Reklama

Skylink Live TV rozšírila ponuku o spravodajský kanál v anglickom jazyku

Internetová služba Skylink Live TV, ktorú prevádzkuje Canal+ Luxembourg, rozšírila v týchto dňoch svoju programovú ponuku o spravodajský kanál France 24. Prístup k programu majú slovenskí aj českí klienti od balíka Mini.
Pokračovanie nižšie:

France 24 je spravodajský kanál, ktorý vysiela 24 hodín denne 7 dní v týždni vo viacerých jazykoch. Prevádzkovateľ služby Skylink Live TV zaradil do ponuky anglickú verziu. Užívatelia satelitnej služby, ktorí majú možnosť prijímať pozíciu Astra 19,2°E, majú k dispozícii okrem anglickej ešte navyše aj francúzsku verziu. V zozname FastScan sa nachádzajú na pozíciách 335 a 336.

Kompletnú ponuku nielen internetovej služby Skylink Live TV môžete nájsť v sekcii IPTV/OTT. Porovnávať ponuky vybraných operátorov môžete v Porovnávači.

Aplikácia Skylink Live TV je dostupná ako pre mobilné zariadenia s operačným systémami iOS a Android, tak aj pre vybrané Smart TV značky Samsung, LG, Finlux, Hitachi, JVC, Telefunken, Toshiba, Gogen, Hyundai, Orava alebo satelitné prijímače KAON MZ-102 či špeciálne boxy Tesla Mediabox QX4. Popri tom je možné službu využívať aj cez webové rozhranie na akomkoľvek PC.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. A RTVS ŠPORT je kde? Preto som zrusil Skylink Live TV lebo tam nie je ani Discovery Antik TV je lepší az na tie regionálne TV. A je to oveľa lacnejšie len neviem prečo nema Antik TV, Viasaty? Na nich asi zabudli?

  2. A kde je RTVS Šport, ten Jarin je opravdu totálně šváclý!!!

    1. Takže už sú tam dve dvasaťštvorky. Nechýbajú mi, no nech si ich pozerá, kto chce.

  3. Čistá katastrofa toto není krimi Barandov a iné a oni toto pusta

Komentáre už nie sú povolené.