Reklama

DVB-T2: Nalaďte si bezplatné vysielanie populárneho dokumentárneho kanálu

Diváci s možnosťou príjmu programov cez anténu budú môcť prijímať celý mesiac február dokumentárny kanál National Geographic. Program má vysielať dočasne nekódovane (FTA) prostredníctvom štvrtého celoplošného DVB-T2 multiplexu (MUX 4) v rámci ochutnávky. Po jej ukončení bude kódovaný systémami Irdeto a CryptoGuard a opäť dostupný iba klientom terestriálnej platformy Plustelka s aktivovaným balíkom Plustelka Štandard.
Pokračovanie nižšie:

Počas februára ponúkne National Geographic viacero premiér. Od piatku 18. februára to bude napr. dokumentárna séria Pašerákom na stope v ktorej novinárka Mariana van Zellerová odhalila tie najväčšie z nezákonných pašeráckych kanálov na svete. V každej epizóde sa bez ohľadu na strach a nebezpečenstvo zameria na určitý čierny trh a jeho produkty, od zdroja po konečné miesto určenia.

Kompletný zoznam staníc šírených nielen v DVB-T/T2, aj spolu so zoznamom vysielačov, môžete nájsť v sekcii Vysielače.

National Geographic je šírený vo 4. celoplošnom multiplexe v štandardnom rozlíšení (SD) vo video kodeku MPEG-4. Pripojené sú dve audio stopy – česká a maďarská, obe sú vo formáte AAC.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Skor by ma zaujimalo Vysíelače » PL » Multiplex 8 – PL od Katowice slaby prijem nedotiahnie.A tento ide Vysíelače » PL » Multiplex 1 – PL ide ako sa mu zachce s Katowice teraz ked je plno snehu tak nejde,ale predtym išiel ked bolo menej snehu.A hovorilo sa i pisalo tu u vas,že Multiplex 8 – PL pokryju cele Polsko da maja 2022 a Zabrze zatial nič.Neviem ako ostatnym,ale nam už tento program beži pomaly NGC 3 mesiac bezplatne.No dohromady cez DVB-T 2 ide 86 programoch.Len na Kysuciach nam nejde Tv Severka a Tv Raj.Chcem sa opytat,že ked kupim setbox s antenou Avis už tieto programy pojdu i cez tv u nas.

    1. Regio vysielač Čadca vipli 6.10.tento veb napísal avis zapol po plustelke viac zopár vysielačov a naopak niekoľko regio vysielačov vipol aj Martin atd

  2. telewizjanaziemna.pl

    Máš tam všetko čo potrebuješ, aj termíny prechodu na hevc 😉

  3. Nad tým čo ponúkajú by sa mali zamyslieť.Ponuka ok ale ta cena.Pozri Antik v novom a porozmýšľaj nad tým.

Komentáre už nie sú povolené.