab Cryptobox 752 HD Combo a modul Conax Smit pre ANTIK SAT (RTVS karta v čítačke) alebo Irdeto Skylink ready Smit pre kartu RTVS (karta ANTIK SAT v čítačke).

    4. K tomu je v cene ešte aj mobilná TV v aplikácii až na 4 zariadenia. Na mobilnej TV je súčasťou aj archív 10 dní a na IPTV boxe alebo aplikácii v TV archív až 20 dní, aplikácia však pre archív musí byť plne podporovaná. Niektoré modely TV nepodporujú archív, z toho dôvodu je lepší ANTIK box pre IPTV. Na satelite samotnom samozrejme archív nie je (ak nerátame použitie ANTIK boxu ako hybridný – SAT aj IPTV, potom je, potom ale nie je možné pripojiť 2 TV – jeden cez čisto satelitný a druhý cez IPTV box, ktorý by bol len cez IPTV).

  6. Ani z Skylink live tv nie je dokonca ani STV3 a RTVS SPORT takže nie všade je to rovnaké hanba

    1. Jerry 23.06.2022 o 13:54 :

      Dal bych do zákonu že jakýkoliv operátor operátor na Slovensku musí mít ve všech svých službách automaticky všechny stanice RTVS a to aj v HD pokud je RTVS nabízí. Zrovna tak to to samé v České republice s ČT. Pochopitelně na SATu a přes net nebo kabel pokud nabízí služby tak aj tak. Skylinku bych okamžitě na Slovensku zakázal podnikat pokus do dnešního dne nebyl schopen do nabídky Skylink Luve zařadit aj RTVS Šport a Trojku. A hlavně že má ve Skylink Live nově France (in English). To je opravdu důležité a Jaryna bych za toto s velkou radostí nakopal někde!

      To samé Antik není schopen do satelitní nabídky zařadit Trojku a hlavně že víc jak polovina kapacity na 11324 V je volná po překlopení stanic H264 do H265

    2. Skylink chýba RTVS Trojka cez live TV, ale cez SAT ide. ANTIK SAT zase má RTVS Trojka v IPTV, ale chýba na SAT -e.

  7. Ponuke musí byť tv len taká čo sa vysiela terestriálne tak je zákon a krimi není dvb-t tak to nemusia dať

    1. Teres
      V základných ponukách operátorov musí byť to čo vysiela terestriálne FTA (must carry). Platených ponúk v tetestriali sa to netýka. Komerčné stanice si môžu provideri zaraďovať do ponuky ako chcú, žiadny zákon nezasahuje do zmluvných ujednaní súkromných subjektov.

    2. Netrep
      Nejaký dôkaz by nebol, že sa to neuplatňuje, prosím?
      Ktorý operátor v SR to nedodržiava?
      Pri prechode z analógu na DVBT to určite ešte platilo, takže uber min. jednu nulu.

    3. dopln si tam www n zaciatok (kedze tito komanci tu maju problem so zdielanim linkov) nrsr.sk/web/Dynamic/DocumentPreview.aspx?DocID=353319

      nemyl si zaroven must carry s verejnopravnymi staniciami, ktore musia byt zo zakona dostupne kazdemu, must carry bol vymysel tupych hlav

    4. Must carry malo ostať zachované pre všetky FTA stanice s domácou licenciou vysielané cez satelit alebo DVB-T/T2. Zároveň by sa mal upraviť zákon o peoplemetroch tak, aby tam boli automaticky a zdarma zaradené všetky FTA stanice, zároveň aby tam mohli byť len FTA stanice, ostatné by boli pod kategóriou platené alebo ostatné TV , ale neboli by merané samostatne. Zároveň aj zákon o maximálnej dĺžke reklamy pre platené TV stanice, aby sa im platený režim až tak nevyplatil. Následne zriadiť „Národnú satelitnú platformu“, ktorá by mala všetky domáce FTA stanice bez poplatkov, len za nákupnú cenu karty, táto platforma by mala byť spravovaná a kontrolovaná štátom, aby nikdy a za žiadnych okolností nedošlo k jej spoplatneniu. Tak by to bolo ideálne. Trebalo by však aj takú vládu, ktorá by toto zariadila.

    5. @ Zákazník:

      Lepšie by som to nenapísalo… No.1 ! ! !

  8. Stále sa prezentujete ako skvalitňuje služby, tak si myslíme, ze by bolo načase aby ste sa dohodli. Niekto krimi nemusí a niekto ich má rád. Každý by mal možnosť si vybrať . Radšej budem pozerať krimi, ako trapnú “Hornú dolnú “

    1. Ja zase uprednostňujem MTV – MTV Germany, MTV Live, MTV Hits a ráno/dopoludnia aj MTV Europe. A podľa toho, čo tam ide ešte aj iConcerts. A ak mi nič z toho nesedí, tak ešte Club MTV a Deluxe Music. A potom ešte VIVA TV Russia.

  9. Inak markíza uviedla stanovisko, že stanica krimi vznikla iba kvôli dopytu po reklame… to, že vysielajú reprízy repríz a primitívne policajné prípady nohlo byť jasné asi každému

  10. UPC sa zda, ze je v exitovom mode. Po tom, co drahu nevestu nik nekupil, prechadza do rezimu Sipkovej Ruzenky.

Komentáre už nie sú povolené.