Reklama

HBO Max odštartuje na Slovensku 8. marca, nahradí doterajšie HBO GO

Streamovacia služba HBO Max odštartuje na Slovenku, ako aj v ďalších vybraných krajinách 8. marca 2022. V tomto týždni o tom informovala spoločnosť WarnerMedia. V uvedený termín bude služba spustená nielen na Slovensku, ale aj v susednej Českej republike, ako aj v krajinách Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Chorvátsko, Maďarsko, Moldavsko, Čierna Hora, Holandsko, Severná Macedónsko, Poľsko, Portugalsko, Rumunsko, Srbsko a Slovinsko.
Pokračovanie nižšie:

HBO Max je v súčasnej dobe dostupné v 46 štátoch v Amerike a Európe. Pri príležitosti spustenia bude v rámci promo akcie predplatiteľom existujúcich služieb pod značkou HBO GO a novým zákazníkom poskytnutá 33% zľava z mesačnej ceny služby po celú dobu trvania ich predplatného.

HBO Max bude stáť na Slovensku štandardne 6,99 €/mesiac. Pri príležitosti príchodu novej služby však získajú klienti, ktorí majú HBO GO predplatené priamo, zľavu a budú tak platiť iba 4,66 € mesačne. Noví zákazníci, ktorí si predplatné zaobstarajú ešte pred 31. marcom, budú tiež platiť túto zníženú mesačnú sadzbu. Prechod na novú službu prebehne u týchto klientov automaticky.

Na HBO Max budú prvýkrát na jedinom mieste na pozeranie nové aj kultové seriály a filmy spoločností
Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network a Max Originals, vrátane filmov spoločnosti Warner Bros., ktoré
budú zverejnené už 45 dní po uvedení do kín. Medzi filmy spoločnosti Warner Bros., na ktoré sa môžeme
tešiť, bude napríklad Matrix Resurrections, Duna, Space Jam: Nový začiatok alebo Tom a Jerry.

K dispozícii budú aj nové seriály z pôvodnej tvorby Max Originals Station Eleven, Sex Lives of College Girls a Peacemaker. Z európskej produkcie Max Originals sa na platforme objavia Dafne a spol. (Toto Lo Otro), Kamikaze, Ruxx. Núdza nebude ani o zábavné reality show, ako je Amy v očakávaní (Expecting Amy), Amerika hľadá striptéra (Finding Magic Mike), Ostrov frajerov (FBoy Island) a Selena varí so šéfkuchármi (Selena + Chef). Najmenší diváci si tiež nájdu niečo. Chýbať nebudú napr. kultové animované rozprávky Looney Tunes a riekanky Cocomelon.

HBO Max bude k dispozícii na popredných zariadeniach a platformách, vrátane Smart TV (Samsung,
LG a Android TV), streamovacích zariadeniach (Apple TV 4K a Google Chromecast), herných konzol (PlayStation
5, PlayStation 4, Xbox One a Xbox Series X/S), smartfónoch a tabletoch (iPhone, iPad, iPod Touch a Android), a online.

Nová služba ponúkne užívateľom funkcie ako je personalizácia služby s až piatimi diváckymi profilmi, súbežné prehrávanie na troch zariadeniach, neobmedzený počet registrovaných zariadení na jedno predplatné, streamovanie s priestorovým zvukom 5.1, technológia Dolby Atmos a vybrané tituly dostupné v rozlíšení 4K.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Super cena+dabing! Netflix to má zrátané….báj báj

    1. No to urcite 🙂 Nie kazdy je odkazany na cenu a dabing. Aj keby mal Netflix 100% nadabovane vsetko, aj tak si vyberiem original.

    2. K netflixu by som sa už nevrátil, hoc aj keby znížili cenu. HBO mám rád najmä kvôli filmom, ktoré bežia na stanici cinemax, ale aj niektoré seriály sú top. A dovolím si tvrdiť, že len taliansko-nemecká Gomorra je lepšia ako celá seriálová tvorba preceňovaného netflixu… 🙂

    3. @Cicipas:
      pre mna osobne bola topka Mare of Easttown.

  2. HBO má oveľa vyšší podiel kvalitných filmov a seriálov. Ale najdôležitejší je cz a hlavne čím ďalej vo väčšej miere sk dabing. Môže tvrdiť niekto, že nie je nad originálny zvuk, ale v reále koľko ľudí vie výborne anglicky, aby nemuselo čítať titulky a kaziť si tak zážitok z filmu? A samozrejme aj HBO má originálnu audio stopu, takže jasná výhra nad netflixom. A ak časom dôjde k zákazu pretáčania reklám v lineárnej tv, tak hbo už budeme doma využívať ako jedinú platformu max s verejnoprávnou tv.

    1. Juri # absolútny súhlas, RTVS + platforma je správna voľba.

  3. Bohuzial ale bola ukoncena podpora pre aplikacie pre televizory LG s WebOS 3.0 a nizsie (modely z 2016 a starsie)

    1. Veľmi milo ma prekvapil Xiaomi Mi Box S. Jeden ovládač cez HDMI CEC a ideme ďalej.

  4. Inak, viac mi vyhovujú CINEMAX 1+2, ako HBO pod ktoré patria. Uvidíme či aj tam sa pohne cena smerom dolu.

    1. V sucastnosti som si pridal k tym vsetkym aj AppleTV+ a ziadnu telku s jej reklamami nepotrebujem

  5. A teraz sa vydýchaj, upokoj sa a sformuluj to ešte raz, ale jasne a zrozumiteľne. Odkiaľ to máš, aký nový program? (HBO Max nie je program a Plustelka vysiela nielen z KE/Heringeš.)

Komentáre už nie sú povolené.