Reklama

Skylink prezradil prvé detaily ohľadom Premier League na Canal+ Sport

O necelé dva mesiace štartuje nová sezóna anglickej Premier League. Športoví fanúšikovia musia počítať s presunom vysielania na úplne nový športový kanál Canal+ Sport, ktorý odštartuje v auguste tohto roka. Prevádzkovateľom nového programu bude spoločnosť Canal+ Luxembourg, ktorá stojí aj zaslužbami Skylink, Skylink Live TV a freeSAT. V pláne sú aj ďalšie novinky ako aj možnosť sledovať všetkých 380 zápasov najbližšieho ročníka.
Pokračovanie nižšie:

Prenosy na Canal+ Sport zaistí kombinácia česko-slovenského tímu ostrieľaných profesionálov a dlhoročných skúseností spolu s technologickým zázemím skupiny Canal+, predovšetkým vo Francúzsku a Poľsku. Okrem kompletnej kolekcie priamych prenosov s českým alebo slovenským komentárom, konferenčných prenosov súbežne hraných zápasov a tradičných zápasových štúdií sa môžu diváci tešiť tiež na veľké množstvo sprievodných programov, pravidelnú týždňovú talkshow s hodnotením odohraného kola alebo magazín venovaný populárnej virtuálnej súťaži Fantasy Premier League.

Canal+ Sport odštartuje oficiálne svoje vysielanie 1. augusta 2022. Od štartu ho budú mať k dispozícii klienti platforiem Skylink a freeSAT, ktorí využívajú príjem z družice Astra 3B (23,5°E), prípadne Skylink Live TV, kde získajú diváci prístupu ku všetkým súčasne hraným zápasom a konferenčnému prenosu. Dostupnosť u ďalších prevádzkovateľov je zatiaľ stále nejasná. „Naším cieľom je predstaviť prémiový, ale zároveň široko dostupný športový program, a preto rokujeme so všetkými veľkými českými a slovenskými operátormi. Ak sa nám v jednotlivých prípadoch podarí dohodnúť na obchodných podmienkach, koncový zákazník bude môcť anglickú Premier League sledovať v rámci svojej súčasnej služby bez nutnosti čokoľvek meniť alebo dokupovať. Zároveň však počítame aj s možnosťou priamej ponuky divákom, ktorých televízna služba náš program v ponuke mať nebude,“ uvádza k tomu Ladislav Řeháček, viceprezident spoločnosti Canal+ Luxembourg pre Českú republiku a Slovensko.

Program Canal+ Sport bude v Skylinku zaradený do nového balíka Kombi+, ktorého mesačná cena bude od 1. augusta začínať na 13,90 € (pre internetovú televíziu). Súčasťou rovnakého balíčka sú aj ďalšie športové programy vrátane Sport1 a Sport2, čo ocenia nielen fanúšikovia futbalu, ale tiež F1. Samostatne si bude možné program Canal+ Sport predplatiť za 7,49 € mesačne, s možnosťou okamžitého zrušenia a bez akýchkoľvek záväzkov. Obe ponuky bude možné objednať už v priebehu júla v rámci predpredaja.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Takže papučoví „športovci“ budú migrovať z DiGi-TV na Skylink?
    Nerozumiem, načo Slovák potrebuje sledovať anglickú ligu. Mňa futbal (šport) zaujíma len vtedy, keď mám komu fandiť.
    Hlavne, že to marketing prezentuje ako „úžasnú exkluzivitu“ 😀

    1. @Milan ved exkluzivita na PL nebude. Bude to podobný model ako v Poľsku za príplatok.
      @Redakcia bude aj v Slovak Telekom aj na satelite+IPTV alebo iba IPTV?.

    2. Re: Peter
      Lebo je to nadmieru propagované, ako exluzívny program pre divákov s vysokou atraktivitou, ktorý by mal „každý“ sledovať, a pritom je to program len pre úzku špecifickú skupinu divákov.
      Re: Zetor25
      Nemyslel som exkluzivitu pre vysielateľa, ale exkluzívnosť (atraktívnosť) pre diváka.

    3. Milan
      Ale veď zaraďovanie nových programov bolo vždy doprevádzané veľkohubým marketingom typu exkluzivita, prémiový obsah…
      Bolo to podobné pri štarte Digišportov, Skylink7, Nova Sport 3+4, Prima COOL, ZOOM… U programov, kde nemáš príliš veľký záber, resp. divácka skupina nie je široká musíš o to viac masírovať marketingom.

