Reklama

Skylink vydal aktualizáciu pre modul Nagravision CAM 803

Prevádzkovateľ satelitnej platformy Skylink vydal v týchto dňoch novú verziu softvéru pre bezkartové dekódovacie moduly Nagravision, ktoré majú označenie CAM 803. Softvérová verzia 3.03 je dostupná užívateľom prostredníctvom OTA, stiahnuť si ju tak môžu jednoducho z družice Astra 3B (23,5°E).
Pokračovanie nižšie:

V novej verzii softvéru je niekoľko vylepšení a noviniek. Rozšírený bol počet jazykov hlavného menu modulu. K doterajším jazykom boli pridané: Bulharčina, Portugalčina, Španielčina, Poľština, Rumunčina, Taliančina a Maďarčina.

Najzaujimavejšou novinkou tejto aktualizácie je podpora funkcie Dual Decrypt. Vďaka tomu umožňuje modul dekódovanie dvoch televíznych staníc súčasne, obmedzené je to však na jeden satelitný transpondér. Funkciu využijú užívatelia s viactunerovými zariadeniami pri nahrávaní alebo funkcii obraz v obraze (PIP). Okrem modulu však musiaDual Decrypt podporovať aj samotné zariadenia.

V novom softvéri bola pridaná aj funkcia nahrávania programov pre dospelých s PINom. Po nahratí takéhoto programu je potom možné nahrávku spustiť až po zadaní PINu.

Ako aktualizovať softvér v module CAM 803

Pre stiahnutie novej aktualizácie je nutné prepnúť na jeden z programov, ktorý vysiela na frekvencii 12 070 MHz (CS History, CS Mystery, JOJ Cinema +1 HD, JOJ Cinema HD, Nickelodeon CZ, Šláger Original, Sport 1 HD, TV JOJ +1 HD). Následne je potrebné vstúpiť do menu modulu a zvoliť položku „Aktualizácia software“ a potvrdiť OK.

V niektorých zariadeniach môže prebehnúť aktualizácia softwaru modulu na pozadí automaticky, ak zákazník sleduje program z transpondéra 12 070 MHz. Po úspešnej aktualizácií potom upozorní modul hláškou, že bol aktualizovaný a bude reštartovaný.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. NEUVERITELNY POCET abonentov Skylinku ktori maju novy CAM Nagra, prave taketo info zaujima 😀

    1. Neuveris, ale zaujima 🙂
      Skusal som to minule aktualizovat, ale skusal som to na programe rtvs 1. Pri aktualizacii ukazalo ze naslo novu verziu, ale pri stahovani vypisalo chybu. Skusim teda stiahnut na tomto frekvencii.

Komentáre už nie sú povolené.