Reklama

FilmBox Stars spustil HD verziu a upravil program, ponúkne aj českú tvorbu

Spoločnosť SPI oznámila, že od 1. marca 2022 spúšťa špeciálny stream programu FilmBox Stars pre slovenských a českých divákov, ako aj vysielanie vo vysokom rozlíšení (HD). Okrem toho dochádza aj k úprave programovej ponuky a novinkou je aj vstup programu do merania sledovanosti v Česku.
Pokračovanie nižšie:

Programová štruktúra FilmBox Stars v hlavnom vysielacom čase počas týždňa bude nasledujúca: v pondelok drámy s poprednými hollywoodskymi hercami, v utorok romantické filmy, v stredu napínavé thrillery, vo štvrtok obľúbené české filmy a v piatok komédie. V sobotu kanál divákom ponúkne životopisné, či historické filmy a príbehy podľa skutočných udalostí. V nedeľu bude vysielať premiéru týždňa.

Okrem hollywoodskych hitov a populárnych blockbusterov s poprednými hviezdami, ktoré FilmBox Stars už vysiela, bude rozšírený program obohatený o ďalšie romantické komédie, drámy, seriály, thrillery a životopisné i rodinné filmy. Okrem toho ponúkne aj českú tvorbu.

HD verziu programu FilmBox Stars majú k dispozícii od marca operátori. Teraz je len na nich, či ju do ponuky svojich TV služieb zaradia.

Strategické rozhodnutie premeniť FilmBox Stars na meraný kanál je krokom vpred, ktorým nadväzujeme na úspech FilmBoxu, ktorý si vydobyl pozíciu lídra medzi platenými filmovými kanálmi v Česku a drží si ju už takmer dva roky,“ uviedol Berk Uziyel, generálny riaditeľ SPI International. „Sme vďační za súčasnú podporu divákov SPI/FilmBox. Naším cieľom je, aby sa FilmBox Stars stal druhým najsledovanejším plateným televíznym kanálom na trhu,“ dodáva Uziyel.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Som len veľmi zvedavý či sa dočkáme HD verzie u Skylinku.

    1. Skylink by zaradil HD verziu ak by na jeho kapacite bol zároveň feed pre ostatných, alebo keby platil za HD to isté čo za SD, čo asi nie je nateraz reálne.

  2. Mohli by zlepšiť kvalitu obrazu aj u Filmbox Basic, má otrasnú kvalitu.

Komentáre už nie sú povolené.