Reklama

Disney+ čoskoro oficiálne na Slovensku, známa je už aj cena

Spoločnosť The Walt Disney Company potvrdila dátum spustenia svojej streamovacej služby Disney+ pre slovenských užívateľov. Oficiálne ju budú môcť využívať diváci na Slovensku od 14. júna 2022. Cena mesačného predplatného bude 7,99 Euro. Pri ročnom predplatnom to bude 79,90 Euro, teda v približne 6,658 Euro mesačne.
Pokračovanie nižšie:

Disney+ je internetová streamovacia služba, ktorá ponúka obsah z produkcie Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic a ďalší pestrý obsah z produkcie značky Star. Služba je súčasťou segmentu Disney Media & Entertainment Distribution.

Predplatitelia budú mať k dispozícii vysokú kvalitu obrazu s možnosťou streamovania maximálne na štyroch zariadeniach naraz. Dostupné bude aj neobmedzené sťahovanie a to až na desiatich zariadeniach, podpora IMAX Enhanced pri vybraných tituloch, možnosť nastavenia až siedmich rôznych profilov, ako aj možnosti nastavenia destského profilu s ľahko ovládateľným rozhraním určeným pre deti, ktorý poskytne prístup k obsahu primeranému ich veku.

Disney+ ponúkne užívateľom napr. prístup k seriálom Boba Fett: Zákon podsvetia a Mandalorián od producenta a scenáristu Jona Favreaua. Tiež sa dočkajú seriálu Moon Knight z dielne štúdia Marvel s Oscarom Isaacom v hlavnej úlohe. Ten sa predstaví ako Steve Grant, bojazlivý predavač v múzejnom obchode so suvenírmi, trpiaci výpadkami pamäte a spomienkami na iný, cudzí život. Pozrieť si budú môcť aj film Shang-Chi: Legenda o desiatich prsteňoch nominovaný na Oscara, kde hlavné úlohy stvárnili Simu Liu a Awkwafina.

Chýbať nebude ani ďalší film nominovaný na Oscara – Luca od štúdií Disney a Pixar, ďalej tohtoročnými Oscarmi ocenené filmy Encanto: Čarovný svet z produkcie Walt Disney Animation Studios, ktorý rozpráva príbeh o jedinečnej rodine Madrigalovcov, či Cruella s Emmou Stone.

Ďalej nájdu predplatitelia Disney+ v ponuke akčnú komédiu Free Guy s Ryanom Reynoldsom v hlavnej úlohe, tiež nominovanú na Oscara, seriály Simpsonovci alebo Klinika Grace. Tešiť sa môžu aj na seriál National Geographic Svet očami Jeffa Goldbluma, v ktorom nás Jeff vezme na zábavnú, hravú a poučnú jazdu. V každej epizóde tohto seriálu preskúma zdanlivo známu tému, aby odhalil svet prekvapivých súvislostí a fascinujúcich tajomstiev, vedy a histórie.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Čítal som aj o lacnejšom predplatnom Disney+, ktorý bude obsahovať reklamy.

  2. Jedno nechapem prečo idu skoro všetke Disney programy v balikoch na Slovensku a Cesku až na Fandom nie.

Komentáre už nie sú povolené.