Reklama

Antik Sat ukončil na družici šírenie hudobnej stanice a nahradil ju inou

Antik Telecom upravil v piatok 10. júna 2022 ponuku satelitnej služby Antik Sat, ktorá využíva pre šírenie programov družicu Eutelsat 16A (16°E). Na frekvencii 11 314 MHz bola dnes hudobná stanica Óčko (SD/HEVC) nahradená novým kanálom Markíza Krimi. Vysielanie slovenského kanálu je k dispozícii vo vysokom rozlíšení (HD/HEVC). Prístup k nemu majú predplatitelia balíkov Začiatok, Pohoda a Všetko.
Pokračovanie nižšie:

Markíza Krimi odštartovala vysielanie v pondelok 6. júna 2022. Vo vysielaní prináša seriály a filmy s kriminálnou tematikou. V aktuálnom programu nájdu diváci seriály ako NCIS – Námorný vyšetrovací úrad, Kosti, Mentalista, Kobra 11, Myšlienky vraha, Bostonské vraždy, Profilovač či NCIS: Los Angeles. Piatkové večery budú patriť filmom v rámci žánru krimi.

Hudobný kanál Óčko, ktorý je súčasťou balíkov Pohoda a Všetko, aktuálne nie je k dispozícii klientom služby Antik Sat cez satelit Eutelsat 16A. Prijímať ho však môžu aj naďalej prostredníctvom internetu. Využiť môžu hybridný box od Antiku, alebo jednu z aplikácií Antik TV.

Technické parametre pre príjem Markiza Krimi HD :
Družica: Eutelsat 16A (16.0°E)
Frekvencia: 11324 MHz
Polarizácia: V
FEC: 2/3
SR: 30000
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Názov: Markiza Krimi HD
Provider: A1 Broadcasting
Video formát: HEVC
Kódovanie: 0B00 (Conax)

PIDy:
Video PID: 1901
Audio PID: 1902
Audio stopy: 1902 slk (AAC)
PCR PID: 1901
PMT PID: 1900
TSID: 40600
0NID: 0366
SID: 2009
TXT: Nie
HbbTV: Nie
DVB a TXT titulky: Nie

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. A co ten deformovaný formát obrazu a to chybějící část obrazu jsou překryty po levé a pravé straně černými pruhy?

  2. Však ty seriály jsou z tel. pravěku, kdy byly televizory skleněnky. Které měly formát obrazu 4:3. Nynějši televizory mají formát 16:9. Ty chybějící obraze :D.

    1. @ kolenac 10.06.2022 o 20:45 :

      Co tu trepeš za drísty když mě osočuješ tvojím „Ty chybějící obraze :D.“

      Laskavě sa uklidni a bež radši na oční když nevidíš to že tam chybí kus obrazu protože je na levo aj na pravo překrytý pruhy.

      Zrovna aj včil je na levo z loga vidět jen slovo „krimi“ a nalevo je z piktogramu vidět je kúsek červené barvy z obvodového pruhu toho piktogramu..
      ¨

      A dole vlevo z nápisu Policajné prípady de vidět jenom „icajné ipady“ ty jede provokatére co se zmožeš jenom na neoprávněné osočování!!!.

      Koliš máš vypité té borovičky nebo slivovice že to nevidíš?

    2. Zato si mozes sam Zdenek, ze si nevies poriadne nastavit svoj prijimac! Mne rozhodne vsetko funguje OK …

    3. @ susedovsused 11.06.2022 o 14:27 :

      Takže nyní píšeš pod nickem „susedovsused“ a ne pod původním „autista“?

      A po tom co Ti tu smazali tento tvůj příspěvek který jsem si naštěstí zkopírovala nyní přeposílám

      autista
      11.06.2022 o 11:02
      Prezleceny Slovak Zdenek uz tolko nedristaj…Nauc sa poriadne nastavit Tvoj prijimac! Potom snad nebudes vypisovat nezmysly

      Já to mám nastavené dobře a úplně vše mi jde správně ze všech družic co mám aj včetně pozemáku. Za to že tam má něco dotentované Antik a vysílá to v nějaké paskvilu mě nemusíš osočovat a zákaz o tom že jsem nescpopný si to správně nastavit.

      Můžeš klidně ty chytrolíne dojet a pokud to nastavíš aby to jelo jak má správně jít s tím že bude vidět celé logo Markíza Krimi a ne jen jeho druhá polovina (ne pouze slovo Krimi( a věkový piktogram s tím aby na biku nebyla černé pruhy tak vyhráváš hlavní cenu.

      Evidentně jsi byl v Rusku a viděl jsi aj cara tentovat, že? Narazit na takové jako jsi ty to je opravdu zážitek.

    4. @ susedovsused 11.06.2022 o 14:27 :

      Jinak tě upozorňuju že už na další tvé drísty a osočování nebudu ragpvat a tím s tebou končím diskusi.

