Reklama

Skylink mal technické problémy so Skylink ready prijímačmi Kaon MZ-50 a Kaon MZ-52

V posledných dňoch mohli zaznamenať užívatelia licencovaných satelitných prijímačov Skylink ready, konkrétne Kaon MZ-50 a Kaon MZ-52, problémy so zamŕzaním či opakovaným a častým reštartovaním. Dôvodom má byť podľa neoficiálnych informácií nová aktualizácia softvéru.
Pokračovanie nižšie:

Podľa prevádzkovateľa Skylinku je už v tejto chvíli problém s prijímačmi Kaon MZ-50 a Kaon MZ-52 odstránený a prijímače by mali fungovať bez vážnejších problémov. V prípade, ak vyššie uvedené problémy s prijímačmi užívateľom pretrvávajú, odporúča sa odpojiť koaxiálny kábel od LNB a vykonať výrobné (továrenské) nastavenia. Po vykonaní továrenských nastavení sa však vymažú z boxu všetky nastavenia a vyhľadané programy, bude preto nutné prejsť nanovo celou prvotnou inštaláciou.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Niekto dostal spatne informacie, problem nebol v aktualizacii ale v spatne nastavenom descriptore na holandskom TP 11 739 a to sposobovalo cely problem

    1. Je vidieť, ako sa testujú aktualizácie u operátorov. Ak by si to vyskúšali na tých troch prijimacoch čo teraz ponúkajú, nemuselo sa to stať. Zistili by sami kde je problém a vyriešili by to interne pred vypustením k zákazníkom. Dnes sa všetko dosť komplikuje a potom to spôsobuje problémy. A hlavne tým, ktorí za to nemôžu. Hanba pre tak veľkého operátora.

    2. Este raz aj pre menej chapavych ako je Igor, chyba nebola v prijimaci ale v streame, Skylink nezodpoveda za stream z 11 739, tak ako mal Skylink odstranit chybu? Nebola spustena ziadna aktualizacia ale holandania nastavili jeden descriptor na TP 11739 spatne a to bole cely problem.

    3. A prečo to robilo problém len Skylink ready prijímačom? Nikde inde som problém nezaznamenal. Tá frekvencia patrí M7 Group, takže to spravuje rovnaká servisná firma M7 Platform Services, ktorá spravuje všetky frekvencie M7 Group na Astre3. Na danej frekvencii sa vysielajú aj programy pre CZ/SK trh.
      Chápal by som, keby sa robili úpravy na TP, ktoré neprevádzkuje M7, ale to nie je tento problém. Keď Skylink pridáva nové programy tiež ich najskôr pár týždňov neverejne testuje a keď je všetko ok pustí to k zákazníkom.
      Verím, že sa M7 poučí a na budúce už takýto prešľap voči zákazníkom a hlavne partnerom neurobí.

    4. Uf. „Skylink nezodpoveda za stream z 11 739“? A kto prosím ťa zodpovedá za tento tp? No povedz Techniku?

    5. Ak prijímač takto rozhodí chybný deskriptor, tak je problém predovšetkým v SW prijímača.

  2. Vie mi niekto poradiť prečo sa neda prihlásiť do zakaznickej zony skylinku. Operator mam satelit orange ktory ponuka skylink tv. PROGRAMY na mz50 funguje v tv dobre.
    Ako sa mam prihlasit do skylink live tv? Ked po zadani cisla karty, ktore je na boxe mz50 v zakaznickej zone napise PRIHLASENIE ZAMIETNUTE?

    1. A na zakaznickej linke Skylinku Ti nepomohli? Ved na to je zriadena.
      Potrebujes napisat aj cislo, ci si najdes sam?

    2. Ja som si aktivoval Live TV cez zákaznícku zónu. Tam kde sú balíky je možnosť aktivácie Skylink Live TV.

  3. Dedko ale ako sa registrovať? Ked zadam cislo karty zo setboxu, tak napise Pre zadané údaje nie je prístup do Zákazníckej zóny možný.

  4. Skylink ma tych problemov viacej aj na IPTV aplikacii pre televizory skupiny vestel a tv LG. Ma tychto televizoroch su vypadky v live vysielni, vraj vyvojari na tom pracuju

  5. pre Igora-máte pravdu že sa nič netestuje podla obchodného zakonníka je povinný predávajúci predviesť kupujúcemu tovar zvlášť elektroniku za bývalého režimu v elektre mali trafo panel kde sa skúšala každá tužková baterka každá žiarovka atd.

    1. Tak to teda porovnávaš hrušky s traktormi, asi nechápeš, o čom bola reč. Testovanie SW je niečo úplne iné, ako skúška žiarovky.

  6. Blunderbus- nepíš už žiadne komentáre len urážaš a osočuješ ludí.

Komentáre už nie sú povolené.