Reklama

Antik zvýši cenu jedného základného balíka aj pri internetovej Antik TV

Od marca tohto roku zmení košický operátor Antik Telecom nielen cenník satelitnej služby, ale aj internetovej Antik TV. Od 1. marca 2022 dôjde k zmene ceny pri balíku Antik TV mini (zľavnený), ktorý zdražie o 2 eurá z pôvodných 3,9 € na 5,9 € mesačne. Ceny zvyšných programových balíkov služieb Antik TV zostávajú bez zmeny. V ponuke tak bude aj naďalej najnižší balík s pár stanicami bez mesačných poplatkov.
Pokračovanie nižšie:

Antik TV ponúka aktuálne osem programových balíkov, z toho základný (Vstupný) balík je zdarma. Súčasťou balíka sú aktuálne stanice Jednotka, Dvojka, Trojka, RTVS Šport, Noe, Life TV, TV Piánko, CETV, TV8 + promo stanice operátora. Pre sledovanie programov z tohto balíka si stačí len stiahnuť aplikáciu do mobilu, tabletu či smart TV a zaregistrovať sa. Klient si potom môže kedykoľvek aktivovať aj vyšší balík na minimálne jeden mesiac. Kompletnú ponuku služby Antik TV môžete nájsť v novej sekcii IPTV/OTT, ktorú pravidelne aktualizujeme.

Všetky zmeny sú platné až pri objednaní služieb od 1. marca 2022, dovtedy je možné objednávať balíky za pôvodné ceny. Rovnako zákazníci, ktorí majú aktuálne predplatené balíky ich môžu využívať bezo zmeny ceny až do konca platnosti svojho predplatného.

Nový cenník Antik TV od 1. marca 2022

 Cena pri platbe na 3 mesiaceCena pri platbe na 6 mesiacovCena pri platbe na 12 mesiacovPravidelná mesačná platba
Antik TV Mini8,9 €/mesiac8,4 €/mesiac7,9 €/mesiac7,9 €/mesiac
Antik TV Mini so zľavou pre užívateľov zo SR6,8 €/mesiac6,2 €/mesiac5,9 €/mesiac5,9 €/mesiac
Antik TV11,9 €/mesiac11,9 €/mesiac11,9 €/mesiac11,9 €/mesiac
Babylon balík4,3 €/mesiac3,85 €/mesiac3,35 €/mesiac3,35 €/mesiac
Maďarský balík3,0 €/mesiac3,0 €/mesiac3,0 €/mesiac3,0 €/mesiac
Filmový + HBO GO9,4 €/mesiac9,4 €/mesiac9,4 €/mesiac9,4 €/mesiac
Ruský balík3,9 €/mesiac3,9 €/mesiac3,9 €/mesiac3,9 €/mesiac
Vstupný balík 0 €/mesiac 0 €/mesiac 0 €/mesiac 0 €/mesiac

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. V aplikácii v televízoroch samsung im nefunguje archív… a tento problém je dlhodobý…

    1. Riešením je ANTIK Nano 3S, tam ide bez problémov…

    2. Archív tv samsung už dávno funguje jedine na čom musia ešte zapracovať je usporiadanie tv podla seba

    3. najprv si mal overit značky, že na ktorom funguje archív a mal si kúpit, inú značku tv.

    4. ‚…najprv si mal overit značky, že
      na ktorom funguje archív…‘ – heh, to sa ľahko povie. Lenže predavač (hoci aj v obchode špecializovanom na elektro) vie tak maximálne povedať názov výrobcu, cenu a uhlopriečku (uhlopriečka krásna, ako nová!). Na nete najčastejšie nájdeš trt makový, v prípade veľmi rozšírených modelov zase nájdeš protichodné informácie – jedni tvrdia, že to funguje, iní, že to seká, ďalší, že to nejde vôbec. A vtipné je, že všetci majú pravdu: najprv to sekalo, po update to chvíľu išlo dobre, potom operátor zmenil enkódovací profil na niečo mimo všetkých štandardov a odvtedy je to celé kľaknuté. A riešenie v nedohľadne, lebo nie je dostatok kvalifikovaných ľudí. Takže tak.

  2. Inak včera (dnes) išlo Brit awards 2022. Išlo to na ITV 1, okrem veľkej paraboly na 28.2E a zahraničných zdrojov to bolo možné sledovať cez ANTIK IPTV a ANTIK SAT v tzv testovacej prevádzke. Myslím, že žiadny iní operátori netestujú tieto britské stanice.

  3. @Goulddigger #EG4 – Na ktorej stanici alebo staniciach to islo cez Antik Sat? Ide tam aj BBC alebo ITV? Viem, ze v IPTV u nich BBC ide, ale neviem, ako je to cez Antik Sat. Pripadne – ide nieco z toho aspon cez Antik Nano 3S cez hybridny box v sieti u Antiku?

  4. @Goulddigger #EG4 – Upresnujem: Myslel som – vo verejnom internete ale cez ten hybridny Nano 3S box – nie priamo v ich sieti samozrejme.

    1. ja už neviem kedy už konečne dajú aktualizáciu na triedenie programov a vec že to ide na ich boxe sú mi ma nič

  5. Mne zase po spusteni noveho kodeku HEVC 265 nespusti video cez CA modul od antik sat tv mam SONY 4K UHD 4 roky takze asi zmenim operatora

    1. S tými Smart TV je to lotéria. Ide ti vôbec niečo v HEVC a 4K cez satelitný tuner? Už som sa stretol aj s tým, že HEVC išlo len cez DVB-T a cez satelit nie.

