Reklama

Skylink vyradil z ponuky časovo posunuté verzie kanálov a začal šíriť dve stanice z novej frekvencie

Od utorka 14. júna už nie sú v ponuke satelitnej služby Skylink programy s jednohodinovým časovým posunom Markíza +1 HD, TV JOJ +1 HD, TV Prima +1 HD (CZ región), TV Nova +1 (CZ región) a JOJ Cinema +1 HD. Operátor sa rozhodol vyradiť programy z ponuky. Odôvodňuje to tým, že tieto programy už v dobe využívania TV archívu stratili význam.
Pokračovanie nižšie:

Na pôvodných pozíciách Markíza +1 HD, TV JOJ +1 HD, TV Prima +1 HD (CZ región), TV Nova +1 (CZ región) a JOJ Cinema +1 HD je aktuálne už len o ukončení satelitného šírenia. Prístup k ním však môžu mať aj naďalej niektorí klienti vybraných IPTV operátorov, vzhľadom k tomu, že programy vysielanie neukončili.

Všetky programy z celého uplynulého týždňa si môžete kedykoľvek spätne prehrať prostredníctvom sedemdňového archívu našej internetovej televízie Skylink Live TV, ktorú máte zahrnutú vo vašom predplatnom,“ informuje Skylink svojich zákazníkov na programových pozíciách po staniciach s časovým posunom.

Od utorka 14. júna sú sprístupnené klientom satelitnej služby Skylink programy WAU HD a JOJ Family HD (CZ región) z nových technických parametrov. Majiteľom zariadení so zapnutou funkciou FastScan sa zmeny aktualizujú automaticky v najbližších dňoch. Zvyšní klienti si ich musia preladiť manuálne, podľa nižšie uvedených parametrov, najneskôr do 12. júla 2022, kedy bude vysielanie z pôvodných frekvencií ukončené.

Technické parametre pre príjem:

NázovFrekvenciaPol.FECSRNorma/ModuláciaKódovanie
WAU HD (MPEG-4)12070 MHzH3/427500DVB-S / QPSK0D96 (Cryptoworks), 0624 (Irdeto), 181D (Nagravision), 0B02 (Conax), 0653 (Irdeto), 0500 (Viaccess)
JOJ Family HD (MPEG-4)12070 MHzH3/427500DVB-S / QPSK0D96 (Cryptoworks), 0624 (Irdeto), 181D (Nagravision), 0B02 (Conax), 0653 (Irdeto), 0500 (Viaccess)

PIDy:

NázovV PIDSID.PCR PIDPMT PIDAudio
WAU HD (TV/MPEG-4)311013135311031003120 slo (MPEG), 3121 qaa (MPEG)
JOJ Family HD (TV/MPEG-4)321013136321032003220 cze (MPEG), 3221 qaa (MPEG)

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. dúfam bude potom vo freshcen zaradom na slovenských kartách 1 jednotka 2 dvojka 3 trojka 4 RTVS šport 5 RTVS 24 6 Markíza 7 doma 8 Dajto 9 Markíza krimi 10 joj 11 joj plus 12 wau 13 jojko 14 joj šport 15 ta3 16 tv Lux

    1. dúfam, že nie :24 nepozerateľná, :Sport detto, jojko len pre deti

  2. Velka velka skoda ze operator zrusil programy s hodinovym oneskorenim. My a aj moji znami sme to vyuzivali naplno. Ked sme nestihali, tak len “ v pohode zacneme to pozerat o hodinu“. A wifi telky zas nema kazdy.

    1. Treba si kúpiť satelitný prijímač so spoľahlivým nahrávaním (PVR funkcia). Linuxové (nemusí to byť E2) vedia popri nahrávaní zároveň prehrávať už nahraný program.
      To Ti pri troche plánovania umožní sledovať to, čo chceš, v čase, kedy Ti to vyhovuje. A bez reklamy (reklamu pretočíš).
      „Telku“ treba pripájať káblom do LAN. Wi-Fi treba ponechať len pre mobilné zariadenia. Sieť tak bude spoľahlivejšia a rýchlejšia.
      Kto nemá smart TV, tomu stačí dokúpiť nejaký „andrid box“. Stojí to „pár eur“ a v mnohých prípadoch toho zvládne oveľa viac. Na archív to stačí.

  3. Vy uz nevite co delat vymislite kraviny nic poradneho nedavate asi od skalinku odejdeme neni se na co divat

  4. celý Skylink ide od 10 k 5 ,uvažujem o zrušení,už ma nebaví neustále prelaďovanie a rušenie programov.Keď odídeme všetci čo nie sme spokojný,tak si vašu ponuku púšťajte sami.

    1. Skylink má 7 dňový archív cez vifi prenos malej hdmi krabičky, to už aj pre rôzne výhody, tak načo tie hodinové zbytočnosti?

