Reklama

Voyo rozšíri obsah o podujatia MMA organizácie Real Fight Arena

Internetová služba Voyo sa stala mediálnym partnerom novej česko-slovenskej MMA organizácie Real Fight Arena. Vďaka tomu bude môcť rozšíriť svoju športovú ponuku, ktorá poteší najmä fanúšikov zmiešaných bojových umení.
Pokračovanie nižšie:

Predplatitelia Voyo na Slovensku a v Českej republike budú môcť sledovať podujatia organizácie Real Fight Arena v režime relive a bez reklám. Okrem toho sa pripravuje aj exkluzívny sprievodný obsah v podobe dokumentov a video podcastov.

RFA v aktuálnom kalendárnom roku pripravuje celkovo šesť eventov, s ktorými zavíta do troch slovenských a troch českých miest. Úvodné podujatie série je na programe druhú májovú sobotu v Bratislave.

Ešte predtým – 12. marca – sa v našom hlavnom meste uskutoční vôbec prvý galavečer pod hlavičkou RFA s podtitulom „Warm Up“. Pri ňom už organizátori priblížili aj detaily, v hlavnom súboji večera sa stretnú popredný český bojovník ľahkej váhy Leo Brichta a Tamirlan Dadaev z rakúskeho klubu Gym 23. Slovenský obor Tomáš Možný zas vyzve marockého bojovníka Zouhaira Benadiho. Ďalšími elitnými tvárami RFA sú Dávid Hošek, Tadeáš Ružička či Luboš Lesák. Zaujímavou posilou z Ruska bude Roman Mukhamedshin, posledný z premožiteľov elitného českého zápasníka Davida Kozmu.

Na koniec roka RFA ohlásila atraktívny boxerský duel, ktorý sa uskutoční 17. decembra na podujatí v Prahe. Stretnú sa v ňom jeden z najúspešnejších českých raperov Marpo a legendárny hlavný tréner slovenských MMA šampiónov Ilja Škondrič.

Podujatia organizácie Real Fight Arena v roku 2022:

12. marca – Bratislava
14. mája – Bratislava
23. júla – Ostrava
17. septembra – Brno
15. októbra – Košice
19. novembra – Prievidza
17. decembra – Praha

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

Komentáre už nie sú povolené.