    2. Mám úplne rovnaký problém, dôvodom je ich pseudo „HD“ rozlíšenie 1920x540i. Implementácia HEVC veľmi nepočíta s interlaced rozlíšením, a preto s tým majú niektoré TV postavené nad staršími verziami FFMpeg alebo GStreamer problém, mám to vyskúšané, že to nefunguje ani so značkami Panasonic a Philips s deklarovanou H.265 podporou. Prípadne sa problém prejavuje zvláštnym pomerom strán a deformovaním obrazu, aktuálne tým trpia niektoré STB značky Cryptobox 75x/800, a pod. Riešil som to s Antikom ale z ich strany nevidím snahu to nejak meniť, pretože na ich boxoch to majú ošetrené. Inak to rozlíšenie streamu a ešte s prekladaným, interlaced riadkovaním je peklo, už keď použili HEVC a plánujú navýšiť ceny balíkov tak nech to má aspoň nejakú progresívnu kvalitu. O SD kanáloch sa nebudem už vôbec baviť. Film+ a NAT Geo v SD rozlíšení vyzerajú fakt strašne aj na chate na malej uhlopriečke.

    3. a napadlo ta , ze antik si len prenajima kapacitu a cele technicke pozadie za nich riesi technikcy partner ? teda temn poziva svoje technologiu a vytvara paskvil 1920×540, na druh stanu mam doma cca 3 rocny 4K LG a chodi to tam uplne v pohode, pravda na 4 rocnom Philipse, to ide na prd, zial ked si veci nechystats sam, moze to takto dopadnut, ale tak nano 3 box za tie peniaze velmi solidna vec

    4. Nemal by som nič proti, keby sa ten NANO 3S dal niekde kúpiť 🙂

    5. skus im napisat, mozno na teba jeden kus prave u nich caka

    6. Nemajú a ani mať nebudú, už som im písal. CA moduly zarezali a NANO Boxy nemajú.

    7. @miro
      a čo tak Xiaomi Mi TV Box S + Darček 6 mesiacov Antik TV Zadarmo, ktorý ponúka antik ako alternativu za 69,90 € a majú 5 ks

    8. @julo – V tomto vlákne sme sa bavili o NANO 3S k službe AntikSAT. CA modul nemá nič spoločné s AntikTV. Inak ak už spomínaš Mi Box S, zaujímalo by ma či už odstránili neustále sekanie obrazu na tomto boxe spolu s Antik TV/STB aplikáciou.

    9. Odporúčam Freesat/skylink bohatá programová kvalita, kvalitní obraz…

    10. antik ma rieisit problem.kernelu na xiaomi zariadeni ? Zaujimave. pokial viem problem.mali na mi boxe 3, maju to dokonca aj na stranke, ze ho nemas updatovat, mi box s predavaju dokonca ako antikon odporucany lus, teraz dostali nejake uclan boxy, zial nemaju tuner..inak pozeram ze eshop . itproof . sk ma este jeden kus za 54.90, tak skus mozno maju nejaky fajnovo odlezany kus 🙂

  6. Ďalší nenažranci sklamali ma ako aj Skylink. Zdraženie o 300 percent je fakt super

    1. Antik za tých 5.90€ ponúka stanice, ktoré iní operátori ponúkajú v balíkoch, ktoré nejdú pod 12€

    2. Mne zdraženie nevadí, mne skôr chýba kvalita a inovácia. ANTIK TV Appka jak pre AndroidTV tak AppleTV by si už zaslúžila update s možnosťou usporiadania kanálov. Na jednej strane deklarovať kompatibilitu služby obmedzene len na NANO boxy s ich SW, ktoré sa nedajú už nejaký čas nikde kúpiť a zároveň ignorovať podporu najpoužívanejších HW platforiem pre OTT mi príde tiež na hlavu.

    3. To zdraženie bolo nevyhnutné a už dávno sa čakalo, aspoň teda tí, čo trochu vidia do tejto branže, to mali čakať. Keď operátor platí komerčným TV (skupina Markíza, Joj a TA3) za každého zákazníka dohromady asi 3 eurá, ťažko môže ponúkať balík s týmito stanicami za 99 centov. Takže viete, komu treba za zdraženie poďakovať. Otázka vlastne stojí, že ako si mohli v Antiku doteraz dovoliť držať cenu tak nízko.

  7. Áno stále sú lacnejší ako konkurencia ale zdá sa mi to dosť naraz hlavne u antik sat.

    1. sak stihni to a predplat si 5 rokov vopred, kde je problem, ked chces usetrit investuj vopred

    2. Antik ma hlavnu vyhodu ze ako jediny sat. operator ponechali Discovery a Eurosport, takze jasny vyber.

    3. Eurosport a Discovery má ešte aj DIGI a Magio SAT. Ale ANTIK je najlacnejší a najflexibilnejší, nakoľko funguje na predplatnom. Kým DIGI na faktúru a rovnako aj Telekom Magio.

  8. Aj keď idú zdražieť, tak stále je pomer kvalita/cena asi najlepšia. Ja mám antiktv box nano cez IPTV a som spokojný, všetko ide ako má, aj archív, aj obraz všetko.

  9. Antiksat za 0.99€ a k tomu výhoda, že to má orange vo videobalikoch- dáta využite na Antik sa neodcitavaju z predplatenych. Zaplatil som na 3 roky, ahoj skylink.
    Ako TV mi to bohato stačí, I keď kvalita oproti skylinku je mizerna. Vlastne tomu zodpovedá cena.

Komentáre už nie sú povolené.