Reklama

JOJ Šport HD je späť v DVB-T2, nie je už pre všetkých

V prvom celoplošnom DVB-T2 multiplexe bolo dnes obnovené vysielanie slovenského športového kanálu JOJ Šport HD (HD/MPEG-4). Po necelých dvoch týždňoch tak môžu športový kanál, na jeho pôvodnej programovej pozícii, opäť sledovať aj diváci, ktorí využívajú príjem cez anténu. Vysielanie je však po novom kódovane systémami Irdeto a Cryptoguard . Prístup k programu tak majú oddnes už iba klienti platformy Plustelka s aktivovaným programovým balíkom Štandard.
Pokračovanie nižšie:

Vysielanie JOJ Šport HD mohli sledovať diváci cez anténu nekódovane od štartu vysielania až do 28. apríla 2022. V tento deň zaradili kanál do svojich ponúk operátori Slovak Telekom a Digi Slovakia a zároveň došlo aj k ukončeniu šírenia v DVB-T2.

Športový kanál JOJ Šport spustil svoje vysielanie 6. októbra 2021. Hlavnými ťahákmi majú byť podľa vysielateľa samotní slovenskí športovci. Stanica má v pláne podporovať slovenský šport prostredníctvom domácich aj zahraničných prenosov a športových udalostí, v ktorých slovenskí športovci pôsobia.

Aktuálnu ponuku DAB+ či DVB-T/T2 multiplexov, aj spolu so zoznamom vysielačov, môžete nájsť v sekcii Vysielače.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. @Redakcia Nemala byt od dnes JOJ ŠPORT v HD na Digi TV alebo som niečo zmeškal? Dúfam že to dajú na kapacitu od Telekomu.

    1. Posledná informácia z DIGI TV z 20.4.2022: Joj Šport máme naplánované zaradiť do DTH aj CATV v HD počas mája.
      Ďalšia informácia zo Slovak Telekomu z 28.4.2022: Na Magio Sat a Magio Go zatiaľ v SD verzii, pričom v budúcnosti rátame aj s nasadením HD verzie.

  2. načo sa joj sport vrátil do DVB-T, komu tím prospějete?

  3. S pravidla už,len Slovenske stanice do počtu,lebo už obsahovo 67 programov volnych a z toho Ceske a Polske prevažne.

  4. @Redakcia na Skylinku bude dostupný nový kanal (NewsMax TV HD) aj na satelite 23,5,E Astra 3B, Bude dostupný zdarma.

  5. Komentáre pod článkom o rímskom mesiaci na Viasat History sú vypnuté (prečo?), tak to napíšem sem – je tam hromada preklepov a zopár faktických chýb – napr. Caesar nebol rímskym cisárom či panovníkom, ani de iure, ani de facto. Bolo by dobré ten článok „učesať“.

Komentáre už nie sú povolené.