Reklama

Rádio Jemné sa zmení na rádio Melody

Slovenské komerčné Rádio Jemné zmení od 5. apríla svoj názov na rádio Melody. Informoval o tom prevádzkovateľ stanice, spoločnosť Bauer Media Audio Slovakia.
Pokračovanie nižšie:

Melody si zachová to najdôležitejšie, čo poslucháči oceňujú na rádiu Jemné, teda najviac hudby bez prerušovania, príjemnú atmosféru a obľúbených moderátorov. So zmenou názvu prinesie rádio pestrejšiu ponuku piesní zo 70. až 90. rokov a viac slovenskej a českej hudby,“ uviedol prevádzkovateľ.

Rádio Melody budú môcť počúvať poslucháči na doterajších frekvenciách Rádiá Jemné, okrem toho bude rozhlasová stanica dostupná aj cez internet či satelit Astra 3B (23,5°E), kde sú dostupné tri regionálne verzie. V DAB+ nie je Rádio Jemné šírené od októbra 2021.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Chýba v DAB+ počúvali sme ich.
    Kedy sa poriadne rozšíri ponuka DAB+ na Slovensku?

    1. Rozšíri sa to vtedy keď:
      1. prevádzku vysielačov zaplatí niekto iný než rádia, ktoré v ňom budú vysielať (čiže sa objaví sponzor)
      2. nebudú sa vydávať nové povolenia pre FM
      3. nebude na Slovensku monopol, ktorý (si) bude všetko riadiť
      4. príslušná inštitúcia konečne medzinárodne skoordinuje príslušné frekvencie a vyhlási sa súťaž, a nie až v poslednom termíne keď na nás budú tlačiť okolité štáty a komisia EÚ.

    2. Dúfam, že sa nerozšíri. DAB+ je história. Dnes máme všetko cez WiFi.

    3. Tavaréz ale nevrav, fakt? Aj v aute, na chate, na každej dedine, v každom vlaku či buse? Alebo niekde v dielni či na inom pracovisku? A nezačni argumentovať mobilným netom, lebo už tu bolo x-krát vysvetlené, prečo rádiá cez mobilné dátové siete nemôžu ani zďaleka nahradiť DAB.

Komentáre už nie sú povolené.