Reklama

Hunter TV ukončila vysielanie

Česká internetová televízia Hunter TV ukončila po takmer troch rokoch vysielanie. Televízia odštartovala oficiálne svoje vysielanie koncom septembra 2019. Vo vysielaní sa zameriavala hlavne na poľovníkov. Vysielala 24 hodín denne reportáže, rozhovory, ako aj zábery z českej prírody.
Pokračovanie nižšie:

Televíziu mohli sledovať ako českí, tak aj slovenskí diváci prostredníctvom internetu, nachádzala sa aj v ponukách vybraných operátorov. V programovom rastri ju mala aj internetová služba Lepšia.TV/Lepší.TV, ktorá programovú pozíciu Hunter TV už vymazala.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

    1. mas to hned v prvej vete clanku: ,,Česká internetová televízia Hunter TV ukončila po takmer troch rokoch vysielanie“. Mas problem porozumiet pisanemu textu ?

  1. to myslel ironicky, máš problém čítať medzi riadkami ?

    1. to bolo asi taka ironia, jak ked rusi zacali vo februari vojenske cvicenie na ukrajine ty Lovec

    2. Ja som tam tiež postrehol iróniu, kvôli tomu slovu „vôbec“. Na druhej strane – jeden nikdy nevie, čo sa komu preháňa hlavou… 🙂

  2. Nevie z vas niekto prečo na Turzovke Polske Multiplexy ukazuju na miesto obrazu čiernu obrazovku.Ale nikde neni ani pisane,že by sa Polske Multiplexy preladovali na ine frekvencie v DVB-T 2 a nejde ani jeden Polsky program.

Komentáre už nie sú povolené.