Reklama

Platený detský kanál v júni dočasne zadarmo cez anténu

Aj tento mesiac budú môcť sledovať diváci, ktorí prijímajú programy prostredníctvom terestriálnej antény, dočasne nekódovane (FTA) jeden z vybraných platených kanálov platformy Plustelka. Na celý mesiac jún si pripravil Towercom spoločne s vysielateľom ochutnávku detského programu Minimax, ktorý je bežne kódovaný systémami Irdeto a prístup k nemu tak majú iba predplatitelia terestriálnej platformy Plustelka s aktivovaným balíčkom Plustelka Štandard.
Pokračovanie nižšie:

Nekódované vysielanie detského programu je dostupné na jeho štandardnej pozícii vo 4. celoplošnom multiplexe (MUX 4). Spomeňme, že počas mája boli šírené nekódovane programy Viasat Nature a Viasat History.

Minimax sa zameriava vo vysielaní na najmenších divákov. V aktuálnom programe je možné nájsť rozprávky ako LEGO Friends, My Little Pony, Ja a 7 trpaslíkov, Mini šéf či Barbie Dreamhouse Adventures.

Aktuálnu ponuku šírených programov v DVB-T/T2, aj spolu so zoznamom vysielačov, môžete nájsť už tradične v sekcii Vysielače.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Až na to,že tento Multiplex 4 je zly prijem a musite antenu otočit a potom zase nejdu Ceske a Polske a ani Slovenske.

    1. Na každý kanál resp. skupinu kanálov potrebuješ zvlášť smerovú YAGI anténu…

  2. Aktuálne ide aj TA3 HD free .. navyše k názvu pribudlo – TA3 HD – DVB-T .. niečo sa chystá 😀 😀

    1. Neviete niekto, popr. REDAKCIA, ako to bude s TA3 v DVB-T? či je to iba promo alebo chystajú zmenu??? na FB Plustelka dávali info, že iba MINIMAX bude promo na jún. Dik.

    1. Aj včera išla celý deň voľne DOMA.

      1. 6. išla v Plustelke v DVB-T – MUX 2 voľne stanica TA3 HD a na spodnej lište bolo v EPG doplnené k názvu TA3 HD slovo DVB-T, ale na druhý deň už bola zakódovaná.

      7. 6. išla v Plustelke v DVB-T2 – MUX 4 voľne stanica Markíza Doma.

      Nechystá sa náhodou zrušenie Plustelky a odkódovanie staníc ? ? ? Neviete niekto viac o tom niečo ? ? ?

      Šéf Towercomu: Bezplatné vysielanie cez anténu bude pokračovať. V hre je zrušenie Plustelky…

    2. Zrušenie Plustelky a odkódovanie? Nebláznite. Ak by aj k tomu došlo, tak tie programy úplne skončia. O nejakom nekódovanom vysielaní už nemá zmysel ani snívať. Manažérov v TV zaujímajú každé ráno dáta zo sledovanosti. Po odpojení FTA šírenia k výraznému poklesu sledovanosti nedošlo. Väčšina prechádzala na platené služby.

      Len pre tvoje upokojenie. Budú nové moduly a nové boxy a ďalšie novinky + nový kódovací systém. To občasné odkódovanie môže súvisieť práve s pripájaním nového systému.

Komentáre už nie sú povolené.