Reklama

V DVB-T2 a u vybraných TV operátorov bude v apríli sprístupnený pre všetkých filmový kanál

Vybraní poskytovatelia TV služieb sprístupnia v apríli pre všetkých svojich klientov kanál AMC. Aktuálne už môžu tento filmový kanál sledovať napr. všetci klienti operátorov Antik Telecom (Tango TV, Antik TV, Antik Sat), Satro či RadioLan. Okrem toho bude AMC k dispozícii nekódovane aj v terestriálnom vysielaní a to v rámci štvrtého celoplošného DVB-T2 multiplexu, ktorý celý využíva pre šírenie programov Plustelka. Dohodli sa na tom operátori so samotným vysielateľom. Navyše od utorka 5. apríla sprístupní kanál AMC pre všetkých klientov aj Canal+ Luxembourg (Skylink, Skylink Live TV).
Pokračovanie nižšie:

Vďaka ochutnávke budú môcť diváci na AMC sledovať štart premiéry siedmej série (7B) hororového seriálu Fear the Walking Dead, ako aj nové časti tretej série seriálu Eli Roth: História hororu. Premiérové časti oboch seriálov odštartujú v pondelok 18. apríla 2022. Detailnejší program stanice môžete nájsť v našom TV programe.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Platim si AntikSat paket FILM v cene 4,70€/ mesiac…Ku tomu AMC HD gratis ako doplnok je fajn 😀 Pred chvilou som odskusal, naozaj slape v ochutnavke zadarmo.

    1. Chvalabohu. Sport 1 a Sport 2 sú lepšie, hrá sa play off hokeja, ak sú 2 zápasy v jeden deň, ako včera alebo zajtra, tak si tie zápasy delí RTVS Šport a Sport 1 (2).

    2. Nenazraty predrazeny Skylink nech si kludne spinka…Teres, AMC v klude naladis gratis cez antenu v terestrike…

    3. Nikto nespinka. Ochutnavka je do 5.4.

      https://www.satelitnatv.sk/2022/03/skylink-spristupni-v-marci-predplatitelom-styri-programy-roznych-zanrov-pre-vsetkych/

      Na Live TV mi už ide AMC.

  2. Aj tak v DVBT-2 mame 97 programov z toho volne prevladaju Ceši a Poliaci a Slovensko skoro nič.Cez Satelit mame volnych viac ako 1380 programoch a teraz ideme mat Antik Tv baliček kde je 155 programov koli CD Singlu Wounded Heart ktory bol vo svete odloženy pre Covid.

    1. A ako dlho trvá, kým poprepínaš tých 1632 programov ? ! ?

    2. A medzi to rátaš aj test pozície, demo slučky, teleshoppingy, duplicity, statické obrazce, náboženské nezmysly, či spravodajstvo a regionálky v jazykoch, ktoré neovládaš – a tak podobne? Lebo bez tohoto balastu máš na VŠETKÝCH u nás dostupných satelitoch dohromady tak do 300 reálne aspoň trochu pozerateľných FTA staníc, keď zoberieme do úvahy, že aspoň čiastočne rozumieš niekoľkým bežným jazykom, napr. slovanským + 1-2 svetovým.

    3. Gspot netaraj…Na celom viditelnom orbite je podstatne viac FTA tv stanic 😀

    4. Patriš medzi tzv.zberačov počtu programov,avšak z vlastnej skúsenosti viem,že bežne pozeráš tak 10! Ja mám Skylink základ 1xsatelit vratane 4 internetových pripojenī, archívu ….a,maximálne mi to vyhovuje.Ked chcem pridám si „Mojich 10 „v tom mesiaci si doplatím 3 € mesiaci, len keď mi to vyhovuje. Niet nad Skylink,kvalitu signálu….

    5. Kvalita signalu? To je zas co? Aku kvalitu mas na mysli? SNR? Bitrate? alebo co? Jednoducho DIGI SK ma krajsi obraz ako nenazraty a predrazeny Skylink. O kvalite portfolia tv stanic DIGI SK vs. Skylink ani pisat netreba 😀

    6. susedovsused ešte raz si pozorne a s porozumením prečítaj, čo som napísal. Do tvojej pozornosti obzvlášť odporúčam slová „aspoň trochu pozerateľných“. Správy v kurdskom, tureckom či perzskom jazyku za pozerateľné nepovažujem, 99% arabských či turkménskych staníc tiež nie, atď.

  3. Gspot neviem do akej miery a kolko ovladas cudzich jazykov, avsak v kumulative 300 vs. 7000 FTA tv stanic na viditelnom orbite v Ku-band & C-band je sakra rozdiel…Takze aspon dobre citaj co pisem a nemudruj 😀

Komentáre už nie sú povolené.