  2. máte pravdu načo anglická liga alebo liga majstrov na Slovensku

  3. Platim si DIGI SK paket PREMIUM kvoli sportu a Antiksat kvoli filmom paket FILM. No, ak bude anglicka PREMIER LEAGUE na tv stanici Canal+ sport v rozliseni UHD 4K na Skylinku, tak pochopitelne 7, 49€/ mesiac za jednu tv stanicu platit budem 😀 Avsak na HD rozlisenie, za tuto cenu kaslem! Potom si Premier league v HD rozliseni zaobstaram inym sposobom…

    1. Keď vy viete ako, poraďte nám, ktorí nevieme ako 🙂

    2. Canal + Sport na Slovensku a v Česku bude vo full HD rozlíšení. V 4K nebude. Canal + Sport 4K musíte hľadať niekde inde. Možno u susedov v Poľsku.

    3. @susedovsused: a ako sa to asi má naučiť, keď mu nedáš ani náznak, čo má hľadať? Jaaaj tak, ono je to nelegálne, že?

  4. Neviem či som to pochopil správne, za 7’49€ si môze zaujemca o anglicku liga zaplatiť prístup na Skylink Live Tv? Bude v tom komplet stanica Canal+ Šport a streamy vsetkých zápasov? Zaujíma to ľudí z môjho okolia a chcú sa na to pripraviť.

  5. Velmi zmatocne info. Pisu o cene za Skylink Live a cenu samostatneho kanala C+ Sport, ale nepisu v ktorom existujucom baliku sa bude program nachadzat pre satelitnu sluzbu. Skylink zrejme ide podobnou cestou ako Orange ked sa snazil poskytnut svoje Orange sporty s Ligou majstrov inym providerom, co sa im ako vieme nepodarilo a skoncili v strate. Takze Skylink chce ostatnym (konkurentom) ponuknut svoj kanal C+ Sport. Som zvedavy kto tento kanal zaradi. A co ostatne internetove virtualne streamy dalsich zapasov?
    Ak sa podari predat tento program nejakemu providerovi na Thore tak bude mat Skylink zrejme problem s ubytkom Freesat zakaznikov. Naco by sa namahali s pretacanim parabol na Astru, ked staci zmenit providera – vymenia si len box a pretacanie nemusia vobec riesit. Okrem C+ Sport bude mat divak exFreesatu na Thore aj dalsie programy z portfolia Discovery, ktore by na Astre nemal.

    1. Veď píšu. Nebude ani v jednom EXISTUJÚCOM balíčku. Zaradený bude v NOVOM balíčku Kombi+.

  6. Je úžasné vidieť ako zaradia „športovú exkluzivitu“, no čo divák ktorý šport nesleduje? Dokumentárne stanice zredukovali a náhrada sú až 2 kanály – domo a travelxp. Úžasnejšie by bolo aby sa konečne naplnili sľuby keď vyhadzovali stanice discovery. Vtedy sľubovali lepší exkluzívnejší obsah, no do dnešného dňa nič.

  7. Ak by bola možnosť zvoliť si canal + sport v balíku flexi 10, tak potom by to bolo super. Nemáte niekto prosím info či aj takáto možnosť bude?

    1. Tipujem, že nebude možnosť si to dať do Flexi 10. Dokonca som o tom na 99 % presvedčený.

    2. Viem… nebude… vzápätí so, si to zistil, skylink má na svojej stránke zverejnený cenník platný od 1.8.2022, v kolónke centrum podpory v dokumentoch na stiahnutie… škoda

  8. Na stránke skylinku, v dokumentoch na stiahnutie majú platný cenník od 1.8.2022… takže canal+ sport pre balík flexi 10 nebude a bude zaradený do balíka kombi + za 17.90€ pre sat tv (aj to len zatiaľ v akcii) … samostatne bude stáť 7.49€….

  9. Je to zaujímavá ponuka,stále novšie ,ale tým pádom stúpa cena a dnes aj fanúšikovia dávajú prednosť športom ktorá nezaťaží domáci rozpočet.ved tých športových kanálov je neúrekom,niektoré so športom len nepriamo komunikujú napr motorsport čisto reklamná stanica,golf šport dostupný iba pre vyvolených,kto je na nich zvedavý…..Anglicka liga tvrdá až agresívna.cela liga je o peniazoch a tak sa ani nečudujem,že sledovanosť poklesla a na záver,žiaľ už aj politika zasiahla aj do futbalu a možno je aj agresívnejšia ako samostatný šport,smutné…

  10. máte pravdu načo anglická liga alebo liga majstrov na Slovensku

Komentáre už nie sú povolené.