Reklama

HBO Max oddnes aj na Slovensku

Streamovacia služba HBO Max dnes oficiálne odštartovala na Slovenku, ako aj v susednej Českej republike a ďalších krajinách (Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Chorvátsko, Maďarsko, Moldavsko, Čierna Hora, Holandsko, Severná Macedónsko, Poľsko, Portugalsko, Rumunsko, Srbsko a Slovinsko).
Pokračovanie nižšie:

HBO Max nahradila doterajšiu službu HBO Go. Užívatelia, ktorí využívali doteraz HBO Go si musia stiahnuť novú aplikáciu HBO Max. Prihlasovacie údaje im zostávajú z pôvodnej služby. Potrebné však bude doplniť vybrané údaje a overiť kontaktný mail.

Nová služba HBO Max bude stáť na Slovensku štandardne 6,99 €/mesiac. Pri príležitosti príchodu novej služby však získajú klienti, ktorí majú HBO Go predplatené priamo, zľavu a budú tak platiť iba 4,66 € mesačne. Noví zákazníci, ktorí si predplatné zaobstarajú ešte pred 31. marcom, budú tiež platiť túto zníženú mesačnú sadzbu.

Na HBO Max budú prvýkrát na jedinom mieste na pozeranie nové aj kultové seriály a filmy spoločností Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network a Max Originals, vrátane filmov spoločnosti Warner Bros., ktoré budú zverejnené už 45 dní po uvedení do kín. Medzi filmy spoločnosti Warner Bros., na ktoré sa môžeme tešiť, bude napríklad Matrix Resurrections, Duna, Space Jam: Nový začiatok alebo Tom a Jerry.

K dispozícii budú aj nové seriály z pôvodnej tvorby Max Originals Station Eleven, Sex Lives of College Girls a Peacemaker. Z európskej produkcie Max Originals sa na platforme objavia Dafne a spol. (Toto Lo Otro), Kamikaze, Ruxx. Núdza nebude ani o zábavné reality show, ako je Amy v očakávaní (Expecting Amy), Amerika hľadá striptéra (Finding Magic Mike), Ostrov frajerov (FBoy Island) a Selena varí so šéfkuchármi (Selena + Chef). Najmenší diváci si tiež nájdu niečo. Chýbať nebudú napr. kultové animované rozprávky Looney Tunes a riekanky Cocomelon.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Oproti Go je zopár noviniek, ale inak nič moc.

    + zopár nových titulov
    + Dá sa preskočiť úvod.
    + Slovenčina poteší. U niektorých som videl aj maďarské audio
    – audio stopy vidieť až po spustení
    – čakal som viac titulov, detská ponuka biedna

  2. veci co pribudli ako novinky na hbo go na zaciatku tyzdna tu nie su,a pri niektorych zmizlo sk audio

  3. Veľká strata pre HBO Max. Platforma už o pár dní stratí takmer 30 aj v SR populárnych titulov

  4. HBO obsah od Disney zakúpilo do konca marca, následne z ponuky služby odíde 28 rozprávok a rodinných filmov.

Komentáre už nie sú povolené.