Reklama

Antik Telecom: Do ponúk TV služieb pribudli tri nové stanice

Antik Telecom rozšíril v týchto dňoch ponuky svojich TV služieb o tri nové televízne stanice. Prvou novinkou je HGTV, tou druhou Markíza Krimi a treťou Trojka. Všetky sú vo vysokom rozlíšení (HD).
Pokračovanie nižšie:

HGTV (Home & Garden TV) prináša vo vysielaní programy zamerané hlavne na záhradu a domácnosť. Diváci sa tak môžu inšpirovať pri prerábaní svojho domu, bytu či záhrady. Program vysiela relácie dabovené do českého, prípadne slovenského jazyka. V IPTV Tango TV je v Základnom balíku a Základnom balíku Light a predplatiteľom internetovej Antik TV na Slovensku aj v Čechách je program sprístupnený vo vyššom balíku Antik TV.

Ďalšími novinkami v TV službách od Antiku sú programy Markíza Krimi a už aj Trojka, ktorá obnoví vysielanie v piatok 10. júna 2022. Od dnešného dňa je však už dostupné promo vysielanie.

Markíza Krimi je od samotného štartu k dispozícii klientom Tango TV a Antik TV. V IPTV je dostupná v Základnom balíku, v Antik TV cez internet v balíkoch AntikTV a AntikTV Mini.

Archívna Trojka bude sprístupnená pre všetkých klientov Tango TV. Predplatitelia internetovej AntikTV k nej budú mať prístup iba ak majú aktivovaný balík Antik TV či AntikTV Mini.

Antik Sat

V prípade služby Antik Sat môžu mať klienti prístup ku všetkým trom novým programom iba v prípade, že majú možnosť prijímať programy prostredníctvom internetu. Na družici Eutelsat 16A (16°E) šírené aktuálne nie sú. Najnovšiu stanicu od Markízy majú prostredníctvom internetu k dispozícii predplatitelia balíkov Všetko, Pohoda či Začiatok. HGTV je dostupný v balíkoch Všetko aj Pohoda a archívna Trojka bude súčasťou balíkov Všetko, Pohoda a Začiatok.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Bude Trojka aj na satelite? Bude aj v pre začiatok? Vedeli by ste sa niekto opýtať?

    1. @Zakaznik – ty nevies pouizvat elektronicku postu ? do diskusie pisat vies,ale email nie ? zvlastne

  2. Tak v aplikácii uz funguje promo aj na Digi TV ide tiež Trojka ale iba promo.

  3. Aj tak nemáš čo pozerať poriadne mám rozšírenú ponuku o ničom sobota a nedeľa okrem športu niczaujimave

  4. Antik mozno prida Markizu krimi alebo Trojku na sat. Musi ale nieco vyhodit. Pravdepodobne to bude Ocko.

    1. Markíza krimi pôjde cez satelit vraj ešte v priebehu júna. Písali na živé sk. Trojka sa zatiaľ nespomínala. Ale snáď tiež ju pridajú. Čo tak prehodiť Arena sport 1 a Arena sport 2 do HEVC? A tiež ešte aj RIK, JOJ Šport a šláger premium? Prehodením do HEVC by získali kapacitu.

  5. Antik by mohol pridat NOVA,NOVA FUN,NOVA CINEMA a hlavne zrusit tie regionalne to niesu programy na pozeranie antik sa strasne pokazil

  6. ako to HGTV mohli kludne pridat..manželku by to možno potesilo..

Komentáre už nie sú povolené.