Reklama

Skylink upraví od augusta ponuku programových balíkov, poznáme podrobnosti

So štartom nového športového kanálu Canal+ Sport, ktorý odštartuje oficiálne vysielanie 1. augusta 2022, nastane v ponuke satelitnej služby Skylink, ako aj mobilnej Skylink Live TV, viacero zmien. Do ponuky pribudnú konkrétne dva nové programové balíky Kombi+ a prémiový balík Canal+ Sport. Doterajší balík Kombi sa úplne zruší. Predplatitelia, ktorí ho budú mať aktivovaný, ho budú môcť využívať do konca predplatného obdobia s možnosťou ďalšieho predĺženia. „Od 1. 8. 2022 si balíček Kombi môžu objednať iba zákazníci, ktorí ho aktuálne využívajú a bez prerušenia si predĺžia predplatné,“ uvádza operátor. Náhradou za balík Kombi má byť od 1. augusta 2022 práve nový a drahší balík Kombi+. V prípade iných programových balíkov sa nič nemení.
Pokračovanie nižšie:

Nový balík Kombi+ bude obsahovať všetky programy doterajšieho balíka Kombi. Navyše má byť práve nový športový program Canal+ Sport, ktorý sa zameria vo vysielaní primárne na anglickú futbalovú Premier League. Cena nového balíka s Canal+ Sport bude však minimálne o 2 eurá mesačne vyššia. Za balík Kombi+ tak zaplatia klienti satelitnej služby 17,90 € mesačne, respektíve 214,80 € za rok. V cenníku sú však uvádzané tieto ceny ako akciové. V prípade, že operátor ukončí akciu, štandardná cena za balík Kombi+ by bola potom 19,9 € mesačne alebo 238,80 € ročne. Súčasťou predplatného je aj prístup k mobilnej službe Skylink Live TV, kde budú dostupné všetky prenosy z Premier League.

Nový samostatný prémiový balík Canal+ Sport si budú môcť predplatiť klienti za 7,49 € mesačne. Súčasťou balíka bude iba program Canal+ Sport. Nebudú tam preto žiadne ďalšie programy, ani z balíka Digital. Všetky prenosy z Premier League budú môcť sledovať predplatitelia aj v tomto prípade cez Skylink Live TV.

Skylink Live TV

Balík Kombi+, spolu s novým prémiovým balíkom Canal+ Sport, si budú môcť predplatiť aj užívatelia internetovej služby Skylink Live TV. V porovnaní so satelitnou službou nebude Kombi+ obsahovať toľko staníc a preto bude lacnejší. Akciová cena by mala byť stanovená na začiatok 13,90 € mesačne. Bežná cena v cenníku je uvedená 15,90 € mesačne. Cena samostatného balíka Canal+ Sport bude rovnaká vo všetkých službách a to 7,49 € mesačne.

V OTT službe Skylink Live TV budú k dispozícii divákom všetky prenosy z Premier League, teda nie len tie, ktoré budú odvysielané na Canal+ Sport. Prístup k ním budú mať automaticky predplatitelia balíkov Kombi+ a Canal+ Sport a to aj v prípade, že využívajú satelitnú službu.

Canal+ Sport a balíky

Športová stanica Canal+ Sport bude k dispozícii iba predplatiteľom balíkov Kombi+, Komplet a Canal+ Sport. Vo zvyšných programových službách kanál dostupný nebude.

Nový cenník satelitnej služby s platnosťou od 1. augusta 2022

BalíkyPlatba na 1 mesiacPlatba na 12 mesiacov
Mini6,9 € (iba SIPO alebo Inkaso)82,80€
Smart9,90 €118,80 €
Flexi 1011,50 €138,00 €
Multi12,90 €154,80 €
Kombi15,90 €*190,80 €*
Kombi+17,90 € (od 1.8.2022)214,80 € (od 1.8.2022)
Komplet45,00 €540,00 €
Canal+ Sport7,49 € (od 1.8.2022)89,88 € (od 1.8.2022)
HBO Standard8,90 €89,00 €
HBO MaxPack10,90 €109,00 €
CS7,10 €85,20 €
Maďarský balík1,99 €23,88 €
Film Europe7,20€86,40 €
Exxtra9,70€116,40 €
Man-X10,40€124,80 €

