Reklama

Štart novej sezóny Formuly 1 zadarmo cez anténu, v DVB-T/T2 budú v marci šírené nekódovane dva športové kanály

Towercom pripravil počas marca ochutnávky športových kanálov z dielne AMC Networks International. Počas celého mesiaca sa tak môžu diváci, ktorí prijímajú programy cez terestriálnu anténu, tešiť na voľné vysielanie športových staníc Sport 1 (SD/MPEG-4), Sport 2 (SD/MPEG-4) a Sport 2 HD (HD/HEVC).
Pokračovanie nižšie:

Nekódované vysielanie športových kanálov môžu sledovať diváci z prvého, druhého a štvrtého celoplošného DVB-T2 multiplexu. Okrem toho je k dispozícii už niekoľko dní vo štvrtom multiplexe hudobný kanál Senzi, ktorý vysiela aktuálne tiež nekódovane.

Počas voľného vysielania cez anténu sa môžu diváci tešiť na štart novej sezóny Formuly 1, ako aj domácej najvyššej hokejovej Tipos Extraligy, tureckej futbalovej Süper Lig a ďalších. Vždy aktuálny program staníc môžete nájsť v TV Programe.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

    1. Tie dva športy poskytujú v marci pre všetkých klientov aj ďalší operátori, myslím že Antik a ešte niekto z OTT. Určite sú všetci dohodnutí a to nemôže byť náhoda! Svet riadia Ilumináti, pomóc! Kde mám svoju alobalovú čapicu…? (irony off)

  1. ma to kazdy operator, ktory chcel tento open window vyuzit, to ze sa tym ini nechvastaju nenznamea, ze to neponukaju (samzorejem za prepokladu, ze tieto stanice u nich su sucastou nejakeho balicka)

Komentáre už nie sú povolené.