Reklama

Androidový Orange TV box s novými funkciami

V priebehu mája sprístupnil Orange niekoľko noviniek pre užívateľov Orange TV boxu, ktorý pracuje pod systémom Android TV. Prvou novinkou je hlasové ovládanie a tou druhou možnosť pripojiť box k bezdrôtovej WIFI sieti. Pripojenie cez Wi-Fi je však určené len pre službu Orange TV cez internet a je ho možné využívať iba s pripojeným externým zariadením Wi-Fi dongle, ktoré sa predáva samostatne.
Pokračovanie nižšie:

Diaľkový ovládač dodávaný k najnovšiemu Orange TV boxu komunikuje s boxom pomocou technológie Bluetooth. Vďaka tomu už nie je potrebné vôbec presné mierenie na box a spolu so vstavaným mikrofónom umožňuje aj ďalšie funkcie medzi ktoré patrí už spomínané hlasové ovládanie.

Zákazník tak môže napríklad aktivovať hlasového Google asistenta, ktorý vie vyhľadať informácie na internete, spúšťať a ovládať rôzne aplikácie alebo odpovedať na otázky z rôznych oblastí,“ uviedol Orange v tlačovej správe.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Toto vedela moja stará telka od LG z roku 2013. Hlasové ovládanie a asistent (tiež cez Google), ovládanie na 2,4 GHz (nie Bluetooth, nejaký proprietárny protokol, ale fungovalo to rovnako), Wi-Fi (vstavané, aj s možnosťou hotspotu), atď.

Komentáre už nie sú povolené.