Nový cenník internetovej služby Skylink Live TV od 1. augusta 2022

BalíkyPlatba na 1 mesiac
Mini6,9 €
Smart7,70 €
Multi9,60 €
Kombi10,80 €*
Kombi+13,9 € v akcii alebo štandardne 15,90 €
Canal+ Sport7,49 € (od 1.8.2022)

* Od 1. 8. 2022 si balíček Kombi budú môcť objednať iba zákazníci, ktorí ho budú využívať a bez prerušenia si predĺžia predplatné. Súčasťou balíka nebude Canal+ Sport.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Logiku by to dávalo, ak by do nového balíka boli zaradené aj stanice ako Nova Sport 3 a 4. Takto to bude o dve eurá viac za jeden program (a to pri akciovej cene). Ak nezaradia do Kombi+ aj spomímané Nova Sporty alebo iné programy radšej mohli výjsť v ústrety zákazníkom a zaradiť Canal+ Sport do existujúceho balíčka Kombi.

    1. Myslím si,že v Canal+ vedia,čo robia.Canal+je jedna z najstarších pay TV v Europe a verím,že časom pribudnú aj iné Canal+ u nás,napr. aj Canal+Cinema.

    2. Prečo myslíš, že c+ cinema už nezaradili? Lebo práva na filmy, ktoré má c+ v Poľsku má pre CZ/sk región niekto iný.
      Takže sa to nedá len okopírovať nadabovat a spustiť ako Domo. Preto spolupracujú s Filmboxami, aby sa dostali k nejakým filmom. Nový kanál bude plný B a C-čkových filmov, nebude to veľkou konkurenciou pre HBO aj keď aj tie išli dolu vodou.

    3. Ešte dodám, že do úvahy pripadala aj dohoda s Novou ohľadne výroby športového obsahu a na oplátku mohli ,,pustiť“ jeden zápas na pripravovaný piaty okruh Nova Sportu.

    4. Nova sporty 3 a 4 nebude mat nidy nikto okrem telekomu resp. digi. sam telekom povedal , ze tieto kanaly ak niekto chce pekne zacvaka.logiku to dava ozdaj nebudu predavat nieco pod cenu aby na to prerobili.

    5. Lub
      Nemáš presné informácie. Na Slovensku má Nova Športy 3+4 napr. aj Orange.

    6. Zsolty – práva na filmy predsa môže mať aj viacero vysielateľov súčasne, v tomto prípade sa nezvyknú robiť „habaďúry“ s exkkuzivitou, ako pri športoch. Navyše je kumulovaný nákup práv pre viacero štátov v konečnom dôsledku lacnejší.

    7. Lehátko
      Nemáš pravdu. Zahraničné filmy kupuješ pre určitý región, na určitý čas a s určitým počtom repríz. Ak kupuješ celý balík je možné, že môžeš určitý počet filmov sublicencovat.
      Ak si ešte pamätáš víkendové televízne seanse riaditeľov komerčných tv Nova a Markíza, tiež sa ich diváci pýtali či odvysielajú to či ono, a tiež hovorili že nemajú kúpené práva.
      Čo sa týka exkluzivity. Tv premiéra filmu sa zväčša vysiela na platenom kanale (napr. HBO) a potom po čase prejde k bežným tv staniciam. Potom sa môže stať, že jeden film v jednom roku môže odvysielať platená prémiová služba aj „obyčajná“ tv.

    8. Igor – a v čom konkrétne teda nemám pravdu? Lebo z toho, čo si napísal, nejako nevyplýva, že by sme si protirečili.

  2. S porovnaním Canal+ France bude naša ponuka dosť lacnejšia https://boutique.canalplus.com/

  3. Ta ich live TV nestoji za nic. Na vesteloch to seka, vedia o tej chybe a nevedia to odstranit….
    Presiel som ku konkurencii, tam je to bez problemov

  4. Nech si ten ich športový kanál strčia. Cez internet od Telly mám kompletnú športovú ponuku za 10€.

  5. Zdravim.
    Mám to chápať, že keď mám kombi a HBO zaplatené od 6/22, musím si doplatiť 7,49€ za šport?
    Nie je možnosť doplatiť rozdiel do kombi+? Tak to je Max nevýhodné, oproti novým predplatiteľom. Stále sa potvrdzuje, za verných zákazníkov si Skylink vôbec neváži a nemá záujem si ich udržať.