      Jak nám říkala učitelka ve škole osel zůstane oslem (pro tebe somár aby jsi věděl s tvojí inteligencí) a vůl volem.

    5. Zdenku, chyba je u Teba…Pretoze ak Ty mas telku & prijimac nastavenu DOBRE a NEFUNGUJE Ti Antiksat OK, tak potom ja mam telku s prijimacom nakonfigurovanu ZLE a predstav si ze Antiksat mi funguje OK. Zvlastne, ze?

    6. Ja mám ANTIK SAT, a všetko ide OK. Akurát sa mi vo Štvrtok večer zasekol DiSEqC motor a ostal som napevno na 23.5, bude potrebná reklamácia. Ten motor nevydržal možno ani rok. Je to DG 240S Speedy. Inak na Ab Cryptobox 752 HD Combo ide ANTIK SAT dobre. Zatiaľ, kým bude motor v oprave, pôjde naďalej Magio box a ANTIK nano 3s cez internet. Parabola ostane napevno na 19.2E na MTV Germany…

    7. Majú tam nejakú chybu. Zdenek na čom to prijímaš? U mňa je to tiež roztiahnuté a nie je vidieť ani celé logo. Mám Vu+. Zvyšné programy OK.

    8. Ak by bola chyba u providera Antiksat, Tak sa prejavi u vsetkych abonentov…Zero, nakonfiguruj si poriadne Telku s prijimacom pay-tv Antiksat 😀

    9. Pre Tvoje info Zero, prijimam Antiksat externym STB Qviart Lunix 4K, co je korejska elektrokopia Tvojho VU+ 😀

    10. Neviem to overiť, nakoľko mám nefunkčný motor a nechal som to dočasne napevno na 19.2, CS stanice mám cez Telekom Magio a zároveň aj ANTIK nano 3s. Navyše neviem, či by šla vôbec Markíza krimi, nakoľko mám ešte pôvodný balík pre začiatok za necelé euro.
      PS: ide vám Markíza krimi aj v balíku pre začiatok???

    11. Áno, ide v balíku „Pre začiatok“ za 0,99 eur/ mesiac. Na Amiku funguje bezchybne.

    12. Na IPTV boxe ale asi nejde nakoľko je tam čas s odpočítavaním 5 minút, rovnako aplikácia. Asi to ide rovnako, ako aj tieto programy: RIK, Jojko, CS mystery. Tieto tiež nie sú na IPTV funkčné, ale cez SAT idú. Inak celkom dlho (aspoň mne) ide NG Wild HD. Asi odkedy to išlo v promo móde, tak to ostalo aktívne. Teda vyzerá to tak, že aktuálne tak ide za 0.99€ navyše ešte:
      RIK
      Jojko
      CS mystery
      Markíza krimi
      NG Wild HD
      Promo pozícia (bezplatný kanál daného mesiaca)
      Tak to je fajn ponuka za 0.99€ …

    13. Tak teraz som pozeral aplikáciu ANTIK TV a už ide aj tam bez odpočítavania času, teda asi to aj oficiálne preradili do balíka pre začiatok…

    14. Inak aj na boxe to ide. Keď doriešim DiSEqC motor, tak to vyskúšam aj cez satelit. Ešte by trojku mohli zaradiť na satelit. Inak celkom dlho za 0.99€ ide okrem promo aj toto:
      RIK
      Jojko
      CS mystery
      NG Wild
      Toto ale ide len cez satelit, na IPTV boxe len s odpočítavaním času…

    15. Inak na rozdiel od ostatných, NG Wild nie je súčasťou nového balíka ANTIK SAT začiatok, ale asi až balíka ANTIK SAT všetko. Zaujímavé že ide aj za 0.99€ free…

    16. A napríklad taký JOJ Šport nejde, a ten je pritom súčasťou nového balíka začiatok, teda skôr by mohol ísť, než NG Wild. JOJ šport pritom išla istý čas aj na anténu free…

    17. Takže, Antik dnes vyriešil problém s roztiahnutým obrazom u Markíza Krimi, ktoré sa objavilo na niektorých zariadeniach.

    18. Tak, dnes som nahrával poslednú časť seriálu Oteckovia, tak som manuálne posunul pozíciu na ANTIK SAT Eutelsat 16, a okrem toho, že som nahral poslednú časť seriálu, tak som ešte pozrel aj Markíza krimi, a ide cez satelit aj u mňa. Ale obraz sa zobrazuje správne. Teda ja tam problém nevidím. Ab Cryptobox 752 HD Combo + Conax Smit modul.
      PS: Mám ANTIK SAT aj Magio TV. ANTIK SAT za 0.99€ nemám problém zaplatiť ako zálohu signálu pre prípad výpadku optiky Telekom. A mám v cene ešte aj doplnkovú IPTV na ANTIK nano 3s, čo je pre tretí TV (prvé 2 Magio). Satelit je na hlavnom cez HDMI, na ostatných cez modulátor na VCR Panasonic na UHF kanály. Teda ide na všetkých TV.

