Reklama

V Hlohovci bol spustený nový miestny DVB-T vysielač, šíri tri nekódované programy

V okresnom meste Hlohovec bol spustený ešte koncom roka 2021 nový miestny DVB-T vysielač, ktorý šíri aktuálne tri nekódované televízne programy. Na novinku nás upozornil jeden z našich čitateľov. Prevádzkovateľom vysielača je spoločnosť Spectrum Group so sídlom v Trnave. „Stanovište vysielača je vodojem na Koperníkovej ulici. Maximálny povolený výkon vysielača je 100 W ERP,“ uviedol pre portál SatelitnáTV.sk Roman Vavro, tlačový hovorca Úradu pre reguláciu elektronických komunikácií a poštových služieb (RÚ).
Pokračovanie nižšie:

Diváci v Hlohovci si vďaka novému DVB-T vysielaču môžu naladiť na 41. kanáli (634 MHz) programy Hlohovská televízia, TV Vita a TV Noe. Všetky tri sú šírené nekódovane (FTA).

Okrem toho došlo v poslednom období aj k zmene prevádzkovateľa miestneho DVB-T vysielača v Trnave (k33). Aktuálnym prevádzkovateľom je spoločnosť Spectrum Group, teda rovnaká spoločnosť ako v prípade nového vysielača v Hlohovci.

Aktuálny zoznam vysielačov aj s ich presnou polohou na mape môžete nájsť v sekcii Vysielače. V zozname sa už nachádza aj nový vysielač v Hlohovci.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. raz sa pomylit v nazve spolocnosti (Spectrum Gorup) .. nepoviem .. ale dvakrat .. to uz bude na nejaku diagnozu 🙂

  2. Jednoznacne podporujem aktivitu riaditela lokalky v Hlohovci, snazi sa dat obyvatelom informacie cez DVB-T .

  3. Mozno kedysi ta TV Nova a Prima za to stali. Ale teraz aky odpad davaju aj s tymi nasimi komercnymi tv, tak kaslem na cely dvbt prijem. Nestoji to za to

Komentáre už nie sú povolené.