    1. Keď Ti konci balík Kombi teraz tak od 8/22 si môžeš zaplatiť Kombi+. Ak niekomu konci Kombi napr. 1/23 tak v auguste si zaplatí napr. Kombi+ na 1 mesiac a celý zvyšný Kombi sa mu prepočíta na Kombi+.

    2. Presne tak. Dá sa prejsť z nižšej na vyššiu službu v pohode.

  6. Celý Skylink ide dolu vodou a stále chceju viac peňazí za nič.

    1. skylink chce len žiť, on dnes nakupuje programy drahšie než včera, to je zákon biznisu v slobodnej spoločnosti, komunizmus nebol perpetuum mobile

    2. A také digi žije z čoho keď má stále discovery a nezdražuje?
      Podradný skylink zrušil 5 +1 kanálov vd hd kvalite a ešte aj tak ide zražovať!

    1. A toto máš odkiaľ? Ktorý podnikateľ by sa babral so službou, na ktorú by doplácal?

    2. Keynes
      Predstav si, ze je firma (Telekom), ktora posobi na roznych segmentoch trhu. V jednom segmente je velmi ziskova a v inom nie. Aby si udrzala trhovy podiel a bola konkurencieschopna tak tu neziskovu sluzbu dotuje zo ziskov z inej branze. Vysledok: Znizuje si vynosy a tym aj danove zatazenie a na druhej strane v branzi kde nedosahuje zisk vytvara nekale konkurencne prostredie kedze konkurenti nemaju (nemusia mat) ine aktivity z ktorych by dotovali nevynosne podnikanie. Jedneho dne sa moze stat, ze taketo slabsie subjekty ukoncia podnikanie (alebo ich pohlti silnejsi konkurent) a silnejsi hrac bude mat vyssi trhovy podiel. Pokial bude mat velky trhovy podiel a menej konkurentov moze si diktovat ceny a robit dalsie opatrenia aby si zvysil prijmy v tejto oblasti.

    3. Telekom má asi najlepšiu programovú ponuku. Majú tam skoro všetko. Samozrejme, že sa aj pripláca, ale ak mám o niečo záujem, tak to stojí za to.

    4. Zsolty, vysvetlil si mi to ako ziačikovi v škole. 🙂 Bolo by stačilo napísať, že ide o cenový dumping – ja tomu mechanizmu rozumiem. Ale to nie je odpoveď na moju prvú otázku, že odkiaľ je táto informácia. Lebo za dumping by si na Telekom posvietil protimonopolný úrad a chalani by neboli nadšení z výsledku. Ďalšia vec je, že tento trhový segment je už pomerne dosť konsolidovaný – Flix TV je v háji, Freesat + Skylink pod Canal+, Fotelka je jedna veľká nula, Plustelka má tiež dosť málo abonentov, Orange je silný hráč, ktorý vydrží dosť – takže jedinou konkurenciou na prevzatie / zničenie zostávajú OTT služby a Antik. Z toho vyplýva, že Telekom môže týmto postupom získať len relatívne málo a s vysokými nákladmi. A to nás vracia k mojej druhej otázke – prečo by to, preboha, robili, keď na to môžu len doplatiť? Aby zachytili nespokojných zákazníkov Skylinku? A potom ich znovu naštvali, keď ceny zreálnia? 🙂

