Reklama

Ktorí operátori zariadia do ponuky stanicu Markíza Krimi? Bude aj v DVB-T?

Presne o týždeň, v pondelok 6. júna 2022, odštartuje na slovenskom trhu nový televízny kanál Markíza Krimi, ktorý sa zameria vo vysielaní na seriály a filmy s kriminálnou tematikou. Novú televíziu zaradí do ponuky väčšina najvýznamnejších operátorov na našom TV trhu. Rokovania však stále naďalej prebiehajú aj s ďalšími poskytovateľmi televíznych služieb.
Pokračovanie nižšie:

Teší nás, že distribuční partneri pozitívne reflektovali na atraktívnu programovú ponuku našej novej stanice Markíza Krimi. Celodenný prúd tých najobľúbenejších kriminálnych a detektívnych seriálov a filmov si tak bude môcť vychutnávať veľká väčšina zákazníkov platených televíznych služieb,“ povedal Matthias Settele, generálny riaditeľ skupiny Markíza.

Zaradenie novej stanice do svojich programových ponúk potvrdili najvýznamnejší televízni poskytovatelia ako Slovak Telekom (Magio TV, Magio Sat, Magio Go), M7 Group (Skylink, freeSAT), Orange Slovensko (Orange TV), či DIGI Slovakia (DIGI TV). Markízu Krimi budú ponúkať tiež ANTIK Telecom, O2 Slovakia, Satro, Slovanet, DSi Data, SledovanieTV, Lepšia.TV, Kuki TV a okolo 50 ďalších stredných a menších operátorov. V DVB-T či DVB-T2 program šírený zatiaľ nebude. „Markíza Krimi nateraz z kapacitných dôvodov prevádzkovateľa nebude súčasťou platenej služby Plustelka, ktorú poskytuje DVB-T operátor Towercom,“ informovala Markíza.

Naďalej sme v rokovaní so spoločnosťou UPC Broadband Slovakia a ďalšími poskytovateľmi televíznych služieb. Naším cieľom je, aby bol signál stanice Markíza KRIMI dostupný čo najväčšiemu počtu divákov,“ dodal Matthias Settele.

Markíza Krimi odštartuje v pondelok 6. júna 2022, V prvých týždňoch vysielania prinesie seriály ako Whiskey Cavalier, Kosti, Myšlienky vraha, NCIS – Námorný vyšetrovací úrad, NCIS: Los Angeles, Slečna Marplová, Mentalista, Monk, Odložený prípad, Bostonské vraždy, Profilovač, Smrtonosná zbraň či Kobra 11. Z filmov to budú Agatha Christie: Hniezdo supov, Temná tvár Brooklynu, Vražda na strednej či Sudca.

Kompletný program stanice je dostupný v sekcii TV program.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Iba ďalšia stanica na odvysielanie reklamy.Ako obyčajne o-nicom.

    1. Samozrejme, vsak koncom minuleho roka cez koronu sa ich sef nechal pocut, ze zriadia novu stanicu, lebo uz nemaju kam zaradovat reklamu. skoda, ze ten link uz neviem najst, asi to stiahli….

    2. @petox: ono by to bolo jasné aj bez vyjadrenia toho šéfa. Na jednej strane sa komerčné TV musia nejako uživiť a reklama je prakticky jediná možnosť – ale nie v situácii, keď sa táto TV skupina hrá na prémiovú a berie tučné poplatky za každého abonenta od všetkých operátorov – a cez nich tým pádom od divákov. V tomto prípade je množstvo reklamy neospravedlniteľné. Tolerovať sa to dá jedine u FTA staníc.

  2. Raz dufam Markiza prida aj vlastne stanice Music Hits, Music Rock a Music Repete.

  3. 6.6.22 o 8:30 keď začína vysielač Markíza krimi alebo skôr bode v operátor napríklad o 6:00 oputavky alebo monoskop

    1. Samozrejme v operátor bude monoskop aj stereoskop vysielač

    2. Z nedele na pondelok išli upútavky na program Markíza krimi. Minútu pred 8:30 išlo potom odpočítavanie a potom začal film/seriál, ktorý mal ísť. Žiaden monoskop tam nebol.

    3. Telekom Magio TV má na Markíza krimi aj archív a tiež ide v HD (Magio IPTV)…
      PS: Trojka RTVS ešte nie je v ponuke, ale ANTIK ju už v IPTV má. Telekom trojku asi ešte len zaradí, má do piatku ešte čas. ANTIK SAT zatiaľ len v IPTV, no Markíza krimi nebude / nie je v pre začiatok. Trojka pravdepodobne je buď v pre začiatok alebo vstupný balík, nakoľko mi hrá, ale na mobile / boxe mám aj IPTV vstupný balík, teda neviem jednoznačne povedať, či je aj v pre začiatok. To zistím až keď pôjde aj cez satelit. Ak bude kódované, tak v pre začiatok nie je, ak pôjde, tak je. Potom ten vstupný balík viem overiť po vypršaní predplatného pre začiatok, či trojka pôjde aj naďalej.

