Reklama

České komerčné Rádio Impuls vstúpilo do tamojšieho DVB-T2

Ponuku rozhlasových staníc v českých celoplošných DVB-T2 sieťach obohatila začiatkom marca tamojšia komerčná rozhlasová stanica Rádio Impuls, ktorá sa pridala ku sesterskej stanici Český Impuls. Vysielanie je dostupné nekódovane (FTA), v rámci celoplošného DVB-T2 multiplexu 23, ktorý prevádzkuje operátor Czech Digital Group (CDG), dcérska spoločnosť Českých Rádiokomunikácií.
Pokračovanie nižšie:

Po pridaní novej rozhlasovej stanice je aktuálne k dispozícii v celoplošných DVB-T2 sieťach (MUX 21, MUX 22, MUX 23 a MUX 24), u našich susedov, celkovo 17 rozhlasových staníc. Okrem nového Rádia Impuls sú to ešte ČRo D-DUR, ČRo Dvojka, ČRo JAZZ, ČRo Plus, ČRo Pohoda, ČRo Rádio Junior, ČRo Rádio Wave, ČRo Rádiožurnál, ČRo Rádiožurnál Sport, ČRo Vltava, Rádio Proglas, Rádio Čas Rock, Český Impuls, Rádio Čas, Rádio Dálnice a Rádio Dechovka.

Aktuálnu ponuku jednotlivých českých multiplexov, aj spolu so zoznamom vysielačov, môžete nájsť už tradične v sekcii Vysielače.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. najlepsie ceske radio, kiezby sme take nieco mali aj u nas na SVK

  2. Maju,len Multiplex 1 – SK na Sro 1,Sro 2,Sro 3,Sro 4,Pyramida,Litera,Junior,FM Radio,RTVS Radio,Slovakia International,Partia,Devin.Zatial ostatne Slovenske rozhlasy nič myslim Jemne melodie,Radio Rebeca,Frontinus,Radio Zet,Radio Košice a dalšie.Ale zase Poliaci nemaju žiadne rozhlasove stanice vo svojich Multiplexoch,ale aspon u nas na Turzovke rozširili dalšie programy cez DVB-T 2 pred vianocami o TVP ABC,ESKA TV,TTV,Fokus Tv,TV TRWAM,Stopklatka.tv,Polo Tv a teraz pribudol spät Slovenska Senzi Tv a dalši Poliaci TVP Kultura,TVP Rozrywka,TVP Dokument,TVP Kobieta,TVP Dokument,TVP Go.A z 86 programoch je teraz 93 programoch a

  3. až na to,že neustale nam na svieti Sport 1 preladte čierna obrazovka a nejde Cesky Mux 24.Ale Towercom by mal obsadit a nahradit aspon niečim tento program.

    1. Mozes si tu poziciu vymazat, na tych parametroch uz nic vysielat nebude.
      Ved pribudli JOJ Sport, RTVS Sport, teraz Senzi… Uz tam vela miesta nie je, a nikto nic Plustelke zadarmo neda, takze jedine odrobinky typu Senzi, aj to nie nadlho.
      Totalne nekonkurencieschopna platforma. Ked im odidu tisice zakaznikov tak to budu zachranovat prechodom na T2/hevc a rozsirenim programov. Ale to moze byt uz neskoro.

Komentáre už nie sú povolené.