Reklama

Magio Sat, Magio TV a DIGI TV pridali Markízu Krimi, nie všade je v HD

Do ponúk TV služieb Magio TV, Magio Go, Magio Sat, DIGI TV a DIGI Go pribudla v priebehu dnešného dňa nová programová pozícia s názvom Markíza Krimi na ktorej bude k dispozícii klientom pripravovaný kanál Markízy. Novinka odštartuje oficiálne svoje vysielanie v pondelok 6. júna 2022. Zatiaľ čo v IPTV a OTT službách bude stanica k dispozícii v HD kvalite, na satelite ju šíri Telekom iba v štandardnom rozlíšení (SD/MPEG-4). Po JOJ Šport ide už o druhú novinku v poslednej dobe, ktorá je dostupná pre klientov Magio Sat a DIGI TV v SD kvalite. Inak tomu nebude ani v prípade archívnej Trojky, ktorá obnoví vysielanie v budúcom týždni.
Pokračovanie nižšie:

Stanica Markíza Krimi bude dostupná klientom Slovak Telekomu od základnej varianty M. DIGI Slovakia ju pridá do balíka Štandard. Predplatitelia Magio TV ju nájdu v kanálovej mape na pozícii číslo 119, v Magio Sat je na pozícii 98 a užívatelia DIGI TV ju nájdu na predvoľbe číslo 11. S pridaním Markíza Krimi tiež došlo v kanálovej mape Magio Sat k presunu stanice TV Osem z doterajšej predvoľby 99 na novú 157.

Markíza Krimi prinesie v prvých týždňoch vysielania seriály ako Whiskey Cavalier, Kosti, Myšlienky vraha, NCIS – Námorný vyšetrovací úrad, NCIS: Los Angeles, Slečna Marplová, Mentalista, Monk, Odložený prípad, Bostonské vraždy, Profilovač, Smrtonosná zbraň či Kobra 11. Z filmov to budú Agatha Christie: Hniezdo supov, Temná tvár Brooklynu, Vražda na strednej či Sudca. Kompletný program stanice je dostupný v sekcii TV Program.

Technické parametre pre príjem Markiza Krimi :
Družica: Thor 5/6/7 a Intelsat 10-02 (0.8°W)
Frekvencia: 12245 MHz
Polarizácia: H
FEC: 3/4
SR: 30000
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Názov: Markiza Krimi
Provider: Slovak Telekom
Video formát: MPEG-4
Kódovanie: 1882 (Nagravision), 1886 (Nagravision), 0B1C (Conax)
Programová pozícia: 11 (DIGI TV) a 98 (Magio Sat)

PIDy:
Video PID: 1302
Audio PID: 1303
Audio stopy: 1303 slk (AAC), 1304 qaa (AAC)
PCR PID: 1302
PMT PID: 1301
TSID: 2804
0NID: 0187
SID: 4013
TXT: Nie
HbbTV: Nie
DVB a TXT titulky: Nie

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. HD by mal byť štandard len nechápem prečo nedali od začiatku aj JOJ ŠPORT. ale az pred mesiacom?Ale Markízu Krimi dajú hneď.

    1. S touto bandou darebákov som to už vzdal, presne ako píšeš, každú kravinu pridávali expresne a v HD, ako náhle prišlo na nejaký seriózny program, buď ho nepridali alebo s medzigalaktickou oslavou jedinečnosti v SD 🙂 roky vypisovania a doprosovania sa (napr. Nat Geo Wild HD) dodnes nevedia pridat Love Nature HD/4K alebo Prima Zoom HD.

      S príchodom Disney+ sa všetci títo amatéri s ich prístupom môžu dať vypchať.

    2. Cryptomena:
      Čo keby si prispel k téme niečim? Asi nemáš čím, tak tu táraš a drístaš sám a navážaš sa do diskutérov.

  2. Tie programy 18 + nech z likvidujú a pridajú niečo vedomostné alebo zábavné

    1. Kde v článku či diskusii sa píše o 18+ programoch, resp. ako si k tomu došiel?

  3. Markiza nemá čo do kvality ponúknuť ani na svojom hlavnom kanály.Okrem starych filmov prerušovaných nekonecne dlhou reklamou a neobjektívnym spravodajstvom, tam nič iné nenajdete.A tento obsah opakuju na svojich dalších staniciach.Sa čudujem ,že niekto sa teší na dalšiu opakovacku Markíza krimi.

    1. Keď niekto začne drístať o „neobjektívnom spravodajstve“, pravdepodobne je to dezolát. Alebo si aspoň mýli pojmy a chcel povedať „bulvárne“.

    2. Ale inak máš pravdu, okrem pár filmov cez víkend je to nepozerateľná TV. A „na kanáli“ sa píše s i.

    3. suhlasim, markiza je zumpa takisto ako joj a dalsie, vratane rtvs. Ak ide nejaky film, kopa reklamy alebo stara repriza. Inak uroven zumpy. A miestnych dezolatnych trolov si nevsimat

  4. Inak dá sa ešte objednať Magio box s HDD? Podľa mňa je lepší než bez hdd a nahrávky Cloud. Nahrávky ostanú len 180 dní. Prečo? A prečo vlastne každý operátor má obmedzenú dobu držania nahrávok? Mne funguje Magio box s HDD už viac ako rok. A najstaršie nahrávky majú aj viac ako 180 dní. Prečo nie je možné rozhodnúť sa či chcem HDD alebo Cloud? Nemohli by to dať na výber?

    1. Aký TV balík si platíš? Tipujem, že žiadny a máš iba Magio Go benefit 🙂

    1. Magio go si platím dávno ,prvú cenu som mal 5,99 a už asi 2 roky platím 10,99.

Komentáre už nie sú povolené.