    5. Keynes
      Prepáč, nič zlé som tým výkladom voči Tebe nemyslel, len som sa snažil to napísať jednoznačne a zrozumiteľne.
      To čo som písal sa týka satelitnej služby, netýka sa to Ott, iptv, optiky.
      Nemyslím si, že dumping je to správne pomenovanie daného stavu. Ale práve o čom som písal potvrdzuje to čo sa deje, skončila fragmentácia trhu satelitných tv služieb. Presne ako píšeš – niektorí skončili (Orange, flix…), iní len prežívajú alebo sú v strate (Fotelka…), ďalší skupili konkurenta a hľadajú investora (M7…). Všetky subjekty môžeš takto zaškatulkovať okrem Telekomu. Ten, hoci nie je ziskový tak jediné čo urobil pred x rokmi je, že pribral Digi – zvýšil si trhový podiel.
      Ďalej zistil, že exkluzivita na športové prenosy mu zásadný trhový podiel neprinesie v porovnaní k nákladom, ktoré na kúpu práv a ostatných vecí s tým súvisiacich musel vynaložiť. Keďže pôsobí v konkurenčnom prostredí (nejedná sa monopol ani oligopol) tým, že nedosahuje zisk nerobí nič protizákonné, keďže aj iní konkurenti v danom segmente nedosahujú zisk.

  7. Škoda, že som v máji predplatil Skylink,teraz to ľutujem ‼️

    1. Prečo škoda? Potom skús ANTIK SAT. Chýba tam ale RTVS Trojka, ale možno ju zaradia neskôr. Markíza krimi tam je…

    2. Beny
      Prečo ľutuješ, že si si predplatil Skylink? Čo sa za ten mesiac tak radikálne zmenilo?
      Poznám zákazníkov, čo si to tiež po zaplatení na rok rozmysleli, zavolali na Skylink požiadali o zrušenie balíka a Skylink im poslal nespotrebovaný zostatok peňazí späť na účet. Bolo to cca. pred 5 rokmi. Môžeš to tiež vyskúšať.

    3. Zakaznik, Antiksat 16E je vyborny aj bez Trojky. Pretoze prijem tv stanice Trojka sa da vyriesit bez dalsich pay-tv poplatkov cez gratis kartu RTVS z 23E alebo terestrikou 😀

    4. RE
      Však áno, mám ANTIK SAT, a mám trojku cez RTVS kartu. Preto som aj poradil, aby skúsil, len som upozornil, že tam chýba trojka, ale tiež som dodal aj to, že Markíza krimi tam už je.

  8. PS: Je tam aj Trojka, ale len cez IPTV box, ale je v balíku taktiež. Ešte je tu riešenie na trojku – karta RTVS.

  9. Inak Canal + by sa teoreticky mohol pokúsiť aj o práva na NHL a NBA. Alebo zostávajú tieto súťaže na Nova Sporte? Má niekto bližšie informácie?

    1. Načo sa budú preťahovať s novou o NHL? Stačí keď to nova športy budú vysielať naďalej, Skylink ich má v ponuke. Skylink sa zameral na futbal, ktorý nedokázal zaradiť kvôli cene, tak si ho získal pre seba, aby mal lepšiu vyjednávaciu pozíciu. Môže sa stať, že pre ďalšie obdobie bude usilovať aj o španielsku alebo nemeckú ligu.

  10. Lákajú a lákajú bol zdarma potom iba poplatok a tak sa začalo balíčkovat a tak sa robia balíky pre zbohatlíkov

    1. Takto nadavas aj na komunistov, ktori slubili v BA metro a dodnes ho nepostavili?

  11. Ja mam kombi zaplatene az do novembra som zvedavy cim ma prekvapja a HBO tiez a ktomu madarov pre rodicov.

    1. Určite Ťa prekvapia, ako každý rok – zvyšovaním cien 🙁
      O rok možno zisťia, že Kombi+ sa dobre nepredáva, tak zrušia Kombi.
      Dosť ľudí už nasrdili vyradením Discovery, Eurosportov a pravidelným zdražovaním. Keď už neponúkajú bonus za ročné predplatné tak niektorí začali platiť po mesiacoch, cez leto si nechajú základ, lebo sú dovolenky a telka sa tak nepozerá a v septembri si budú chcieť opäť zaplatiť Kombi a hopla nebude sa dať. A konkurencia sa poteší, noví zákazníci pribudnú aj bez marketingových kampaní.

Komentáre už nie sú povolené.