Reklama

Telekom dosiahol ďalší rekord v počte zákazníkov TV služieb

Počet zákazníkov digitálnej TV od skupiny Slovak Telekom (ST) dosiahol na konci marca tohto roka 675 tisíc. Podľa operátora ide o nový míľnik pri počte TV zákazníkov, ktoré sa podarilo spoločne platformám Magio TV, Magio GO, Magio Sat, DIGI TV a DIGI Go dosiahnuť.
Pokračovanie nižšie:

Ak porovnáme čísla z predchádzajúcich období, tak ide o medziročný nárast o 2,8 %. V číslach to znamená, že od konca marca 2021 do konca marca 2022 sa počet zákazníkov TV služieb navýšil o 19 tisíc z toho 5 tisíc bolo už v prvých troch mesiacoch v tomto roku.

Za zmienku stojí aj pokrytie optickou sieťou, ktoré sa neustále rozširuje. Ku koncu marca 2021 dosiahol operátor pokrytie 894 tisíc domácností. Celková dostupnosť služieb na optickej sieti je ešte vyššia a prekročila 964 tisíc vďaka partnerskej spolupráci.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Ak porovnam portfolio tv stanic/ cena SAT pay-tv, tak okrem tohto kriteria Digi strci Skylink do vrecka aj obrazovou kvalitou:D Som cely happy, ze som od Skylinku usiel ku DIgi …

    1. Podla mna obe služby patria do praveku, buducnost patri streamu a kvalitnemu internetu, co je v našich zemepisných sirkach stale velky problém.

      Redakcia: chápem, že ide o účelové PR telekomu, ale ano správni novinári ste mali doplnit udaje o apríl, kedže uz je MÁJ a do konca minulého meciaca, tisíce ludi zrusili telekom, tie oslavné statistiky dopadli uplne inaksie ako pred dvoma mesiacmi, len aby sme boli korektní k citatelom !!
      Vdaka

    2. Palo 46: presne tak, kvalitný net za dobrú cenu je pre polovicu obyvateľov stále problém, ešte dlho bude a nie len u nás.

    3. Nielen v nasich zemepisnych sirkach Palo 46. Ak pojdes niekde v Europe k moru a budes chciet pozerat SK&CZ TV vysielanie cez internet, tak zabudni…Ziadny DIGI SK pravek, pretoze SAT TV bude neustale riesit linerne TV vysielanie kdekolvek v Europe pri mojich letnych 2-mesacnych morskych pobytoch 😀

    4. Rokefeler 🙂 ty ides na 2 mesiace na dovolenku a potrebujes SK&CZ TV ?? No ja teda ten GRC nemusím ani doma, nie to este na dovolenke..

      PS: preco by to mal byt problem (sledovanie tv) cez net..tak neviem kade chodis ty, ale snad v 2022 si uz natrafil na hotel s wifi.. nainstalujes si v Chrome jeden Add-on a sledovat mozes na celom svete.. v najhorsom vyuzijes VPN, ale chápem fixaciu na „Tanier na okne“ raz to niekto namontoval a uz len prepinas programy. Ja som zrušil IPTV, a doma mame len silný net, mame SmartTV a AppleTV..a este cakame do 14.6 na Disney+

      PS2: Iba zopakujem, stream je budoucnost.. to už, ako rychlo sa udomácni v našich zaostalých zem. sirkach je vec druhá. Mam uplne „obycajne“ auto z 2021, kde je nativne nainstalovane streamovanie internetovych radii, stačí zaplatit DÁTA (+ mas aj wifi hotspot v aute) a v rámci celej EU to funguje, bez retardovaných vstupov a silenej zabavy, tak isto mozes prepojit svoj mobil a zdielat dáta.

    5. Netrep Palo 46, ty snad na ziadnom hoteli pri mori si ani nebol ak nevies akou rychlostou disponuje turistami pretazeny internet. Jednoducho sledovanie tv vysielania cez wifi na hoteli Ti nebude fungovat ani so zasekmi, nieto este plynule. Uz viac netaraj Palo 46 😀

    6. @Cryptomena
      Ja preferujem satelit. Ale ja mám ešte ANTIK SAT pôvodnú ponuku za 0.99€ na nejaký čas vopred. Streaming nepreferujem, resp max Spotify, ale netflix, HBO Go, Voyo a pod nie. Jednoducho preferujem možnosť prepínať v reálnom čase a nie hľadať konkrétny program. To by som musel mať aj niečo o tých filmoch/seriáloch naštudované, pri prepínani na niečom zastanem, najčastejšie asi MTV.

    7. Streaming asi nikdy úplne nenahradí broadcast cez satelit, pretože vždy budú rozsiahle vidiecke oblasti, kde sa z ekonomických dôvodov neoplatí zavádzať broadband net. A až tam bude dostupný lacný satelitný broadband (napr. Starlink, ale za cenu optiky v meste), stále bude ekonomicky výhodné kombinovať ho s broadcastom, t.j. klasickou lineárnou TV.

