Reklama

TV Vega sa zameriava na Košický kraj, začala vysielať v tamojšom miestom DVB-T multiplexe

Telekomunikačný operátor AVIS dnes rozšíril ponuku miestneho DVB-T multiplexu vo východoslovenskej metropole. Podľa našich informácií pribudla do DVB-T multiplexu regionálna TV Vega, ktorá sa po novom zameriava na Košický kraj.
Pokračovanie nižšie:

TV Vega prináša hlavne program zameraný na spoločensko-kultúrne dianie v košickom regióne. Prevádzkovateľom je spoločnosť Slov Media Group so sídlom v Bratislave.

Vysielanie je dostupné v DVB-T nekódovane a v kompresnom formáte MPEG-4. Diváci si ho môžu naladiť na 39. kanáli (618 MHz) z vysielača Košice – Bankov. Aktuálne je súčasťou multiplexu päť televíznych kanálov TV Romana, TV Zemplin HD, TV Vychod HD, TV Noe HD, TV Vega a jeden dátový kanál.

Kompletný zoznam celoplošných a miestnych DVB-T vysielačov, aj s ponukou jednotlivých multiplexov, môžete nájsť v sekcii Vysielače.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Nie je to príliš veľa staníc na jedno mesto ? Pritom každá z nich vyrobí cca 30min premiérového materiálu za týždeň !

  2. Prečo zo západu na východ ? Nejaký ne/racionálny dôvod ? Alebo výstrel na slepo ? Veď už aj Rádio Košice má FM frekvenciu na západe.

  3. v antiku maju telke, asi naj regionalka zamerana na Kosice, ro krajsek snad ani netusim, kedysi bola Vychodslovenska TV ale ta zakapala ppo dvoch rokoch ako bolo aj planovane..takze mame tu este stalicu TV Vychod a vargovu TV Region, co upadla za tie roky…takze riesneie pre regio je asi TV Vychod

  4. Ale o tom, že asi pred týždňom na K32 v Košiciach operátor GeCom zaradil voľne ČT24 HD, čo je určite zaujímavejší program z pohľadu diváka, už redakcia nepíše. Vysiela sa v DVB-T v kodeku HEVC a rozlíšení 1024×576

    1. Stačilo by pritom iba napísať na mail a správa by určite bola.

    2. To by si veľa chcel. Redakcia má na háku, aby aktívne zbierala a uverejňovala zaujímavé info, radšej papagájuje EPG z Viasatov. Alebo zavrie diskusiu tak, aby dezoláti mali posledné slovo a aby tí s mozgom nemohli reagovať na osobné útoky. Keď sa redakcii nepáčia politické diskusie, nech maže hneď prvé politické komentáre. Zasahovať až potom, keď sa na ne reaguje, vyzerá ako podpora dezolátskych bludov. A možno aj je, nielen vyzerá.

Komentáre už nie sú povolené.