Reklama

Canal+ dokončil akvizíciu vlastníka staníc FilmBox

Spoločnosť Canal+ Group, ktorá vlastní okrem iných aj služby Skylink a freeSAT, oznámila, že v nadväznosti na schválenie všetkými príslušnými úradmi vo všetkých európskych jurisdikciách, dokončila akvizíciu 70 % podielu globálnej mediálnej skupiny SPI International.
Pokračovanie nižšie:

SPI International je celosvetová mediálna spoločnosť, ktorá prevádzkuje 42 televíznych kanálov a celého radu digitálnych produktov na šiestich kontinentoch je významným hráčom na globálnom trhu s distribúciou obsahu a vysielania. Prevádzkuje celý rad bezplatných aj platených televíznych kanálov v regióne strednej a východnej Európy, západnej Európy, SNS a v krajinách bývalej Juhoslávie vrátane kľúčových európskych trhov, ako je Poľsko, Česko, Rumunsko, Srbsko a Holandsko. Okrem toho skupina SPI vlastní celý rad starších značiek, ktoré sú vo svojich krajinách dobre zavedené, ako je FilmBox, Film1, Kino Polska, Stopklatka a Dizi, rovnako ako rôzne tematické kanály a streamovacie služby vrátane FilmBox+.

Canal+ Group je mediálna spoločnosť a prevádzkovateľ platených televíznych kanálov. Spoločnosť má výrazné medzinárodné zastúpenie v Európe, Afrike a Ázii. Na celom svete má dokopy 23,7 miliónov predplatiteľov, z toho 9 miliónov vo Francúzsku. Skupina Canal+ Group je plne vlastnená celosvetovou skupinou Vivendi, ktorá sa zaoberá integrovaným obsahom, médiami a komunikáciou.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Pre mňa absolútne o ničom. Ani Docubox nie je lokalizovaný pre CZ/SK.

  2. Čiže Canal+ je spolumajiteľ SPI? Možno tam už bude sledovateľní program. Mohla byť v článku informácia o ostatných spolumajiteľoch.

  3. Pokiaľ by s tým Canal+ nemal nejaké plány,tak to určite nekúpia.Takze očakávam u FilmBox-ov zmeny.

Komentáre už nie sú povolené.