    8. Latentny rockefeler: ty tu trepes ako travis 2mesiace letnych dovoleniek pri mori, ale asi prespavas niekde v podradnych hosteloch a potrebujes cez lopár sledovat svk produkciu NA DOVOLENKE, sorry uz viac nepis. Ak si zamrzol v 90tych tvoja volba, ostatni sme v roku 2022

      BOFH: ja som to spomenul, ze je otazne to pokrytie hlavne v nasich lazoch. Dalej tu radi podaktori preferuju zazite zvyky starych materí.. pozerat co kde “bezi” ja osobne na to cas nemam, zapnem a pozeram to co chcem, nie to co vysielaju a bez reklam atd A ked si spomenul Starlink, ten uz sa da aj prenasat ano vyssia suma, ale je to tvoj komfort, lebo mnoho ludi hlada vyhovorky ako to nejde, namiesto ako sa k tomu dopracovat, ale to uz je mentalita naroda

    9. @ Mudrlant 46, tvoje mudrosti su iba na dve veci o ktorych pisat nebudem. Az nahodou niekedy v zivote dokazes kupit dovolenkovy autokaravan, tak pochopis ze prijem tv vysielania cez SAT je stale najracionalnejsia forma prijmu linerneho TV vysielania 😀 Howk, s chudobou sa tu viac nebavim!

    10. Ja tiež preferujem SAT+AM… Akurát satelit už nie je zadarmo (okrem RTVS u nás a ČT v ČR), ale ešte starý poplatok (zaplatený do 2027) za 0.99€ je v pohode a rovnako aj 1.95 v rámci akcie 1+1 zdarma. A AM žiaľ sa už postupne vypína (u nás iba Devín a aj to iba s 25kW a v ČR iba Country aj to večer len 1kW, Dechovka a český impuls – ale aj tam to už čiastočne obmedzili). Ešte idú Poliaci na 225 kHz a Maďari na 540 kHz.

  2. Ja práve naopak z Telekomu som ušiel ku Skylinku, lebo Telekom neustále zvyšuje cenu, a ta kvalita či ponuka Skylink mne maximálne vyhovuje !!!

    1. No lebo Skylink za posledných desať rokov zvýšil ceny len 10x. So železnou pravidelnosťou každý rok na jar. Takže nie, vôbec nezvyšuje, lol. (/irony off) A k tomu ešte vyraďuje programy, zavádza nezmyselné obmedzenia, vyžaduje aktivačné výpalné, atď. Do pekného lajna si stúpil, kámo… Peace.

    2. Palo, prosim ta, to su stvrtrocne cisla, castejsie sa nezverejnuju, tak prosim ta prestan obvinovat redakciu z nekorektnosti. Je to dost detinske a svedci to o tvojom prehlade. A naozaj pochybujem, ze prave v aprili zazil Telekom nejaky masivny odliv zakaznikov. A ked aj nahodou zazil, tak sa to urcite dozvieme z polrocnych cisel. A prosim ta prestan uz snivat o tvojich streamovacich sluzbach. V sucasnosti zazivaju sice boom, ale vzdy budu sluzit ako doplnok linearnej TV, tak ako v minulosti to boli videopozicovne.

    3. RDX… sú nenároční diváci, ktorých je väčšina a stačí im základ v skylinku za 6.90€… k tomu majú internetovú tv s archívom zdarma…. nie je o čom

    4. Podľa mňa nenáročným stačí aj ANTIK SAT za 3.90€…

    5. Dokonca aj ten za 0.99€ bez JOJ Šport, Prima Plus, Nova international, JOJ Cinema, AXN, Auto moto sport, Jojko, RIK, CS mystery, Arcadia world…

    6. Cicipas: áno, je veľa nenáročných divákov, ale pre nich je už dávno najvýhodnejšou voľbou Antik sat (tiež má archív aj live streamy) a nie Skylink so svojím každoročným zdražovaním a ďalšími podrazmi. Nie je o čom.

  3. A teraz buďte múdri a poraďte. Kam ísť a kúpiť sat programi, za rozumnú cenu a kvalitu programov už aj v 4k. Nie v 4k pre modelky.

    1. #Václav# AntikSat.
      #Janči# SledovanieTV je síce kvalitná OTT služba,ale nie satelitná.

    2. Tiež by som odporučil Antik sat. Síce má svoje muchy, ale za tú cenu sa dajú akceptovať.

    3. Za cenu 15-20e mesacne pozerat Markizy a Jojky, pripadne vestenie a ludovky… Poradim ist na kartove zdielanie.cx 🙂

    4. Netaraj inyPeter. Dnes share a zdielanie vyjde v kumulative drahsie ako ofiko pay-tv AntikSat.

  4. AntikSat s paketom Vsetko za 5,95€/ mesiac, je na SK & CZ SAT trhu pay-tv rozhodne pre bezneho tv divaka bezkonkurecny 😀
    Vaclav, kup kartu AntikSat za 2,-€ v Nay shope. Karta funguje v ktoromkolvek STB s HEVC v UNI citacke. Aktivacia karty je v cene predplatneho akehokolvek balika AntikSatu. Parabolu na Eutelsat 16E potrebujes o priemere aspon 85cm.

  5. Pri HUSTOM snezeni a dazdi Ti AntikSat urcite funguje OK 😀

Komentáre už nie sú povolené.