Reklama

Na východnom Slovensku je šírený v DVB-T český spravodajský kanál, vysiela nekódovane

Východoslovenská terestriálna platforma Tečko, ktorá pokrýva svojim signálom hlavne mestá Košice, Michalovce, Sobrance a ich okolie, zaradila v poslednom období do svojej ponuky český spravodajský kanál ČT 24. Vysielanie je šírené na doterajšej pozícii hudobného kanálu Retro Music TV.
Pokračovanie nižšie:

Ohľadne mimoriadnej vojnovej situácie, ktorá sa nachádza v blízkosti našich hraníc, zaradzujeme spravodajský kanál ČT24 do programovej ponuky Tečko, bez kódovania a voľne dostupný. Dočasne nahradí kanál RETRO,“ informuje operátor svojich klientov na webovej stránke.

GeCom šíri programy z platformy Tečko prostredníctvom dvoch miestnych vysielačov v Michalovciach na kanáloch 28 (530 MHz) a 32 (562 MHz), ako aj v Košiciach na kanáloch 32 (562 MHz) a 34 (578 MHz). Štandardne sú všetky programy kódované systémom Conax a preto je pre ich príjem potrebná dekódovacia karta, ktorú je možné zakúpiť priamo u operátora.

Kompletný zoznam DVB-T/T2 a DAB+ vysielačov môžete nájsť v sekcii Vysielače.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Gratulujem , vyborna volba a perfektna nahrada za Ta3. Super krok.

  2. Este by bodol jeden ukrajinsky spravodajsky do volneho eteru pre migrantov, co su ubytovani na chatach a chalupach po Zemplinskej sirave. Dnes v noci som mal ubytovanych 9 osob a psa z Dnepra.

  3. ČT 24 ide na celom Slovensku cez dvbt. Ide to cez červené tlačidlo HBBTV. Treba si naladiť napríklad ČT 2 alebo ČT 1

  4. @ Zero 13.03.2022 o 12:47 :

    Když bude chtět kdokoliv tu ČT 24 tak ju može mět bez měsíčních poplatků je za jednorázový poplatek za parabolu s nejlevnějším FTA přijímačem. Parabol a starších satelitních přijímačů je plný např. Bazoš! Pokud někdo nezařadí do DVB-T co nejde přijímat FTA a zadarmo přes SAT tak to není většinou žádný přínos.

Komentáre už nie sú povolené.