Reklama

Orange TV rozšírila ponuku o štyri nové stanice, všetky sú v HD

Operátor Orange rozšíril vo februári ponuku svojej IPTV služby Orange TV o štyri nové stanice. Do prémiových balíkov Hobby a Všetky tematické balíky pribudla česká Hobby TV vo vysokom rozlíšení (HD), zákazníci s predplatenými balíkmi Home Optimal TV a Home Premium TV budú môcť po novom sledovať navyše aj taliansku verejnoprávnu stanicu RAI 3 HD a španielsku Canal 24 Horas HD.
Pokračovanie nižšie:

Zoznam slovenských regionálnych staníc zase obohatila Bánovská televízia HD, ktorá bude dostupná pre všetkých od základného balíka Home Basic TV.

V Orange TV stále prebieha pre všetkých klientov promo vysielanie všetkých staníc z prémiového balíka Discovery+. Konkrétne ide o programy ID HD, Animal Planet HD, Food Network HD, Discovery Science HD, Discovery Turbo Extra HD a Travel Channel HD. Ochutnávka potrvá do 28 . februára 2022.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Pribudli samé super stanice, skutočne sa to oplatí.

    1. Aspoň pridali slávny Telekom do teraz nedal ešte jojsport

    2. Telekom poslednú dobu extrémne šetrí všade kde sa dá.

    3. dado
      Asi tak i v MGO je ešte dosť kanálov SD ktoré už dávno mali byť v HD

  2. Prečo by mal platiť telekom za Joj Sport je DVB-T2 voľne

  3. Joj Šport tak skoro ani nebude možno pred MS v hokeji 2024.Ak vôbec. Ozaj konukurecne weby už píšu od včera ze Skylink chce pustiť Premier League aj iným operátorom stanica odštartuje 01.08.2022.Takze predpoveď mi v roku 2018 vyšla ze Skylink bude mať Premier League, možno ju ponúkne aj Telekom, stanica bude mať názov Canal + Sport. Takže PL na Digi nekončí. Super.

Komentáre už nie sú povolené.