Reklama

Antik TV: Dve športové stanice boli vyradené z bezplatného balíka

Antik Telecom vyradil z ponuky bezplatného Vstupného balíka internetovej Antik TV dve slovenské športové stanice Arena Sport 1 a Arena Sport 2. Od marca k ním majú prístup už iba klienti s aktivovanými vyššími balíkmi Antik TV mini, Antik TV mini zľavnený a Antik TV.
Pokračovanie nižšie:

Športové kanály Arena Sport 1 a Arena Sport 2 boli súčasťou bezplatného balíka internetovej Antik TV od roku 2020. Po približne dvoch rokoch ich tak operátor opäť preradil do vyšších (platených) služieb. V bezplatnom balíku je aktuálne 11 televíznych kanálov (Jednotka HD, Dvojka HD, RTVS 24, RTVS Šport, TV Noe, TV Piánko HD, Life TV, CETV, Antik Smart City, DPMK Smart Doprava a TV Osem) a 12 rozhlasových staníc. Pravidelne sú tiež užívateľom sprístupňované rôzne ochutnávky TV staníc z vyšších balíkov.

Internetová služba Antik TV ponúka aktuálne sedem programových balíkov, z toho základný (Vstupný) balík je úplne bez mesačných poplatkov. Stačí si len stiahnuť aplikáciu do mobilu, tabletu či smart TV a zaregistrovať sa. Kompletnú ponuku služby Antik TV môžete nájsť v novej sekcii IPTV/OTT, ktorú pravidelne aktualizujeme.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. aspon si zistite ze preco, ja som im pisal…ziadalo to samotne IFC media, teda nie je to rozhodnutie antiku…

  2. Pekný deň, a pozrite si zlozenie bezplatného balíka ktorý ponúkajú v Českej republike.

  3. RTVS všetky programy sú na bezplatnej RTVS karte dozivotne zadarmo na Astre3A,vsetky sk+ cz rozhlasové programy nie sú kódované, Noe a tv8 nie sú kódované tiež, Na Astre3 je viacero cs+sk tv programov grátis.Nerozumiem potom o com je Antik základný súbor grátis….

    1. Služba Antik TV funguje cez internet. Nie je to Antiksat.
      Ako sa píše v článku, pre sledovanie stačí aplikácia v smart TV, v mobile…

  4. Antik TV OTT vstupuje na český trh.Celkom slušná ponuka vstupného balíka zadarmo.

  5. nemá niekto skúsenost s antik sat, mam do decembra predplatený pôvodný balík za 0,90 €, ak by som teraz kúpil ten nový základný balík na 3 mesiace vrátene staníc joj cinema, axn …. tak sa mi prepočíta nové obdobie do decembra už s novými stanicami alebo po 3 mesiacoch sa mi to znova prehodilo na ten čo mám zaplatený do decembra?

    1. A teraz ti stanice AXN, JOJ Cinema nefunguju? Ja teda nemam Antik ale ak operator prida stanice do balika, ktory mas predplateny, mali by ti ist. Bez ohladu na to, ci si platil este povodnu cenu, alebo uz novu.

    2. Teraz jedu, keďže je to nový balík, nie aktualizácia starého. Jeden a sa vola začiatok a druhy pre zaciatok

  6. @ Lojzo 20.03.2022 o 17:36 :

    Antik ale žádné nové stanice do balíka „Pre začiatok“ nepřidal a navíc tento balík už oficiálně neexistuje a nejde nově zaplatit protože je včil za něho náhrada a to úplně inší balík a to „ANTIK SAT – Začiatok“.

    Podle mě v tom původním balíku „Pre začiatok“ budou furt nej ty samé stanice co byly v tomto původním balíku co jen dobíhá do té doby než skončí předplatné co bylo zaplacené do 28.2.2022.

Komentáre už nie sú povolené.