  5. Zasa sa ozvali hlupáci čo nie sú spokojní nikdy a zničím.

    1. Pretože je to tak nevedia o novinkách : ako mnohý ,,vrátane mňa pred dvoma rokmi“ si zakúpilo 15 cm ploskú wifi krabičku pre prijem so 7 dňového live archívu a tu si môžem s malinkým TV na hdmi, ho si prenášať hoci kde, kde je wifi a preto skylink máme už vlastne úplne všade. Výhodou je pretáčanie reklám spauzovanie alebo vrátenie sa k programu keby ma niečo vyrušilo… Tak načo tie hodinové omeškania na parabole – úplne zbytočne ….

  6. Za túto cenu čo platíme teraz by mali nechať tak všetko a k tomu ešte niečo pridať naviac ma

  7. Nepáči sa mi to, ani to, že sa nedajú pretočiť reklamy ,keď pozeráme archív. To bolo jediné pozitívum, prečo sme to platili. Takže u nás klesli a viac nepredplácame.

    1. Ale to nie je na vine skylink… toto opatrenie si zaviedla prima… na markíze sa v roku 2019 takisto nedali pretáčať reklamy ale potom sa nato vykašlali lebo mali ešte asi menšiu sledovanosť

  8. Celé zlé.Čo je dobré sa ruší Čo tak tam dať šport2… jediný kanál kde sa dá pozerať F1…a nie programy kde nič normálne nieje.

    1. Ten hodinový posun bol super. Často sme to využivali. Čo je dobre to sa ruší ebo pripláca.

  9. Zdeněk: Ale skylink má v nabídce Sport2. A Canal- sport s PL bude v balíku kombi. Tam jsou i ty sport1+2

    1. Nebude v balíku Kombi. Vytvorili nový balíček Kombi+. Nenažranci.

  10. Tak bude PL aj samotne od 07,50€ takže ak chcem iba Balik s Canal + Sport tak musím mať aj Mini alebo stačí iba balík Digital? Lebo Discovery mam od Digi TV.Či ze otázkou je ci pôjde aj na karte Irdeto. Alebo iba od Nagry? Úvodné kto to ešte zaradí. Do ponuky.

  11. Sky link zas sa pochlapil, také programy pre debilov ,nič poriadne nevedia dať, markíza krimi tv pre debilov

  12. Mňa by potešili konečne s Discovery science, inak mi je ostatné jedno, ale chápem aj iných. Skylink to po#ral už len tým svojim podvodom o jednorazovej kúpe.

  13. Ale veď predsa Skylink používajú hlavne ľudia, ktorý nemajú dostupnosť k IPTV. Prečo by niekto kto má IPTV si pozeral satelitné vysielanie? Toto tvrdenie od skylinku nedáva žiadny zmysel. Aká je potom podstata satelitného vysielania?

    V mojom prípade som mal dva seriály, ktoré išli zároveň v rovnakom čase. Vďaka posunutému kanálu som ich stihol oba. Teraz je to problém…

    1. Skylinku je jedno že budeš mať problém, hlavne že budeš platiť. To isté sa týka aj programovej ponuky. Zrušili Discovery, Eurosport a adekvátne náhrady za to žiadne. Zdvihli ceny najnižších balíkov a teraz budú dvíhať ceny aj tých ostatných kvôli c+ šport. Ak nezaradia k tomu aj nova šport 3+4 tak za tie ceny to nemá šancu a budúci rok ďalšie zdražovanie aby nezáujem kompenzovali. Je tu aj konkurencia, ktorá má aj lepšie programové a cenové ponuky. Myslím si, že takto sa im nepodarí prilákať veľa zákazníkov.

  14. Cele zle, my sme hodinový posun využívali naplno, nie každý má silný internet na pozeranie tv, a čo tí starší ľudia, kde budú hľadať váš archív?!
    Stratíte veľa zákazníkov .

  15. Všetko pokafrali.co bolo dobré,to rušia.ten hodinový posun sme využívali.skoda ho.

  16. Není tam 3ani krimi a tie české sú všetky zaujímavé

  17. Veru skylink uz nevie co od radosti robit. Ten hodinovy posun bol ozaj super. A neverim tomu zeby boli nejake vysoke naklady nato. A mam par pripomienok na par tuto nazorov – nema kazdy smart telku, tie android boxy veru niesu za par eur (stoja od 60 hore), a tahat internetovy kabel cez pol domu ??. Kto chcel vyuzival posun o hodinu, kto nechcel nevyuzival. Ale si muslim ze viac je nas tych ktori to vyuzivali. Skylink si kazi meno. Ale im to je zretelne uuplne jedno.

    1. ZAKAZNIK….. Niektory starsi ludia jednoduchonemaju vifi…..
      Tie plus programi,komu ich nebolo treba tak nevyuzival a urcite mu nezavadzali. Ale ten kto ich vyuzival,tak tomu chybat urcite budu. Aby sme sa pochopili…

Komentáre už nie sú povolené.