Reklama

Antik TV s aplikáciou pre Smart TV Hisense

Spoločnosť Hisense uvoľnila v týchto dňoch aplikáciu internetovej AntikTV pre svoje Smart televízory. Stiahnuť si ju môžu z obchodu užívatelia televízorov Hisense s operačným systémom VIDAA U4, U5 a vyššie.
Pokračovanie nižšie:

Internetová služba Antik TV ponúka aktuálne šesť programových balíkov, z toho základný (Vstupný) balík je úplne bez mesačných poplatkov. Stačí si len stiahnuť aplikáciu a zaregistrovať sa. Kompletnú ponuku služby Antik TV môžete nájsť v novej sekcii IPTV/OTT, ktorú pravidelne aktualizujeme.

Celkovo ponúka Antik TV 150 TV programov, 40 rozhlasových staníc a 30 webových kamier. Obsahuje aj programového sprievodcu na 14 dní dopredu. Pre užívateľov televízorov Hisense zatiaľ archív dostupný nie je, podľa operátora sa však pripravuje.

Aktuálne je aplikácia Antik TV k dispozícii už pre televízory a set-top-boxy so systémom Android TV, Smart TV značiek LG, Samsung, Hisense, Apple TV STB a Antik STB. Dostupné sú samozrejme aj aplikácie pre mobilné zariadenia so systémami Android a iOS. Operátor aktuálne pripravuje nové generácie aplikácií pre platformy Android TV, Apple TV či prehliadače v osobných počítačoch.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Aktualizácia na android tv boxy kedy bude aby si ľudia mohli zoradiť programy podľa seba už konečne

    1. nikdy, pride uplne nova appka, pisal som im nedavno, tak opdoved znela prave takto

  2. Viki. Nic si z toho nerob ja mam CA modul od telekomu a tak isto si nemozem zoradit kanaly podla seba v oblubenych a priyom tv mi to umoznuje a to nehovorim o usporiadani programov podla cisla napr. 1. jednotka 2. hbo 3.hbo2 atd.

  3. Pre Jozef128 práveže robím, a hlavne teraz po tom zdražení to s nimi skončím, hľadám druhú alternatívu

    1. Hľadáš druhú alternatívu po zdražení??? Tak si priprav peňaženku, lebo lacnejšie nenájdeš…možno tak RiKplus alebo RebitTV-len či ti to bude stačiť a fungovať??

    2. pri rychlosti antik appky nadavas na zoradenie ? si vtipny, skus stand up

    3. Viki, kúp si ich prijímač, ten poskytuje väčší komfort, ako aplikácia. V prijímači si vieš programy zoradiť, vieš prepínať programy priamo číslom, máš tlačítko pre EPG…
      Aplikácia je kompromis pre menej náročných. K Antiksatu s vlastným prijímačom je aplikácia vhodným doplnkom pre archív.

Komentáre už nie sú povolené.