  4. Prečo opakuje joj – (wau) kriminálky čelí týždeň fuj HAMBA pre jojku Markíza krimi odštartuje 6.6 a joj wau od dnes vysiela kriminálky prečo opakuje joj hampite sa celá JOJKA

    1. Nie nie, to ty sa hampi/hambi sa za to, ako przníš jazyk.

  5. WAU áno vysielala kriminálky a vysielala tiež nové bývanie 2 krát denne a súdnu sieň 5 krát denne nákupné maniačky a od dnes od rána kriminálky prestaňte chlanit JOJku

    1. Opakujem,kriminálky vždy vysielala.Na opačnej strane Dajto vysiela už viac ako dva roky tie isté sitkom ako Dva a pol chlapa,Priatelia a Teória veľkého tresku,stále dookola,skončí posledná časť poslednej série a začne sa znova od prvej série atď.Vždy lepšie JOJKA ako Markíza.

  6. Joj a Markíza je komerčný odpad , prešpikovaný Americkou tvorbou .

    1. Vies co je dobre HBO Cinemax Film Europe CSFilm AMC a Film plus.

    2. @Vectra: v podstate súhlas, aj keď HBO ma trošku sklamalo. Na to, že ide o prémiovú stanicu v osobitných balíčkoch u operátorov, nie je oveľa lepšia od takého AMC či Film+.

    3. Bývali dobré (teda aspoň Markíza, JOJka bola vždy v jej tieni), teraz je na nich dobré už iba máločo. Film Europe je blbosť, raz za rok dajú nejaký dobrý film, aj to len s titulkami. CS film dookola to isté, iba samé reprízy, ktoré už človek x-krát videl.

  7. Na UPC nebude na 100% zaradená od úplného začiatku 6.6 a skôr ako v júli sa nedá očakávať zariadenie. UPC informovala o zaradení iných staníc v najbližších týždňoch a pravdepodobne okrem Trojky budú zaradené ďalšie ukrajinské stanice .

    1. UPC sa môže hanbiť za tie prachy čo berú mali vysielať prví. HBO MAX to istí a hlavne bez reklám.

    2. Mne HBO Max veľmi nesadlo. Napr. takého Mentalistu by som si pozrel komplet všetky časti, ale iba v slovenčine. Čeština mi nevyhovuje.

  8. Mám rada kriminálky a teším sa na Markízu krimi. Komu sa JOJ a MARKÍZA nepáči,nech sa nepozerá,mne sa páčia…

    1. Dvb-t z dôvodu kapacitných dôvodov nie je miesto ale keby všetky programy dali do Hevc 265 tak by sa zmestila aj Markiza Krimi.

  9. Ak to má byť ďalší nosič reklám, tak ani to nemusíte spustiť.

  10. Ďalšia stanica pre šírenie agresivity, našpikovaná reklamami na vymývanie mozgov. Potom sa čudujeme, aké je ľudstvo.
    V článku spomínané seriály už boli niekoľkokrát odvysielané na iných staniciach. Stále opakujú dokola tie isté seriály. Naozaj si myslia, že diváci zhltnú výhovorku, že to ale bolo na inej stanici? Áno, na inej, a teraz to majú opäť sledovať na novej?
    Nič nové pod slnkom. Alebo predsa, ďalšia možnosť ako zvýšiť poplatky za ďalšiu stanicu.

    1. No ono to je práveže naopak – komerčné TV vysielajú odpad, lebo má sledovanosť. Takže na vine je (väčšinový) divák, ktorý ešte ku všetkému po odchode Narkózy z FTA DVB-T hneď bežal s peňaženkou v ruke za poskytovateľmi platených služieb, aby neprišiel o svoju Farmu a Hornú Dolnú. To nie odpad v TV vymýva mozgy, ale ľudia s vymytými mozgami si odpad sami žiadajú.

  11. Pozice Markíza Krimi je už aktivní na 11876 H, 3/4, 29900.

  12. Tie isté opozerané kriminálne seriály, ktoré už nikoho nezaujímajú, tak sú dookola prepierané. Aj reklama bude zaujímavejšia ako spomínané seriály. Už teraz viem, že nebudem túto stanicu sledovať vôbec. Markíza mala prísť radšej s Markíza sci-fi alebo Markíza retro, tam by mala aspoň divákov.

Komentáre už nie sú povolené.