    1. Mohli tam dať radšej Trojku namiesto úplne zbytočnej Markíza krimi.
      Prípadne by mohli dať Trojku namiesto 24: hodinovej propagandy. Ale s tým by asi súčasné „aktivistické“ vedenie RTVS nesúhlasilo.

    2. @Milan: jediný aktivista si tu ty a nie RTVS. Iba sa zosmiešňuješ.

  3. @ Milan 11.06.2022 o 9:24 :

    V prvé řadě vyřadit ten český odpad TV Barrandov HD a místo něj zařadit Trojku v HD rozlišení. RTVS
    24 může byt klidně v SD když se jedná pouze o zpravodajství a podobně.

    Osobně bych ještě vyřadil český Šlágr s CS Mystery a následně bych Film+ překlopil z SD do HD.

    Dále se konečně domluvit na sdílení sdílení HD Stanic “ Travelxp HD, Viasat Nature HD, Viasat History HD s Viasat Explore HD “ a konečně všechny tyto stanice zařadit do nabídky.

    Nakonec bych nynější MTV 00s nahradil MTV 80s.

    1. Aký problém je dať MTV 80s aj MTV 00s? Obidve idú na Eutelsat 16, nie je problém pripojiť simulcrypt. Mohli by dať asi aj MTV Hits, Club MTV a MTV Live HD.

    2. Presne, tak ako som písal. Idú tam všetky okrem MTV 90s. Ešte aj MTV Global tam ide, len bez CZ titulkov. To ale asi ANTIK nezaradí.

    3. Ešte som pozeral na iConcerts, ale to asi nebude možné, lebo na Eutelsat 16 nejde.

    4. mtv ma taku sledovanost, ze su radi, ze ich vobec este niekto siri…esteze nevybasli nic take ako touyube do Smart Tv alebo kazdeho 6 kounoveho linux boxu…

    5. Myslíš MTV??? Lebo to možno (okrem MTV Germany) ani nie, ale MTV Live obzvlášť (ale aj MTV Hits, Club MTV a tie MTV 80/90/00) myslím majú. Ja mám satelit najmä kvôli MTV Germany a ako záloha pre prípad výpadku IPTV Magio cez ANTIK SAT a mám motor. Magio som vybral preto, že tam majú všetky MTV (okrem MTV Germany, čo ide cez satelit) a iConcerts. Okrem MTV sledujem ešte Eska TV Extra na 13E a box group na 28.2E…

  4. LEN ZARAĎUJTE NOVĚ STANICE, POTOM ALE CENY HORE, MILAN, JA BY SOM DAL CNN S TITULKAMI PRE SLOVÁKOV ABY MALI ALTERNATÍVU KU BOĽŚEVICKÝM SPRÁVAM :24

  5. Mě Antik na můj dotaz z 8. 6. 2022, 9:31 ohledně stanice Trojka a Markíza Krimi odpověděl následující den 9. 6. 2022, ve 12:34 toto:

    Dobrý deň

    Ďakujeme za Váš e-mail.

    Stanica Markíza krimi bola už pridaná do našej ponuky. Pre jej sledovanie si odporúčam predplatiť jeden z balíkov satelitnej tv a to : ANTIK SAT – Všetko, ANTIK SAT – začiatok alebo ANTIK SAT – Pohoda.

    Stanica Trojka bola aktuálne zaradená aj do ponuky Vášho predplateného balíka Antik SAT a pre jej sledovanie si odporúčame naladiť túto stanicu podľa parametrov.

    S pozdravom

    Tím technickej podpory
    ………………………………………….
    ANTIK Telecom s.r.o.
    Čárskeho 10
    040 01 Košice

    No ale byla to od nich vlastně zavádějí odpověď protože Markíza Krimi HD byla do satelitní nabídky zařazena až následují den 10.06.2022 místo Očko TV.
    Navíc Trojka tam není ještě nyní a dnes už mají vedené že má byt na 11,055 V ale pouze v SD. Ta trojka tam ještě ani včera nebyla uvedena ta markíza poprvé až včera a ne už toho 09.06.2022.
    Takže jsem zvědavý kdy to na těch 11,055 bude reálně spuštěné.

  6. Jinak jim v tom Zoznamu satelitných kanálov AntikSat TV pro naladění na těch 11,055 V nově chybí RTVS
    24 a vypadá že ta Trojka bude místo té RTVS 24 – :24 která bude asi vyřazena.

  7. Zdenek : Ty se shazuješ sám. Jak je to z rozlišením obrazu ví i malé dítě. 😀

Komentáre už nie sú povolené.