Reklama

TV Senzi má vysielať nekódovane v DVB-T2 do konca marca

Ako sme už informovali, slovenská hudobná televízia Senzi sa vrátila koncom februára 2022 do terestriálneho vysielania. Program začal šíriť 24. februára operátor Towercom cez všetky svoje DVB-T2 vysielače 4. celoplošného multiplexu (MUX 4) v štandardnom rozlíšení (SD) a v kompresnom formáte MPEG-4. Od pridania do MUX 4 je vysielanie šírené nekódovane (FTA) a malo by to tak zostať do konca marca. Od apríla bude vysielanie zakódované systémami Irdeto a CryptoGuard. Prístup tak budú mať k programu už iba klienti platformy Plustelka s aktivovaným balíkom Plustelka Štandard.
Pokračovanie nižšie:

Zaradenie TV Senzi do programovej štruktúry Plustelky je vypočutím želaní našich zákazníkov. Verím, že pre mnohých to bude príjemné prekvapenie,” hovorí Rudolf Urbánek, generálny riaditeľ spoločnosti Towercom.

Sme radi za každú príležitosť dostať sa bližšie k našim fanúšikom. Vysielanie cez anténu je v mnohých oblastiach Slovenska najjednoduchšou cestou, ako sa môže dostať náš divák k našej televízii,” hovorí riaditeľ TV Senzi Noro Mészároš.

Kompletný zoznam DVB-T, DVB-T2 a DAB+ vysielačov aj s ich presnou polohou na mape, môžete nájsť v sekcii Vysielače. Nechýba tam ani zoznam šírených programov s detailnými technickými parametrami. Vysielače sa zobrazia po kliknutí na vybraný multiplex.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

    1. Keď im za také vysielanie zaplatí radi zakoduju. Bohužiaľ finančne je na tom Senzi podobne ako Šláger, hľadajú ďalšie príjmy. No neviem, či to do 2 rokov nezabalia. Sú už „okukany“ a Folklorika má iné finančné zázemie. Reklamný trh to všetko neuzivy.

    1. Fakt? Tak to si dám rezeň. Vyprážaný. Bravčový. Chrumkavý. K tomu pivo, samosebou. A aj v piatok. Vrelá vďaka za info.

    2. jan: zííív. Takéto vyhrážky sú jednak na smiech aj deťom, po druhé veľa vypovedajú o povahe a zmýšľaní tvojej bubliny.

  1. Príjemná , pohodová stanica pre oddych a zábavu. Sledujeme.

  2. Kazda volna stanica v DVB- T je dobra. Aspon nebudu seniori sledovat Ukrajinu a konspirovat, nech pocuvaju muziku.

Komentáre už nie sú povolené.